Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otobüsdeki yolcunun ismini öğrenmek.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
irin said:
fede said:
bi karar verin, olgun erkek mi seviyosunuz, güldüren erkek mi seviyosunuz. iyice kafa karıştıryosunuz sonra şebek gibi geziyoruz
fatihcim sen gorundugun gibi ol,oldugun gibi gorun ben seni böyle seviorm<3

fede zorlama
onlarda bilmiyo ne istediğini..
Mesaj tarihi:
birazdan çok güzel bir yemek yiyeceğiz sonra da içmeye gidicez :)

artık sevgilim sayılır. Tabi son anda ben evliyim demezse :p

desede saygıyla eğilir sevgimi gösteririm =)
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
fotoğraf görmeden inanmam.

bir de şirket bürokrasisi bu sonuçta numara verilmez diye bir kural varsa kimsenin buna karşı bişey yapacağını sanmıyorum.

ama doğruysa ağlarım sdf
Mesaj tarihi:
Fotoğraftan kolay ne var. bi çiftin fotosunu koyarım.
Nerden ispatlayayım size be ahahah

sadece fikir istemiştim.Gelişmeleride yazdım =) Pek uzun soluklu bi ilişki gibi gözükmüyor gerçi sdsfds
Mesaj tarihi:
azmetmiş,başarmışsın helal.Bende Bursa dan ankara ya giderken koridor tarafına(hiç sevmem) oturmuştum,aynı sıradaki koridor tarafındada güzel bi kız vardı,Eskişehir de mola verince kız aşşağı indi simit-meyve suyu aldı terminalde yemeye başladı,bende yanına gidip "oturabilirmiyim" dedim,önce bi baktı sonra "peki" dedi,25 dakika orda muhabbet ettik sonra 3 saatte otobüste muhabbet ettik,Bursaya kuzenine gelmiş ziyarete dönüyomuş,bende Ankaraya arkadaşların yanına gidiyodum.İnerken "telefonunu istesem ayıp etmiş olurmuyum" dedim. "Hiç sormıyıcaksın sandım" dedi.Sonra 1 hafta ankarada çoğu kez arkadaşlarıda ekip kızla gezdik.Devamı gelmedi o ayrı.
Mesaj tarihi:
Hmm tüh ya kader elbet bir gün onu karşına çıkarıcaktır.

Bu arada mahalleden 3 tane kafkaflı genç geçti bnu yazarken duygusallıımın içine etti bu dünyada sevdiğim 3 tane şey var 1 allah 2 kaf kaf 3 te rus kızlar dediler ve gittiler
Mesaj tarihi:
roket adam said:
Franceskooo said:
Güzel öpüşüyodu ama devamı hiç gelmedi.

Asıl verilmek istenen mesaj burada

Ne demek istiyosun,daha fazlasını istemeyen bi kızla ne yapayım,gay falan değilim tercihlerimde hep kızlardan yanadır,ama yeri gelince durmasını bilmek gerekir.
  • Yeni Oluştur...