aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hay oyuncuna koyiim, tamam abi alex mukemmel, alex super, dunyanin en iyi futbolcusu, fener de en buyuk takimi, dunya capinda basaridan basariya kosuyolar. daha da futbol bolumune gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 fdsfsfsd al hagini de git burdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 daha da gelmicem futbol bölümüne edit: peh yazılmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kazım bile alex'ten iyiyken, alex hagi'den nasıl iyi olabilir soruyorum size !!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 biri adamınbiri için lütfen ''utanıyoruz hocam ne zaman şampiyon olucaz '' pankartlı taraftar resmini koysun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yazık yahu,vallahi yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 pehpehpeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 futbol bölümü benim içinde bitmiştir alexin duran topa vurmak dışında bi özelliğimi var yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Futbol istatistikten ibaret değil ne yazıkki, oyle olsaydı ayhan falan bu pas yüzdesiyle en iyi futbolculardan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 cantona, amacın ne bilmiyorum, ama bu tip boş mesaj atanların forumda bulunma sürelerinin çok uzun olmadığını tahmin edeceğini varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 topic başlı başına boş mesaj dolu ki. ha bir de alex yerine hagi olsaydı fenerde şu efsane denizli maçı ve geçen sene ki şampiyonluğu alabilirdi fener. umarım anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 aahahah adamlar alexin penaltı golünü koymuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Eğer siz Alex haciden iyidir diyorsanız kopruden atın kendinizi. Ben tekrar ediyorum hacinin oynadıgı takımları say birde alexin oynadıkları. 1990-1992 Real Madrid 63 Maç 15 Gol Sadece bu bile alexi ezer sanırım digerlerini saymaya gerek duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 valla benim gozumde turkiyeye gelmiş en iyi yabanci hagidir alex ilk ona girer otesi degil. hagiden sonrada şota gelir taffarel diye devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Oylayalım, kazananı Chuck Norris veya Kazım ile kapıştırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5J8wi8XHoqE Hagi'den Carlos'a iki ekmek bir süt siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ahahah komedi ya. adamlar üşenmemiş yapmış böyle bi kıyas. alex osurukta da geçmiş hagiyi öyle diyolar dünyanın en zor osuruk yarışmasında. bu da kayıtlara geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Abi naptınız alex üst düzey gol attığı zaman oha hagi gibi atti herif nidalarıyla övülür uzayzamanda. Yapmayın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 viole said: Hagi: * 1985 Romanya´da Yılın Futbolcusu * 1986 Romanya Ligi Gol Kralı * 2000 Romanya´da Yılın Futbolcusu * 2001 Türkiye ´de Yılın Futolcusu * 2007 yılında dünyanın ilk yüzdeki efsane oyuncu listesinde 25.ci sırada yer almıştır. * 2007 Romanya´nın efsane oyuncusu seçildi. Milli takimla kupasi yok zaten !!!ahahhahah adam kendi yazmış zaten daha ne tartışıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Alex < Hagi < ibrahim üzülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 OFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar