Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chemicalin pis şakası:) (sokaktaki insana)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
LvL_Sabo, 14 Mayıs 2004 23:14 tarihinde demiş ki:
dünyanın en iyi şakası:

yaya kaldırımında bi tane elektrik direğine eşşek gibi kırmızı bir düğme yerleştiriyorlar. ve üstüne de "bu düğmeye basarsanız, solda 100 metre ötedeki bina patlayacaktır" yazıyorlar
gelen geçen herkes bakıyor düğmeye, bassam mı basmasam mı diye düşünüyo
sonunda bi tane zıp çıktı genç geliyo zart diye basıyo. bina hakkaten yerle bir oluyor.
polis üniformalı adamlar kovalıyor falan çocuğu. çocuk nasıl kaçıyor yusuf yusuf görseniz ahah

bu arada o bina zaten yıkılmak istenen bir bina tabi ki ama şaka programına alet oluyor

*!halfmuminin bulduğu şekilli LOL efektini çizer*[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

ulan adam bir kere cidden yanlış bir iş yaptı, onda da herkes alkışladı. yuh yani ne diyeyim size..

hayır chem, gerçekte düzgün adam ol, gel forumda şaklabanlık yap, ben tercih ederim kesinlikle..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam sam yapmam bidaha:)
Esası biliyomusun bende senin gibi düşünürdüm genelde ondan insana diil cansıza yaaparım pisliklerimi:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayret hala burda...
Neyse, hehe...

Bu tür şakalar sizi güldürebilir ama sakın yaşlı insanlara yapmayın, kalpten gidebiliyorlar belirtildiği gibi.
Genç insanlara hiç yapmayın büyük ihtimalle dayak yersiniz, yani biri bana yapsa böyle birşey (zaten sokakta gördüğüm her bir boku elime alıp ahanda bu ne lan? diye durmadığım için) direktman saldırırdım yani hehe.[signature][hline]Çıkar o sarığı!
Sosyal ağlarda paylaş

eet o süper bişi ya
nasıl bi organizedir be:)
düşünsene tuşa basılıcak diye kimse yaklaştırılmıyor binaya falan 2 3 saat aniden patlıcak çünkü
Ama tuşa kesin ben basardım patlardı sonra yusuflar polisleride ekerdim

Amerika orası osursan adam dava açıp 1 milyon dolar alıyo
Orada en kötü şey gidicen dava açıcan "ADAM OSURDU DAVA AÇMAK İSTİYORUM!" desen kimse HADİLAN ÖYLE ŞEY OLURMU İŞİMİZ VARLAN GİT BAŞKASI İLE UĞRAŞ demez avukatlar direk yapışır sömürmek için hatta..
Türkiyede olsa juriden kaybedesin mahkeme ile dalga geçmekten para cezasıda verirler[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...

[Bu mesaj Chemical tarafından 15 Mayıs 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical lightların bi fotografı war mı merak ettim..
Aslında komik bir olay ama gormmek lazım yani anlatmayla olmuyor..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Post atmayın batsın tamam yeter ehe[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha bunu sen mi yaptın bu ne yaw[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

yannız 2. kattan yaptım bu olayı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

2. kat dinlemiyor sinirlenen insan sen merak etme

saka güzel
yani ben de hafif siyirtmis biri olsaydim kesin yapardim boyle bir numara ama gordugun uzere siyirtmadim henüz

bence sen de siyirtmadin da arada sirada(!!!) boyle seyler yapasin geliyor

yukarida dedikleri gibi kime rast gelecegin belli olmaz
kalp krizi geciren cikar
2. kata okuz gibi kosan cikar belli mi olur di mi???

bu arada up!!:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

chemical bu nedir boyle*[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical Light Stick dediğimiz, Chemical'ın yaptığı bir buluş değildir. Yanlış anlayan felan olmasın. Türkçesi Chemical ışıklı çubuk değil, Kimyasal Işıklı Çubuktur.
İçindeki kimyasal madde sayesinde ışık verir.

Resimler için:

Bu aleti Swat birimleri (SWAT 3 oyununda atılan ışıklı cisim) de kullanır.

Chemical'ın bu çubuklar ile ilgili topiği:
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=72711[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Mayıs 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...