Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hızlı olsun, atmosfer olsun, güzel olsun

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Şimdiiiii, uzuuuun bir süre WoW oynadığımdan single player ortamını adam gibi takip edemedim.

RPG türünde oyunlara bir bakayım, neler gelmiş vs dedim. En son sanırım Vampire B. Masq. oynamıştım. baya güzel bir oyundu o.

O tarzda çıkan rpg ler neler var mesela.

Ayrıca başka tavsiyeleri de verebilirsiniz. Diablo gibi tamamen hack&slash değil ama turn based da olmayacak mesela.

Hızlıca bir baktım kalburüstü oyunlara oynamadığım;

Fallout 3
Fable
Sacred
Oblivion: Shivering Isles
Neverwinter Nights
Titan Quest
Rise of Argonausts
vs.

Atmosferi sağlam, çok karmakarışık olmayan yani aksiyondan aksiyona dalacağım tarzda şeyler arıyorum. Hadi görelim bakalım tavsiyelerinizi. :p
Sosyal ağlarda paylaş

oynamadığım diye saydığın oyunlardan sacred ve neverwinter nightsı oynadıydım. sacred hızlıdır güzeldir ama atmosfer, ı-ıh. zaten diablo gibi saf hack'n'slash.
nwnyi çok uzun süre oynadım çok da severim ama bu da seni tatmin edicek tarzda bi oyun değil bence, zira çok bi atmosfer hikaye of aman tanrımlık bi yönü yok oyunun. hoş bişey işte diyip geçersin muhtemelen :D

oblivionı oynamadım ama morrowindi oynamıştım. morrowind bu dediklerini karşılar gibi geliyor özellikle atmosferi. oblivion da güzel olsa gerek :)
Sosyal ağlarda paylaş

bio da atmosfer yok ama hızlıdır, grafikler güzeldir, akşın dıkşın vardır. hikayesi predictable diyelim :p

mass effect'te de atmosfer az. düz "kötü adam" hikayesi.

dediğim gibi deadspace oyna. atmosfer fena diil, hızlı. kamera açısına alışman 20 dk filan sürer sora seviyosun onu da.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakallasen ya

mekan 1 e gir

ayıları öldür çocukları em

mekan 2ye gir

ayıları öldür çocukları em

...

grafikler oynanabilirlik filan güzeldi de. ne atmosferi be kardeşim. ki ben gezmeyi severim sağı solu, bütün teypleri açmayı vs. ama yok yani.

güzel bir fps idi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...