Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Kaijad said: daha cok robert downey jr istiyoruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 DarKRideR said: Aralık 2010'da 2. filmin geleceği duyuruldu asdfsd oh be, gelir mi gelmez mi derken sonunda ortada kalmayacaz 2011. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 evet imdb'de 2011 yazıyor flixter'da gördüğüm haberde önümüzdeki aralık deniyordu. Yanlış anlamışta olabilirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben nedense begenmedim filmi sürüklemedi beni senaryoda tırt geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 mekanlar filan da baya hoşuma gitti benim. dava çok açmadı beni ama yine de filmi sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Çok güzel filmdi, şimdi izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 simdi bunu izledim, 1 saat sonrada 2. filme gidiyorum hell yeahh öteki filmin yorumlarına ve fragmanlarına özellikle bakmıyorum, süprüz ossun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar