Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 İstatistik filan tamam da. O istatisklerde takımda oynayan adamlarda önemli. Hakan Şükür dururken Hagimi gol atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 alex 3. dakikada havaya yükseldi ve hala inmedi! hakem maçı tatil etti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ercan taner "hadciii hadciii hadciiii hadciii" diye bağırdı , alieks alieks alieks diye bağırmadı (hatırlamıyorum) tartışmaya son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 var öyle aleks aleks aleks diye bağırmışlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tunch said: ercan taner "hadciii hadciii hadciiii hadciii" diye bağırdı , alieks alieks alieks diye bağırmadı (hatırlamıyorum) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=alex+de+souza+nin+samsunspor+a+attigi+gol mükemmel bir gol yok böyle bir gol yok böyle bir gol muhteşem muhteşem süper bir gol sahalarda ender görülen bir gol kadıköyde görülüyor alex sambayı yapıyor yok böyle bir gol sevgili futbolseverler süper bir gol alex muhteşem süper harika bir gol bu alex in golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Üşenmedin tek tek yazdın di mi adamın söylediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hagi'nin 4 bacağı olsa,sol ayağıyla vurunca topu elips yapsa daha iyi olur misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 alınteri değil copy paste. p.s. alex > hagi demiyorum. hagi galatasaraylıdır, alex fenerbahçeli. birimiz alex e aşığız, birimiz hagi ye. ne anlamı var karşılaştırmanın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben fenerli olsam alex aşık olmazdım onun tarışması oloabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben fenerli olsam kemalettine aşık olurdum, hatta verirdim. kız olsama gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bunun tartısması da bi tek paticik'te yapılır herelde. daha once kimsenin hagi ile alex'i karsılastırdıgını gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dün show tv'deki spor programında sms oylaması yapılıyordu: türkiyeye gelmiş en büyük futbolcu kim, alex yaz yolla, hagi yaz yolla şeklinde. galiba show tv idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yok yaw star yaptı o oylamayı, ama galipte alex oldu sanırım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Hala duruyor mu bu konu yav, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 evet star'da vardı dün nedense Alex'in 3 gol attıgı mactan sonra yapıldı bu anket garip tesaduf : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 S-H said: DoruK said: bi mesajım vardı, onu buraya koymam lazım, bekle bulucam. hah DoruK said: 1987–1990 Steaua Bucureşti 97 (76) 1990–1992 Real Madrid 64 (19) 1992–1994 Brescia Calcio 61 (15) 1994–1996 FC Barcelona 35 (11) 1996–2001 Galatasaray 132 (59) alexin oynadığı takımlar Coritiba, Palmeiras, Parma, Flamengo, Cruzeiro, Fenerbahçe. Hiç biri de Galatasaray'dan büyük takım değil. bi fenerli gelip yukardakilerin hiç biri Fenerbahçe'den büyük değil desin sonra kısır döngüye girsin mi istiyosun yoksa kendi masturbasyonunu mu yapıyosun anlayamadım Kusura bakma da onu diyecek adam futbol bolumunden banlansın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bence hiçbiri fenerden büyük değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bence fenerin kendiside büyük değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Kazım > Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Kazım > Hagi > Alex :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHQAHAHAQOIWH CİDDEN 20 SAİFE TARTIŞILMIŞ BİDE YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 tabi ki alex. futbolcunun zeki, çevik ve ahlaklısı. hagi'de bu son unsuru bulamıyoruz. tipik galatasaray çirkefi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hagi beyaz kadın ticaretimi yapıyor ahlaksız olsun bide genelleme yapmakta üstünüze yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Arkasokak said: tipik galatasaray çirkefi :) git bi aynaya bak lol. laf soktum üstüne :) koydum süperim lan lalalala falan modundasın ama işte öyle değil, kendi geçmişindeki futbolcuları bilmeyecek kadar futbol cahiliysen , yolun açık olsun, yok biliyorum da yazıyorum diyosan ne diyim sana, gene yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hülya avşar mı gülben ergen mi daha güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar