Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 DarKRideR said: robert downey jr abi,adam her aksanı rahatlıkla yapabilen bir adam LAZARUS Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 elbette bir lsatsb veya snatch olmayacaktir ama cok da kotu olacagini sanmiyorum. robert downey jr var bi defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 4 tane mi ne short hikayelerini okudum da kafamda belirlenen karakterle trailerdeki uyuşmadı.genede izleyip yorumlamak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 guy ritchie holmes güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 tam guy ritchie sherlock holmesu olmus, ikinci film icin yemi de attilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Kadro epic, trailerda hoş. Çok umutlu değildim ilk haberini duyduğumda ama bu iki etken fikrimi değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ha bide filmde turkiye diyo viiiiiyyy kikikikikikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 fenris said: bana pek umut vermedi fragman. rdj severim ama espiriler filan bayık geldi. neyse gelsin bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Film çok güzeldi. Guy Ritchienin her filmi gibi orjinal bir film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 fenris said: BiTcH_oFBaT said: yalnız baya kitabını okudum ama hatırlayabildiğim hiç böyle ringde dövüştüğü bi hikaye hatırlamıorm.gençliğinde boksla uğraştığından bahsedilir kitaplarda. burda da watson la ilk buyluşması sanırım, o yüzden olabilir. bana pek umut vermedi fragman. rdj severim ama espiriler filan bayık geldi. neyse gelsin bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 fena film degildi, baslari uyuttu biraz ama sonlara dogru hareketleniyor, cozulmeler baslayinca kendine bagliyor film. izlenir yani, guzel film. ilk yari uyuyabilirsiniz ama benden soylemesi uykulu gitmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 film cok basarili.polisiye macera turunun tum ozelliklerini icermekle kalmiyor, kendi capinda turu revize de ediyor. bu konuda da guy ritchie'ye kredi vermek lazim. teknik konulardan pek anlamasam da, bazi sahneler (ozellikle de dovus sahneleri) cok iyiydi. atmosfer, ozellikle de setler cok iyi, filmin kalitesini cok guzel yansitiyor. robert downey jr zaten tartismasiz cok iyi. jude law'u hic sevmesem de o da rolune cuk oturmus. filmden cikinca 9'u yapistirmis olsam da, uzerimdeki rehaveti atip 8,5 veriyorum. kesinlikle yilin en iyi filmlerinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya konuyla alakasız da :D Bu Jude Law'i niye sevmiyorsunuz arkadaşlar safsfsda adam çok kral oyuncu ve bence işini en kötü projelerde bile iyi yapıyor. Gerçi oynadığı tipler çok sinir tipler şimdi onda hak var ama asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sniper iyiydi, aksanı kötüydü ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ben şahsen beğenmedim, senaryo orjinal sherlock holmes senaryosu olabilir ama bana çok bayık geldi. Filmin en başarılı kısmı da dövüş sahneleri olmuş. Sinema da izlediğime değmedi kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 15inde gelmiomu sinemaya? ne zaman gittiniz? yurt dışı patisimisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mum_Chamber said: film cok basarili.polisiye macera turunun tum ozelliklerini icermekle kalmiyor, kendi capinda turu revize de ediyor. bu konuda da guy ritchie'ye kredi vermek lazim. teknik konulardan pek anlamasam da, bazi sahneler (ozellikle de dovus sahneleri) cok iyiydi. atmosfer, ozellikle de setler cok iyi, filmin kalitesini cok guzel yansitiyor. robert downey jr zaten tartismasiz cok iyi. jude law'u hic sevmesem de o da rolune cuk oturmus. muzikleri unutmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 evet müzikler güzel. Yurtdışı patiyiz şimdilik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Rachel McAdams(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Muhteşem bir filmdi. Tadı damağımda kaldı. Zaten Guy Ritchie hastasıyım, son dönemin belki de en iyi oyuncularından olan Robert Downey Jr.'da olunca işin içinde enfes bir yapıt çıkmış ortaya. Müzikler de dört dörtlüktü, senaryo da, replikler de. Hiçbir şey ortada bırakılmamış filmde, her şeyin açıklaması mevcut. ' Eee bu niye olmuştu, şu kimdi ' tarzı hiçbir soru aklınızda kalmıyor film bittiğinde. İkinci filminin geleceği de filmin sonundan bariz bir şekilde anlaşıldı. Merakla bekliyorum. Umarım oyuncu kadrosunda bir değişiklik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 -Deno- said: keşke İkinci filminin geleceği de filmin sonundan bariz bir şekilde anlaşıldı. Merakla bekliyorum. Umarım oyuncu kadrosunda bir değişiklik olmaz . keşke spoiler yapsaydın... bu adamın ne yapacağı belli olmaz. RocknRollanın sonunda da 2.si gelcek gibi ama gelmicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ikinci rocknrolla gelmeyecek diye birşey demedi guy ritchie, uzun bir süre çekmeyi düşünmüyorum dedi. Ha bu eninde sonunda çekecem anlamına mı geliyor ? Hayır gelmiyor tabii ama umut işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 işte adam çılgın :D bakarsın 2. Sherlock'u da çekmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Rocknrolla nın ikincisi gelmiyor mu ? Adam niye o kadar umutlandırdı o zaman ya.The real rocknrolla diye bir film bekliyordum ben halbuki hevesle.Hatta imdb ye her girdiğimde guy ritchie nin projelerine de bakıyordum acaba başlamış mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 dip not: gelse iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar