aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 baros oynadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Son dakikaya kadar 1-1 gitmek, 10 kişi kalan takıma hem de, "çok rahat elicez ehu" idi yani? Peki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Baros oynamadı. @Baggio yazmayım diyorum ama resmen trollüyorsunuz. Adam 118. dakikada kırmızı kart görmüş. 10 kişi takıma 1-1 bitirdiniz diyorsunuz. Hayır bunu diyen de Fenerbahçeli biri, harbi Sivas taraftarı olsa ses çıkarmıcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 HEPİMİZ SİVASLIYIZ HEPİMİZ MEHMET YILDIZ'IZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 tam maç saatinde sınavım vardı son 3 dk sını ve penaltıları minibüste radyodan dinledim :) baya bi zevkli maç olmuş gibi keşke izleyebilseydim.ligin son maçı gs-sivas olcak böyle giderse son haftalar baya zevkli geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Adamlar 10 kişi eledi resmen. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sivas lig lideri.. sürekli takdir ediyoruz şöyle iyi takım şöyle kötü takım.. galatasarayı yenince "gs yenildi" oluyor. garip durum. illa 3 büyükler mi kazanıcak? adamlar "3 büyükler lehine" sistemi olan bir kupada , ligdeki önemli rakiplerinden birini , başa baş mücadele ederek yeniyor. siz hala 118. dakikada kırmızı kart gördü diye kocakarı dırdırı ediyosunuz birbirinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Baggio said: Adamlar 10 kişi eledi resmen. :p ellerine saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sivas riıl biznıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sivas gazeteleri coşmuş,özellikle cim " bom"ladı yazmaları ve altınada kırmızı balon koymalarına bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 toggie said: mehmet yıldız'dan cok guzel pehlivan olur. gitsin yaglansın da gelsin. büyük oyuncu yaptılar hakkaten bu adamı yoruma sonsuz +1ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar