Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bi lotr'a kaçsam beni kimse geri getiremez, ama orklar da bana kaçmasın rica edicem :///7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Fly said: konu ne bi sübyancı vampir, 16 yaşındaki kıza aşık olur. kız o kadar güzel kokmaktadır ki, vampir kusmamak için kendini zor tutar. haritaya düşman vampirler gelir. bizim güneşte parlayan, uçamayan, vejeteryan, sübyancı vampir kızı korumaya çalışır. bunu izleyen bütün genç kızlar bööle bi erkek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kazımkarabekir said: LOTR ciktiktan sonra bir sure bir tartisma dondu "kacis edebiyati yapiyorlar" diye. LOTR'yi baska dunyalari kullanarak insanlari gercek hayattan kacirmayla suclamislardi. harry potter neysede lotr son derece karanlık bir dünya hiç kimse orda olmak istemez orta dünya da bi elf zevcem olsun isterim hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 fenris said: Lathspell said: LOTR ciktiktan sonra bir sure bir tartisma dondu "kacis edebiyati yapiyorlar" diye. LOTR'yi baska dunyalari kullanarak insanlari gercek hayattan kacirmayla suclamislardi."bi de sauron talibanı, mordor da afganistanı temsil ediyor. film amerikan propagandası" diyenler vardı :P benim için görüş değerleri aynıdır :) hani sw filan olsa neyse de lotr... oha duyduğum/okuduğum en kötü LoTR yorumu.. hikayeyi afganistanlavs özdeşleştirenler kitabın 2000 sonrqasında yazıldığını zannediyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 burtonesk said: film kötü diye gösterime koymamışlardır. Milyoner Bursaya 2 haftadır gelmedi mesela. İyi, kötü olması ile alakası yok sanırım. Nabza göre şerbet veriyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Urukhailerin Türk olduğu iddiası da unutulmamalı sdfsdfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 vampirli high school musical beğenmedim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Vampirle Görüşme'de de aynada ve suda yansımaları vardı yanlış hatırlamıyosam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 fena film değil, ikincisi de geliyormuş yakında, izlenir. 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Abi EX kız arkadaşımla gitmiştik o kitabını okuyodu kitapta ne olursa oluyo işte filmde.Daha da gitmem ben bu filme.Sonunu biliyom nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 o kadarda kötü değil yav, izletti gene kendini, güzel dizi olurmuş bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 interview with the vampire'den sonra hiç bi vampir filmini sevemiyorum ben. ayrıca louise pointe du lac'ten daha "vampir" bi vampir de yapılamaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 10 üzerinden 5, izlemezseniz birşey kaçırmassınız. Sinemada izlenecek bir film hele hiç değil. Zaten böyle vampir konseptinin dışına çıkan saçma sapan eklentiler getiren vampir yorumlarını hiç sevmem misal blade, blade'in ilk bölüm iyi bir aksiyon filmiydi ama vampirlere getirdiği yorum rezaletti. Vampirle görüşme ve coppolanın draculasını izlemenizi tavsiye ederim. Yukarda bir üye demiş zaten bunun dizisi kesin yapılır yani yapılması lazım çok karlı bir iş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 elesso said: o kadarda kötü değil yav, izletti gene kendini, güzel dizi olurmuş bundan. true blood twilight'ın daha bi hardcore versiyonu gibi aslında. İkiside Vampir adamla normal kızın aşkını anlatıyor ikisindede biri öbürünün düşüncesini okuyamıyor diye yakınlaşıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hanim kos dawson leery vampir olmus. dizi olur da, film olmamis. edik:jack dawson titanikteymis, yanildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar