bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Türkiye de bekaret yaşı 14 e düşmüş... 3 yıl önce yapılan araştırmada 18 iken şimdi ise 14 yani ortaokul sıralarına inmiş. ps: Kaynak gösteremedim unuttum yeri bulamıyorum geçen gazete okumuştum.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 e bunun nesi okadar kötü ?[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Nesi iyi? Kızkardeşin, ablan yok değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 doğrusu biraz daha "banka hortumcusu" filan bekliyordum topic'i açarken.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Evet haklısın aslında bunun 8-9 yaşında olması gerekiyordu... Yahu 14 yaş nedemektir? Ufacık çocuklar daha ergenliğe yeni giriyorlar... Her ülke bunu 18 yaş kabul eder.Türkiye de ki zihniyet evlenmeden olmaz olsada 14 yaş çok küçük değilmi???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 turkiyede bekaret yasinin 14 olmasi, genclerin kendi iradeleriyle cinsel iliskiye girmesinden ziyade, turkiyenin buyuk cogunlugunda kizlarin daha 14 yasinda evlendiriliyor olmasindandir derim ben.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SisTerPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 aha aha aha:))[signature][hline] Maybe Oh if I could pray and I try, dear, You might come back home, home to me. Janis Joplin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 14 daha çocuk yav :([signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Yahu 14 yaşında fuhuşdan bahsediyoruz abartmıyormusunuz? Nesi kötüymüş... Türkiye gençliği bu...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Absolut, 12 Mayıs 2004 17:12 tarihinde demiş ki: Nesi iyi? Kızkardeşin, ablan yok değil mi? sonuna kadar katiliyorum bunu kizkardesi ablasi cocugu olan insanlar daha iyi anlar, aslinda bunlar olmasada anlamasi lazim ama anlamasi icin once biraz dusunmesi lazim..[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya bilgi artmasi icin dogustan bekaretini kaybetsin o zaman daha iyi buyudugunde bole bir problemi olmaz allahim yarappim ya..![signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: unity100, 12 Mayıs 2004 17:13 tarihinde demiş ki: turkiyede bekaret yasinin 14 olmasi, genclerin kendi iradeleriyle cinsel iliskiye girmesinden ziyade, turkiyenin buyuk cogunlugunda kizlarin daha 14 yasinda evlendiriliyor olmasindandir derim ben. [signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Globalleşme ile beklenen birşey bu zaten... Modernleşme olarak algılıyoruz bunu malesef.. Aynen tanzimat zamanında batılılaşmanın yanlış anlaşılması gibi.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bugün 14ü normal karşılayan yarın 10 yaşını da normal karşılar. vurdumduymaz olmayın. 14 yaş daha çok küçük (genç demiyorum), çoğu şeyin bilinçsizce denendiği yaşlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Silthanas, 12 Mayıs 2004 17:15 tarihinde demiş ki: nerde 14 e indi ya yok ole bi$ey.. 5-6 sene sonra iner, ama $u anda hic zannetmiyorum 14 oldugunu ayrica Turkiye degil, istenbul un orta kesim ve yukarisi icin yapilmi$bir ara$tirmayla mumkundur boylesine bir sonuc.. ha kotu mu? Hic degil bana sorarsan, ustune ustluk iyi, cinselligin ya4i du$mu$se, konu hakkinda bilgi de artmi$ demektir.. 14 olamadıda 16-17 diyelim şuna.. 16-17 çok war biliyorum..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yazık. .[signature][hline][b] son 38 gün.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Abi benmi çok geri kafalıyım yoksa. İnsanlarmı çok modern... Yahu 14 yaş çocuk demektir. Bunun hiçbir şekilde kabul edilir ve pozitif bir yanı olamaz. Küçücük çocuk bunlar ip atlayan çocuklar cinsel birleşme yaşıyor. Ergenlik çağına girmeden... 17-18 kabul edilir 14 ne demektir ya?_...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ben evlenmeden olmaz konusunu sevmiyorum.. Ama bence evlendiği eşine kadar saklıybilenler mükemmel.. Ama dier yandan bence 19-20 yaşlarında yapılmalı bu iş...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 blackchaos +1[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Cray o ne demek ya biliyorum 16-17 çok var. Hehehe güldürdün valla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: blackchaos, 12 Mayıs 2004 17:21 tarihinde demiş ki: Abi benmi çok geri kafalıyım yoksa. İnsanlarmı çok modern... Yahu 14 yaş çocuk demektir. Bunun hiçbir şekilde kabul edilir ve pozitif bir yanı olamaz. Küçücük çocuk bunlar ip atlayan çocuklar cinsel birleşme yaşıyor. Ergenlik çağına girmeden... 17-18 kabul edilir 14 ne demektir ya?_... istanbul 10 milyon, izmir 4 milyon ankara 5 milyon antalya 2 milyon desen bunun uzerine 10 milyon da diger sehirleri katsan etti sana 30 milyon. geri kalan KIRK milyon kizlari 14 yasinda evlendiriyor kirsal kesimde niye ona cikip da noluoruz ulan demiyosunuz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 17-18 yine tamam ama 14 korkunç ulan.. Benim 13 yaşında kız kardeşim war çok kötü koydu bu bana takipmi edicem şimdi ben bu kızı heryere.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 16-17 olmadı bence en az, ama 14 gerçekten de çok düşük.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hayir daha birde istatistigin ne kesimde, hangi temsili kitle ile yapildigini bile bilmiyorsunuz. ya yarisi kirsal kesimden alinmisa temsili kitlenin ne olacak ? hepsi alinsa 12 bile cikar bekaret yasi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 14 bence çok düşük bi yaş.... Bazı şeylerin beklendiği takdirde tadı daha çok çıkacak ve anlam kazanacaktır. 14 bence daha hayatı tanımadan manasız bir yaştır cinsellik için ....[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar