dory Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 BabacumMostors said: HLL T3@M!! hakkat rep cok romantik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Azmin zaferi olmuş. İnanmış arkadaş ne diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 irin said: fede said: bi karar verin, olgun erkek mi seviyosunuz, güldüren erkek mi seviyosunuz. iyice kafa karıştıryosunuz sonra şebek gibi geziyoruz fatihcim sen gorundugun gibi ol,oldugun gibi gorun ben seni böyle seviorm<3 fede zorlama onlarda bilmiyo ne istediğini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 adam ekmegini taştan cikarmis resmen.. helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hehe tamam o zaman ^_^ hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 birazdan çok güzel bir yemek yiyeceğiz sonra da içmeye gidicez :) artık sevgilim sayılır. Tabi son anda ben evliyim demezse :p desede saygıyla eğilir sevgimi gösteririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ardeth said: fotoğraf görmeden inanmam. bir de şirket bürokrasisi bu sonuçta numara verilmez diye bir kural varsa kimsenin buna karşı bişey yapacağını sanmıyorum. ama doğruysa ağlarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Fotoğraftan kolay ne var. bi çiftin fotosunu koyarım. Nerden ispatlayayım size be ahahah sadece fikir istemiştim.Gelişmeleride yazdım =) Pek uzun soluklu bi ilişki gibi gözükmüyor gerçi sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 azmetmiş,başarmışsın helal.Bende Bursa dan ankara ya giderken koridor tarafına(hiç sevmem) oturmuştum,aynı sıradaki koridor tarafındada güzel bi kız vardı,Eskişehir de mola verince kız aşşağı indi simit-meyve suyu aldı terminalde yemeye başladı,bende yanına gidip "oturabilirmiyim" dedim,önce bi baktı sonra "peki" dedi,25 dakika orda muhabbet ettik sonra 3 saatte otobüste muhabbet ettik,Bursaya kuzenine gelmiş ziyarete dönüyomuş,bende Ankaraya arkadaşların yanına gidiyodum.İnerken "telefonunu istesem ayıp etmiş olurmuyum" dedim. "Hiç sormıyıcaksın sandım" dedi.Sonra 1 hafta ankarada çoğu kez arkadaşlarıda ekip kızla gezdik.Devamı gelmedi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 "Hiç sormayacaksın sandım" bence çok seksi bi cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Franceskooo, eh yani 6 gun kizla gezip, birsey olmadiysa kiz senden suphe etmistir 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Alseven said: Franceskooo, eh yani 6 gun kizla gezip, birsey olmadiysa kiz senden suphe etmistir 8-) ben de ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ne alaka abi,ben fazla ankara ya gidemiyorum oda bursaya gelemiyodu o yüzden kopukluk başlamıştı,bi süre sonrada bitti.Güzel öpüşüyodu ama devamı hiç gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Franceskooo said: Güzel öpüşüyodu ama devamı hiç gelmedi. Asıl verilmek istenen mesaj burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Hmm tüh ya kader elbet bir gün onu karşına çıkarıcaktır. Bu arada mahalleden 3 tane kafkaflı genç geçti bnu yazarken duygusallıımın içine etti bu dünyada sevdiğim 3 tane şey var 1 allah 2 kaf kaf 3 te rus kızlar dediler ve gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 roket adam said: Franceskooo said: Güzel öpüşüyodu ama devamı hiç gelmedi. Asıl verilmek istenen mesaj burada Ne demek istiyosun,daha fazlasını istemeyen bi kızla ne yapayım,gay falan değilim tercihlerimde hep kızlardan yanadır,ama yeri gelince durmasını bilmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Alamasını bileceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bi önceki mesajlarda "gay misin bilider" mesajı verilmek istemiş üstü kapalı, sen de aynı şekilde "değilim abijim işte öptük ya kızı" demişsin. Onu didim. Önemli bişi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Vay be, yeni gördüm konuyu. Kız heralde baya güzel olmalı bu kadar uğraştığına göre. Benim başıma gelse diğer gün unuturdum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bir şüphelendiğim insan daha :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 seni bukadar uğraştıran kız nası biri merak ettim.. zevkler tartışılmaz resim koyarsan ıy iğrenç yada of çok güzel demicem.. söz :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar