Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye gerçeği...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Türkiye de bekaret yaşı 14 e düşmüş...

3 yıl önce yapılan araştırmada 18 iken
şimdi ise 14 yani ortaokul sıralarına inmiş.

ps: Kaynak gösteremedim unuttum yeri bulamıyorum geçen gazete okumuştum.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet haklısın aslında bunun 8-9 yaşında olması gerekiyordu...

Yahu 14 yaş nedemektir?
Ufacık çocuklar daha ergenliğe yeni giriyorlar...

Her ülke bunu 18 yaş kabul eder.Türkiye de ki zihniyet evlenmeden olmaz olsada 14 yaş çok küçük değilmi???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu 14 yaşında fuhuşdan bahsediyoruz abartmıyormusunuz?
Nesi kötüymüş...

Türkiye gençliği bu...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 12 Mayıs 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
Nesi iyi?
Kızkardeşin, ablan yok değil mi?

sonuna kadar katiliyorum bunu kizkardesi ablasi cocugu olan insanlar daha iyi anlar, aslinda bunlar olmasada anlamasi lazim
ama anlamasi icin once biraz dusunmesi lazim..[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!!
the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Sosyal ağlarda paylaş

Globalleşme ile beklenen birşey bu zaten... Modernleşme olarak algılıyoruz bunu malesef.. Aynen tanzimat zamanında batılılaşmanın yanlış anlaşılması gibi.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 17:15 tarihinde demiş ki:
nerde 14 e indi ya yok ole bi$ey..

5-6 sene sonra iner, ama $u anda hic zannetmiyorum 14 oldugunu

ayrica Turkiye degil, istenbul un orta kesim ve yukarisi icin yapilmi$bir ara$tirmayla mumkundur boylesine bir sonuc..

ha kotu mu? Hic degil bana sorarsan, ustune ustluk iyi, cinselligin ya4i du$mu$se, konu hakkinda bilgi de artmi$ demektir..

14 olamadıda 16-17 diyelim şuna..
16-17 çok war biliyorum..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benmi çok geri kafalıyım yoksa.
İnsanlarmı çok modern...

Yahu 14 yaş çocuk demektir.
Bunun hiçbir şekilde kabul edilir ve pozitif bir yanı olamaz.
Küçücük çocuk bunlar ip atlayan çocuklar cinsel birleşme yaşıyor.
Ergenlik çağına girmeden...

17-18 kabul edilir
14 ne demektir ya?_...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben evlenmeden olmaz konusunu sevmiyorum..
Ama bence evlendiği eşine kadar saklıybilenler mükemmel..
Ama dier yandan bence 19-20 yaşlarında yapılmalı bu iş...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 12 Mayıs 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
Abi benmi çok geri kafalıyım yoksa.
İnsanlarmı çok modern...

Yahu 14 yaş çocuk demektir.
Bunun hiçbir şekilde kabul edilir ve pozitif bir yanı olamaz.
Küçücük çocuk bunlar ip atlayan çocuklar cinsel birleşme yaşıyor.
Ergenlik çağına girmeden...

17-18 kabul edilir
14 ne demektir ya?_...

istanbul 10 milyon, izmir 4 milyon ankara 5 milyon antalya 2 milyon desen bunun uzerine 10 milyon da diger sehirleri katsan etti sana 30 milyon.

geri kalan KIRK milyon kizlari 14 yasinda evlendiriyor kirsal kesimde niye ona cikip da noluoruz ulan demiyosunuz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

17-18 yine tamam ama 14 korkunç ulan..
Benim 13 yaşında kız kardeşim war çok kötü koydu bu bana takipmi edicem şimdi ben bu kızı heryere.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

14 bence çok düşük bi yaş.... Bazı şeylerin beklendiği takdirde tadı daha çok çıkacak ve anlam kazanacaktır. 14 bence daha hayatı tanımadan manasız bir yaştır cinsellik için ....[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...