arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ben de başlığı görünce Fener Chuck Norris'i aldı sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ahahahahahahhahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Alex'i 10 yıl sonra hatırlayan çıksın eşek gibi anırırım. Hagi bu ülkede futbol oynandığı sürece anılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Böyle birşey tartışmanız bile saçma yapmayın böyle sacma işler gözünüzü seveyim alex kim ya hacı ile karşılaştırılsın. Hagi'nin oynadıgı takımları yazmayı unutmuşun birde Alex'in milli takımda hangi macı kurtardıgını birisi hatırlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 alex dünya kupasında ilk 11 çıktı mı hiç ciddi bir maça? onun yerine ricardinho götürülmüştü bide almanyadaki dünya kupasına hahaha alex de çok iyi ama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 oha adam inanmış :D aynı yıllarda oynasalar haklısın dicem ama aynı değilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kasimpasaya hacettepeye atilan goller ile avrupanin devlerine atilan golleri 1 sayarsak alex hagiden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Hayır Alex'in yedekte oturduğu bi halta yaramadığı kupaları yazmaya , şampiyonlukları belirtmeye ne gerek var . Ha yedek kulübesinden Motivating 20 ( FM -> bknz. Fatih Terim ) gibi bir özelliğe sahipse ve arkadaşlarını gaza getirebiliyorsa ( Ki milli takımda Alex o asistleri yapmasa Ronaldo olmazdı , rekorlar kıramazdı lol :) ) onu bilemem . -- Not : Çok parantez açtım kapattım . Kusura bakmayın içimde kalmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 şu topiği açan adama cevap verilmez abi bırakın bence . fenerbahçe diye bir gün yapmadığı şeyleri de yapar bu adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 daha öncede dedim bunu yanında oynadığı diğer oyuncularda çok önemli. amma velakin hagi ye karpatların maradonası deniyordu. bunu dünya diyordu. alex ise kaptan alex işte :p @deathblade; hakan şükür, hasan şaş, tümer gibi yani. abilik yapıyor sadecediyosun :D ama yani boş bi konu bence. les ferdinand da geldi bu ülkeye ama kimse hatırlamıyor artık onu. misal. alex de unutulup gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Alex unutulup gidecek de diyemeyiz şimdi, adam halen aktif oynuyor, ne olacağı belli olmaz. Hagi'yle karşılaştırılması absürd, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 "alex sadece türkiye şartlarında iyi bir oyuncu, avrupa'da bu performansı gösteremedi" diyen arkadaşlara, uefa şampiyonlar ligi asist krallığını bir kez daha okumalarını ve son 3 sezondur (bu sezon hariç) avrupada yaptıklarını bir kez daha izlemelerini tavsiye ediyorum. aynı zamanda yine hala "hagi dünya kupası'nda oynamış alex bilmemne kupasında" diye komik kıyaslamalarına girenlere, hagi'nin ronaldinho, kaka, rivaldo gibi isimlerle yarışıp, copa america'da bile olsa bu isimlerin önüne geçip geçemeyeceğini düşünmelerini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kimse hagi ye kötü futbolcu demiyor zaten. hepimiz 90 ların sonu 2000 lerin başlarında imrenerek izledik futbolunu. ancak hagi karaktersiz çirkef bi adamdı. kimse romanyada kalkıp gelip, Türk hakeminin yüzüne tüküremez, itip kakamaz kardeşim. hagi böyle kaldı benim aklımda, buna müsade edenlerde hagi kadar karaktersizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Türk hakeminin yüzüne tüküremez nedir ya . Nouma salladı karaktersiz , hagi tükürdü karaktersiz . 2-3 kuruşluk düşüncelerinle insanlara ahlak dersi veriyorsun . Türk hakemi türk bayrağı falan gibi bir şey mi allah allah . Alex efendi Hagi karaktersiz ne demek ya . O lafa tutarsa bir hakan şükür , bütün fenerli oyuncuların karakterine bedeldir derim o muhabbete gireceksen . Koca karılar gibi , " ay bu çocuk efendiydi ama bu çocuğun ne olduğu belirsiz" gibi tartışmalar yapmıyoruz .Futbol konuşuyoruz . Futbol izleyen bir adam da alexle hagiyi kıyaslamaktan ar eder futbol izliyorsa gerçekten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 viole said: Alex: * 1994 - Gençler Parana Şampiyonluğu en iyi oyuncu * 1998 - Güney Amerika´nın en iyi ortasaha oyuncusu * 1999 - Dünyanin 3. En iyi golcüsü * 2003 - Brezilya Ligi Bola de Ouro (Altın top) * Turkcell Süper Lig Asist Krallığı : 2004/05‚ 2005/06‚ 2006/07‚ 2007/08 * Turkcell Süper Lig Gol Krallığı : 2006/07 * UEFA Şampiyonlar Ligi Asist Krallığı : 2007/08 Hagi: * 1985 Romanya´da Yılın Futbolcusu * 1986 Romanya Ligi Gol Kralı * 2000 Romanya´da Yılın Futbolcusu * 2001 Türkiye ´de Yılın Futolcusu * 2007 yılında dünyanın ilk yüzdeki efsane oyuncu listesinde 25.ci sırada yer almıştır. * 2007 Romanya´nın efsane oyuncusu seçildi. Kendin yazmışın valla,ben birşey eklemedim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 balon said: Türk hakeminin yüzüne tüküremez nedir ya . Nouma salladı karaktersiz , hagi tükürdü karaktersiz . 2-3 kuruşluk düşüncelerinle insanlara ahlak dersi veriyorsun . Türk hakemi türk bayrağı falan gibi bir şey mi allah allah . Alex efendi Hagi karaktersiz ne demek ya . O lafa tutarsa bir hakan şükür , bütün fenerli oyuncuların karakterine bedeldir derim o muhabbete gireceksen . Koca karılar gibi , " ay bu çocuk efendiydi ama bu çocuğun ne olduğu belirsiz" gibi tartışmalar yapmıyoruz .Futbol konuşuyoruz . Futbol izleyen bir adam da alexle hagiyi kıyaslamaktan ar eder futbol izliyorsa gerçekten . birincisi olayı kişisel hakaret boyutlarına taşımayalım, insan gibi tartışmayı öğrenelim. nouma o davranışı yaptıktan sonra beşiktaş yönetimi kulüple tüm ilişkisini kesti, galatasaray yönetimi aynı büyüklüğü gösterebildi mi? fenerbahçe'den hangi futbolcu hakem dövmüş ki bunları söylüyorsunuz? siz bütün fenerbahçeli futbolcuları gs camiasından yetişme zannediyorsunuz galiba, öyle kinle nefretle beslenip hakemin üstüne yürüyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 birincisi olayı kişisel hakaret boyutlarına taşımayalım, insan gibi tartışmayı öğrenelim. Önce bunu diyosun fenerbahçe'den hangi futbolcu hakem dövmüş ki bunları söylüyorsunuz? siz bütün fenerbahçeli futbolcuları gs camiasından yetişme zannediyorsunuz galiba, öyle kinle nefretle beslenip hakemin üstüne yürüyecek... Sonra bunu diyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 gheorge hagi stadı var romanya da ama brezilyada kaptan alex stadı yok nabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. sadfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 arcane said: Ben de başlığı görünce Fener Chuck Norris'i aldı sandım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Dartanian said: birincisi olayı kişisel hakaret boyutlarına taşımayalım, insan gibi tartışmayı öğrenelim. Önce bunu diyosun fenerbahçe'den hangi futbolcu hakem dövmüş ki bunları söylüyorsunuz? siz bütün fenerbahçeli futbolcuları gs camiasından yetişme zannediyorsunuz galiba, öyle kinle nefretle beslenip hakemin üstüne yürüyecek... Sonra bunu diyosun.. fener taraftarı futbolcusunu dövüyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Yok ben demedim zaten onu :D ben gslıyım direk gslılara hakaret edercesine birşey diyor önce hakarete taşımayalm diyor sonra gslılar şöyledir böyledir.ADAM GİBİ KONUŞSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ulan hala devam ediyor mu bu tartışma. hagi ve alex kıyaslanır mı ya, hey allam. illa ki "fenerde de büyük futbolcu var ulan" demek istiyorsanız ortega vardı onu söyleyin. kendi yoktu da, en azından adı vardı adamın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Yok abi konu alexten çıktı gs camiasına laf atmaya geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 iyi de abi biri elazığa gol atıyor, diğeri milan'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Dartanian said: birincisi olayı kişisel hakaret boyutlarına taşımayalım, insan gibi tartışmayı öğrenelim. Önce bunu diyosun fenerbahçe'den hangi futbolcu hakem dövmüş ki bunları söylüyorsunuz? siz bütün fenerbahçeli futbolcuları gs camiasından yetişme zannediyorsunuz galiba, öyle kinle nefretle beslenip hakemin üstüne yürüyecek... Sonra bunu diyosun.. gs mutfağından çıkan futbolcuların kinle nefretle beslendiğini ve hakemin üstüne yürüdüğünü iddia ediyorum. kimsenin şahsına hakaret yok dikkatli okuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar