Laraken Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 münazara said: Ders kitaplarımın olduğu poşet karışmış bahanesiyle numarasını aldım 31 değilde 27 numaraymış. Aldım telefon numarasını aradım. Anlattım nasıl aldığımı hatırladı beni.Çok kastım yemek için. Bi yemek yedik falan filan. devamı gelecek ;) hacım o kız pipili olabilir haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oha helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 münazara said: Ders kitaplarımın olduğu poşet karışmış bahanesiyle numarasını aldım 31 değilde 27 numaraymış. Aldım telefon numarasını aradım. Anlattım nasıl aldığımı hatırladı beni.Çok kastım yemek için. Bi yemek yedik falan filan. devamı gelecek ;) ne tepk versem diye bakınıyorum.. romantik.. ama geriyor bir yandan.. böyle romantik gerilim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 2 sene sonra evlendim diye topiğini görürsem çok güler ve sevinirim ama hahahahueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oha lan ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Detaylı anlatayım. İlk olarak otobüste gördükten 2gün sonra firmayı aradım.Ders kitaplarımın olduğu poşeti 27 numaranın üstündeki rafa koymuştum.Herhalde oradaki kişiyle karıştı bi hanımefendi oturuyordu falan dedim. Adını verdiler.Sonra ağladım işte finallerim var kitaplarımı bulmam lazım çok pahalıydı falan diye.İlk başlarda numarayı vermediler sonra baktılar uğraşılacak gibi değil verdiler. Aradım dedim kusura bakma rahatsız ediyorum dedim.Kendimi tanıttım böyle şöyle oldu dedim.Çok güldü.Yaptığımın çok hoş bişey olduğunu söyledi.İlk defa bşaına böyle birşey geliyormuş.Böyle yapmak lazım aslında hayatta falan dedi.Hatırladı beni evet bende sana bakmıştım falan dedi üstümdekileri tarif etti. Sonra edebiyat yaptım.Hayat kısada seninle en azından bir kez olsa bile yemek yemek istiyorum falanda filan.İlk başta kabul etmedi.Gün boyu mesajlaştık.Çalıştığı yerde yakındı.Gideceğimiz yeri anlattım sonra gelirim dedi. Gittim aldım elbise giymişti gözümü kamaştırdı =) Uzun bir yemek yedik.Sonra kahve içtik sonra ayrıldık. 2gündürde gün boyu mesajlaşıyoruz arada iş yerinden arıyor. Yoğun olduğundan fazla zamanı yok.Hsonları görüşebiliyoruz. öyle işte.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oha abi ben bile veririm soyle bi olaya denk gelsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 inanmam lan yuh. benim bildigim sapııığ der kapar suratına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ahah çok enteresan, tebrikler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Hayatta şans önemli ya gerçekten önemli.tebrik ettim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 fotoğraf görmeden inanmam. bir de şirket bürokrasisi bu sonuçta numara verilmez diye bir kural varsa kimsenin buna karşı bişey yapacağını sanmıyorum. ama doğruysa ağlarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Abi süper lan. Tebrikler. Nikinin hakkını vermiş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oha! vay be takdir ettim.cesur olmak lazım bu işlerde helal olsun.bide bizde o kadar cesaret olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 aha buraya yazıyorum siz evlenirsiniz !! çocuğunuzun adını otobüscan koyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ehuuhuahu benim boyle bir hikayem var.afs mulakatında muhabbet ettiğim cocugu bulmustum derin arastırmalarla(2 ay sonra netten.)cocuk onu nasıl buldugumu öğrenince cılgına donmustu böyle baya mailleşmiştik sonra saman kağıdı mektuplarla yazıstık fln(baya ergendik ozmnlar tabi).sonra o taylanda gitti ben muhabbetten sıkıldım fln bitti mektup olayı. 1 yıl sonra cocuk beni gormeye geldi,gezdik tozduk fln fıstık. içsesim ''bu adam mıydı lan o mektupları yazan''dedi ve şimdi gorusmuyoruz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 benim öyle hikayem olsa şimdi evliydim ikide çocuğum vardı be.. peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 evt bende yazarken dusundum hani birşey olsa, oha ne iyi hikaye toruna torbaya anlat.ama cocuk muhteşem ergendi napalım.//kızlar olgun erkek seviyür sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bi karar verin, olgun erkek mi seviyosunuz, güldüren erkek mi seviyosunuz. iyice kafa karıştıryosunuz sonra şebek gibi geziyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 münazara said: Detaylı anlatayım. elbise giymişti gözümü kamaştırdı =) ohoo giymese kimbilir ne olacak gözlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Olgun olucaksın yeri geldimi çocuksu şakaların olucak cem yılmaz gibi güldürüp rocco gibi üzeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 fede said: bi karar verin, olgun erkek mi seviyosunuz, güldüren erkek mi seviyosunuz. iyice kafa karıştıryosunuz sonra şebek gibi geziyoruz fatihcim sen gorundugun gibi ol,oldugun gibi gorun ben seni böyle seviorm<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 HLL T3@M!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 valla tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 oha adam inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 BabacumMostors said: HLL T3@M!!asdfnahasdsav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar