Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye gerçeği...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Bence 14 yaşında bi kızla sex yapmak sadece onun cahilliğinden-hepsi için olmasa da- ve bilinçsizliğinden yararlanmak demektir. Kızlar o zamanlar ergenlik olayına yeni atıldıkları ya da o dönemi yeni atlattıkları için sağlıklı kararlar veremeyebilirler...Bi de bizde de bukadar abaza erkek olunca...[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not."
Drizzt Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 12 Mayıs 2004 21:32 tarihinde demiş ki:tek eşlilik rules!

Homo sapiens tek eşli olamaz.

Ama evlilik yürütebilir ki biz buna mantık evliliği diyoruz.
Aşk bitse bile hala birşeyler paylaşabiliyor ve beraber eğlenebiliyorlarsa yürütebiliyorlar evliliği homo sapiensler.

Böyle süper bir türüz yani hehe.[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ülkede cinselilk olayı bu kadar dısarda tutulur gizlenmeye calısırsa bırak 14 ü yakında 10lara iner....

Kore de fuhuş yasaklandı genelevler aldı başını yürüdü..

Merak eden zihniyet bunu kendi yaparak ogrenmeye calısır ki bu gayet dogal bi harekettir..Sen hicbiyerde egitim vermez cinsellik egitimi diye bakın bunlar cinsel organlar üereme boyle olur diye verirsen olayi hicbi bok yapamazsın sonrada 14 e düstü 13 e düstü....[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle sayfa 12 ye kadar okudum sonra patladım.
kendim hakkında bilmeyenler iiçn bilgi vereyim:
Bakın 14 yaşında bekaretin bozulup bozulmamasını tartışıyorsunuz. Açıkçası söyliyeyim bence bekaret korunmalıdır. 14 yaş çok ve çok erkendir. 14 yaşında biri olarak bayan arkadaşlara baktığımızda duygusal hareketlerinin çok daha fazla olduğunu görebiliyoruz. İşte aramızdaki farkta buradan çıkıyor. Eşitlik fln demeyin. 14 yaşındaki bir bayan duyuglarıyla hareket eder. MANTIĞIYLA DEĞİL! Mantığıyla hareket etme yeteneğine tam olarak sahip olamamış bir ergenlik dönemindeki bir bireyin(ister kız olsun ister erkek) sonuçlarını ve uzun vadede getireceklerini düşünmeden bir cinsel ilişkiye girmesi aptallıktır. Tabi olgunluk kişiye göre de değişir. Ama ben ne olursa olsun 14 yaş için inatla erken derim. Zaten Avrupadaki dağınık aile yapısının ve karmaşık soyların nedeni de bu değil mi? Ahlak çöküntüsü... Ya nerden geldim buraya ben neyse pardon :)

Bilgi konusuna gelince yılda 1 defe ergenlikte değişim dersi verilir okullara. Ve öğrenci kitabı dağıtılır. Bİze verilen bilgiler bunlardan ibarettir. İstiyorsanız buyrun web sitesi : http://www.erdep.com

Sonuç olarak ben 14 yaşındaki bir kıza ne kadar normal bakmak istesemde başaramam. çünkü bence 14 yaş daha hayatın baharıdır ve erkendir. Ben bu düşüncemi sonuna kadar savunurum.

Teşekkürler...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

bir de ergenlikteki bireylere doğru dürüst eğitebilecek herhangi bir kayank olmaması da gerçekten çok üzücü. Bİr bireyin utangaç olması çok normal. Bu sebeple bilmediği şeyleri niçin kulaktan dolma bilgilerle öğrensin ki... Bence bu konuda kapsamlı bir kitap yazılmalı. Tabi bireylerin dînî inançları da göze alınmalı. (Zaten en önemli nokta bu nokta)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

12 sayfayı okumadım ama Unity ilk sayfada olayı özetlemiş, bekaret yaşının 14'e düşmesi kültürel bi sorundur (14 çok erken) ama 14 yaşında yapılan evlilikler rezalettir.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it

Tanis the Half Elven
Dragons of Autumn Twilight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 12 Mayıs 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
Eşitlik fln demeyin. 14 yaşındaki bir bayan duyuglarıyla hareket eder. MANTIĞIYLA DEĞİL!

14 yasinda bir erkek neyiyle hareket eder V8 Motoruyla mi ?

BIYOLOJIK BIR GERCEKTIR ki kadinlar erkeklerden COK DAHA ONCE olgunlasir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 12 Mayıs 2004 22:05 tarihinde demiş ki:14 yasinda bir erkek neyiyle hareket eder V8 Motoruyla mi ?

zumbuhhauhauahuaheuaheuahearror ror ororo oraorarohua !!
ohaaa bu kadar mı komik olur? aeuh[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

eh 343 mesaj ne olmuş böyle be, bakamadım valla hepsine..

karışık bir konu ama 14 yaş bence de erken. ha insan 12 yaşında bile fazlasıyla ilgilenmeye başlıyor konuyla ama kendi deneyimi için 16'dan öncesi erken bence. fizyolojik olarak daha önce hazır olabilir ama yine de belli bir olgunluk oluşması gerekli psikolojik açıdan..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 12 Mayıs 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
14 yasinda erkegin sergiledigi mantigi ben kahvaltida ekmege suruyorum.

yorumsuz...Bu nedir şimdi???????[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
Sosyal ağlarda paylaş

Konu almış başını yürümüş...

Avrupa'daki durumu şahsen hoş karşılamıyorum. Başımdan böyle bir olay geçti (15tim. Kız yaşıttı, fazla atak çıktı. Valla istediğiniz kadar hormon gazıyla yanıp tutuşun o sırada mantık devreye giriyor. İnsan iki kere düşünüyor. ) Ayrıca Avrupa'da çoğu genç bizim kadar "aile sevgisi" almıyor. (Kızcağız yanımda hüngür hüngür ağlamıştı bu konu hakkında. ) Sevgiden uzak yaşayan insanlar umduğu sevgiyi başkalarında arıyor. Maalesef çağ değiştikçe "10 dakikalık zevkler" daha çekici hale geldiği (kandırmalar, rol yapmalar vb...) için sonuç hüsran oluyor. Ondan sonra bunalımlar, intiharlar, cinnet geçirmeler vs vs...

Aşık olanlar (özellikle platonik) bilir. O kişiyi kafanızda öyle bir hale getirirsiniz ki "adonis" ya da "afrodit" halini alır. Ama hayal kırıklığına uğrama şansınız da o kadar yüksektir. Zamanla bu olayı kontrol eder hale gelirsiniz... (Tabi bilinçlenme kişiden kişiye değişir) Valla kaç "hormon coşmasından" sonra insanlar araya mantığı sokar bilemem. Ama bence yeni nesil bu konuda daha şanslı...

Bekaret yaşına gelince. Aile bu "duygu patlamaları", cinsellik, korunma yöntemleri ve ergenlik konularında yeterli hassasiyeti gösterirse ve çocuklarını bu konuda bilgilendirirse korkacakları bir şey kalmaz. Böylece genç, iradesini ortaya koyar ve kendine en uygun kararı verir.

Yaş olayı falan sorulmuş. 19 yaşındayım ve daha tecrübem olmadı.

[Bu mesaj Mino tarafından 12 Mayıs 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...