Akean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 BabacumMostors said: bu arada telefondan çoookçok mennunum ama bu piyano ve guitar hero gibi şeylerde tuşa basıyorum ses geç geliyor acana tel hafızasına kursam delayden kurtulur muyum? büyük ihtimalle kurtulursun tel hafıszasındaki gereksiz verielri veya tamamınıda karta atarsan yardımı olur sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hoccemama said: Fiyat özellik bakımında gayet iyi telefon ama kullanılan malzeme çok dandik geldi bana. Çin malı oyuncaklar gibi... bence o kadarda dandik değil hoşlaştım baya... zaten telefondan beklentinin çok yüksek olmaması lazım malzeme adına.. arka kapak eleştiri konusu normalde ama aldım baktım gayet sağlam duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kendi software updaterı ile yapılmıyor mu v40? chipin yöntemi mi kullanayım? siyah bu arada benim model. v31 yüklü şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oha win7 desteklenmiyor dedi. du sitesine bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 0.40 31den çok farkeder mi? telefonu yeni aldık güvenemiyorum şimdi bok etmeyelim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu chipteki yöntemi kullanıyorum başarısız diyoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 win7 bendede başarısız diyordu arkadaşın xp bilgisayarında yaptım bir sorun çıkmadı.. nmss error veriyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 nmss sağ tık özellikler uyumluluk windows xp sp3 yapıp dene birde hata vermeyebilir.. nette nokia cabla connectivityi silin denetim masasından flm diyor uğraşma hiç ben denedim bir etkisi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 nsu yu silip tekrar yükledim oldu. bu arada telefon pc ye bağlıyken nokia suite üzerinden sms yollanıp alınabiliyor. yemin ediyorum orgazm keyfi yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 re-installing ovi suite then .p bunu söylediğin iyi oldu lawl ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ben Opera mini 5 beta 2'nin klavyesini çok lame buldum, q desen q değil pek şekilsiz, değiştirme yolu da bulamadım. Nolacak şimdi? Güncel bir versiyon falan var mı klavyenin daha farklı olduğu? Ha bir de default browser belirlemek gibi bir şekile girilemiyor herhalde di mi? ek: madem henüz daha cevap gelmedi, güncelleyeyim. Düzgün çalışan -ve ücretsiz- pdf okuyucu veya ofis programı (word, excel, ppt dosyalarını okutması yeter de artar) falan var mıdır kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 default belirleyemiyorsun sanırım onu bende denedim.. benim ovi suiteimin şekli şemali değişti kendiliğinden tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Kaspar said: Ben Opera mini 5 beta 2'nin klavyesini çok lame buldum, q desen q değil pek şekilsiz, değiştirme yolu da bulamadım. Nolacak şimdi? Güncel bir versiyon falan var mı klavyenin daha farklı olduğu? Ha bir de default browser belirlemek gibi bir şekile girilemiyor herhalde di mi? ek: madem henüz daha cevap gelmedi, güncelleyeyim. Düzgün çalışan -ve ücretsiz- pdf okuyucu veya ofis programı (word, excel, ppt dosyalarını okutması yeter de artar) falan var mıdır kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz? Opera mini 5 beta 3'te operanın klavyesinin nerede kullanılacağını nerede kullanılmayacağını ayarlama seçeneği vardı. Ama ben de kullandığım sayfalar sebebiyle operayı sevmedim. İşime yaramıyor netice olarak, istediğim sayfayı kullanılır olarak bile önüme getiremiyor henüz. Beta olmayan, eski versiyonu için de aynen... Ücretsiz pdf ve office yazılımı da bilemiyorum, çok sallamış olmayayım ama olduğunu da sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Buyse said: nsu yu silip tekrar yükledim oldu. bu arada telefon pc ye bağlıyken nokia suite üzerinden sms yollanıp alınabiliyor. yemin ediyorum orgazm keyfi yaşıyorum. Bluetooth'u olan her telefon için geçerlidir bu. Tavsiye edilir, zaman zaman çok büyük rahatlık yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 aştideyim ilk kez girdim patiye denemek için. Baya bi rahat kullanımı. Giderek daha cok seviyorum telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 avea bayisine uğradım geçen fatura yatırmak için. 5800 30 lira 18 ay taksit 3g tarifesi falan filan işte. 540 liraya geliyor 18 ayda. zaten telefon da o civarda, alırsam da yine taksitle alıcam. aveadan mı alsam acaba direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 o kampanya gayet iyi evet imkanı olan ordan alıyor bu aralar zaten kaçırmadan al bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 28 şubat sonmuş. almaya karar verdim. zaten 3g falan önemli değil pek, aynı paraya bedava dakikam olur işte. yarın açık mı bu avealar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yarın imzayı atıp pzt veya salı alıyorum hayırlısıyla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tamam çözdüm sorunumu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben de 3 gün önce aldım bu telefondan. yalnız şöyle bir sıkıntım var, aslında sıkıntı da denemez de, bazen insanlara attığım mesajlar şu şekilde çıkıyor : na ber ner desin fala n feşme kan. eskiden insanlar bana bu şekilde mesaj atınca uyuz olurdum, şimdi benim mesajlar da böyle gidiyor telefon değişince. var mıdır bir yolunu bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ya bende bazı oyunlarda yarım ekran çıkıyor hatta ekranın kalan yarısında joystick gibi bir şey çıkıyor bir tarafda da A B C D harfleri çıkıyor benzer bir sorunla karşılaşan var mı? çözemiyorum zamanı.. bir de ne zaman paticiğe girsem 2-3 sayfa da bir komple tarayıcı kapayıro kendini.. ama sdece paticikte yapıyor ve henüz paticik operaya uyumlu değil ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 öyle bişeyle karşılaşmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 settings, app manager, installed apps menüsünde bazı ugulamaların üzerine gelip optionsa basarsanız suite settings seçeneği var. Oradan yardımcı klavyeleri falan kaldırabiliyorsunuz. Paticikte gezerken göçme sorunuysa updateden sonra dahi kaldı. Alternatif browser kullanılabilir. Mesajların saçma sapan bölük pörçük çıkmasıysa türkçe karakter kullanımından oluyordu. Bir ara dil kodlarıyla ilgili olarak update yapılmış olsa dahi denemedim düzgün çıkıp çıkmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 skyfire indirdim denemek için biraz kullanımı zor geldi ama facebook uygulamalarını açtı bu baya güzel, okey arıyodum ordan oynuyorum artık sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar