BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 şimdi fourfourtwo da gördüm. go ahead eagles'da yönetici olarak sezona başlamış, şimdi futbol oynuyormuş hahah 35lik delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 offf çok severim kendisini. oynasın tabi taş gibi çocuk canım maldini bile hala oynuyor onun ne eksiği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 overmars fazla iyi ama :D uçan hollandalı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 İyidir iyi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 aaa fifada cmde severdim lan bu adamı. hatta overmansı yaşım küçük olduğu yıllar yazıldığı gibi okurdum:D:D edit: International career On February 24, 1993, he made his debut in the Dutch national team against Turkey hehe adamı biz ünlü etmişiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yazıldığı gibi abi zaten. hollandalı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Chealse de bi adam vardı Vialli mi neydi adam hem teknik direktör hemde futbolcuydu.Tore andre flo'yu cıkarıp kendı girmişti oyuna.overmarsla ilgisi yok ama aklıma geldi belkı buda ole yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bkz. davids'i deyvids diye okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben hala ovırmans diye okuyorum, nası okunuyor ki? valla merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ovırmın olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ovırmans'mış ben de düşününce hep öyle söylediğimi farkettim.. kaynak : http://forvo.com/word/marc_overmars/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ben cm de bu adamı görüp ismini doğru öğrenene kadar ovırmars diyordum.Geri döndüyse bile seneye yada bilemedin bir sonraki seneye tekrar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 trt spikeri 98 dünya kupasında de boer lere bir maçta 3-4 isimle hitap etmişlerdi buur, boer, bör vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 herkes niye overmans yazıyo? marc overmars adamın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Aha !!! Biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 can said: herkes niye overmans yazıyo? marc overmars adamın adı abi paticik fail vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 BiTcH_oFBaT said: overmars fazla iyi ama :D uçan hollandalı :p uçan hollandalı olan bergkamp. daha doğrusu uçamayan hollandalı, adamın uçuş korkusu olduğu için öyle diyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hah evet bi terslik olduğunu biliyodum!! ovırmars bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 nameless said: BiTcH_oFBaT said: overmars fazla iyi ama :D uçan hollandalı :p uçan hollandalı olan bergkamp. daha doğrusu uçamayan hollandalı, adamın uçuş korkusu olduğu için öyle diyolarmış. dergide yazanın yalancısıyım valla :D o ikisi beni hollanda aşığı yaptı zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 HAhaha ben de demin bu adamın ismini ben kaç senedir overmars diye okuyordum meğer overmansmış diye itirafta bulunacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yalnız yeni farkettim başıkta overmans yazmışım oha. overmars diyorum ama devamlı aha. hatta zamanıda bir futbol dergisinde ana konu oydu. orda da overmars için uzaylı hatta adıda over mars filan diyordu. epic fail olmuş orda dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar