Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

bu arada telefondan çoookçok mennunum ama bu piyano ve guitar hero gibi şeylerde tuşa basıyorum ses geç geliyor acana tel hafızasına kursam delayden kurtulur muyum?

büyük ihtimalle kurtulursun tel hafıszasındaki gereksiz verielri veya tamamınıda karta atarsan yardımı olur sanırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

hoccemama said:

Fiyat özellik bakımında gayet iyi telefon ama kullanılan malzeme çok dandik geldi bana. Çin malı oyuncaklar gibi...

bence o kadarda dandik değil hoşlaştım baya...

zaten telefondan beklentinin çok yüksek olmaması lazım malzeme adına..

arka kapak eleştiri konusu normalde ama aldım baktım gayet sağlam duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Opera mini 5 beta 2'nin klavyesini çok lame buldum, q desen q değil pek şekilsiz, değiştirme yolu da bulamadım. Nolacak şimdi? Güncel bir versiyon falan var mı klavyenin daha farklı olduğu?

Ha bir de default browser belirlemek gibi bir şekile girilemiyor herhalde di mi?

ek: madem henüz daha cevap gelmedi, güncelleyeyim. Düzgün çalışan -ve ücretsiz- pdf okuyucu veya ofis programı (word, excel, ppt dosyalarını okutması yeter de artar) falan var mıdır kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

Ben Opera mini 5 beta 2'nin klavyesini çok lame buldum, q desen q değil pek şekilsiz, değiştirme yolu da bulamadım. Nolacak şimdi? Güncel bir versiyon falan var mı klavyenin daha farklı olduğu?

Ha bir de default browser belirlemek gibi bir şekile girilemiyor herhalde di mi?

ek: madem henüz daha cevap gelmedi, güncelleyeyim. Düzgün çalışan -ve ücretsiz- pdf okuyucu veya ofis programı (word, excel, ppt dosyalarını okutması yeter de artar) falan var mıdır kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz?

Opera mini 5 beta 3'te operanın klavyesinin nerede kullanılacağını nerede kullanılmayacağını ayarlama seçeneği vardı. Ama ben de kullandığım sayfalar sebebiyle operayı sevmedim. İşime yaramıyor netice olarak, istediğim sayfayı kullanılır olarak bile önüme getiremiyor henüz. Beta olmayan, eski versiyonu için de aynen...

Ücretsiz pdf ve office yazılımı da bilemiyorum, çok sallamış olmayayım ama olduğunu da sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 3 gün önce aldım bu telefondan. yalnız şöyle bir sıkıntım var, aslında sıkıntı da denemez de, bazen insanlara attığım mesajlar şu şekilde çıkıyor :

na ber ner desin fala n feşme kan.

eskiden insanlar bana bu şekilde mesaj atınca uyuz olurdum, şimdi benim mesajlar da böyle gidiyor telefon değişince. var mıdır bir yolunu bilen ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende bazı oyunlarda yarım ekran çıkıyor hatta ekranın kalan yarısında joystick gibi bir şey çıkıyor bir tarafda da A B C D harfleri çıkıyor

benzer bir sorunla karşılaşan var mı? çözemiyorum zamanı..

bir de ne zaman paticiğe girsem 2-3 sayfa da bir komple tarayıcı kapayıro kendini.. ama sdece paticikte yapıyor

ve henüz paticik operaya uyumlu değil ehe
Sosyal ağlarda paylaş

settings, app manager, installed apps menüsünde bazı ugulamaların üzerine gelip optionsa basarsanız suite settings seçeneği var. Oradan yardımcı klavyeleri falan kaldırabiliyorsunuz.

Paticikte gezerken göçme sorunuysa updateden sonra dahi kaldı. Alternatif browser kullanılabilir.

Mesajların saçma sapan bölük pörçük çıkmasıysa türkçe karakter kullanımından oluyordu. Bir ara dil kodlarıyla ilgili olarak update yapılmış olsa dahi denemedim düzgün çıkıp çıkmadığını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...