Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Şimdiiiii, uzuuuun bir süre WoW oynadığımdan single player ortamını adam gibi takip edemedim. RPG türünde oyunlara bir bakayım, neler gelmiş vs dedim. En son sanırım Vampire B. Masq. oynamıştım. baya güzel bir oyundu o. O tarzda çıkan rpg ler neler var mesela. Ayrıca başka tavsiyeleri de verebilirsiniz. Diablo gibi tamamen hack&slash değil ama turn based da olmayacak mesela. Hızlıca bir baktım kalburüstü oyunlara oynamadığım; Fallout 3 Fable Sacred Oblivion: Shivering Isles Neverwinter Nights Titan Quest Rise of Argonausts vs. Atmosferi sağlam, çok karmakarışık olmayan yani aksiyondan aksiyona dalacağım tarzda şeyler arıyorum. Hadi görelim bakalım tavsiyelerinizi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 KOTOR serisi ve Mass Effect (tu) Titan Quest ise diablo klonu. Hack & Slash yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mass Effect (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 oynamadığım diye saydığın oyunlardan sacred ve neverwinter nightsı oynadıydım. sacred hızlıdır güzeldir ama atmosfer, ı-ıh. zaten diablo gibi saf hack'n'slash. nwnyi çok uzun süre oynadım çok da severim ama bu da seni tatmin edicek tarzda bi oyun değil bence, zira çok bi atmosfer hikaye of aman tanrımlık bi yönü yok oyunun. hoş bişey işte diyip geçersin muhtemelen :D oblivionı oynamadım ama morrowindi oynamıştım. morrowind bu dediklerini karşılar gibi geliyor özellikle atmosferi. oblivion da güzel olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mass Effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 evet mass effect'i kesinlikle oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 mass effect (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mass Effect'i aldım listeye :) (sci-fi falanmış hem sanırım oh oh) Var mı başka güzel tavsiyeleriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 fallout 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 fable'ı kacırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 nekadar süredir single takip etmiyorsun tabii bilemicem ama Dark Messiah of Might And Magic tam senin dediğin tarzda bir oyun. aksiyon ağırlıklı, karışık değil hack&slash değil RPG (sayılır) bu arada mass effect'i bende kaçırmışım asddfs bende ekleyeyim listeye madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 mass effect deadspace (tam rpg diil ama rpg imsi) o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Dark Messiah of Might And Magic bi solukta biter. Ayrica Bioshock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 dark messiah'ın fiyatı baya baya düşmüştü orjinal alip netten oynamak lasım ap ayrı bişiye benziyor netten. onun dışında single'ını tekme atarak bitirebiliyorsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 alakasız bir teklifte bulunayım sana(ahlaksız gibi oldu lol ) mafia oynamadıysan kesin oyna derim.atmosfer aksiyon sahneleri olarak 4/4lük oyun.ha grafikleri çağın çok gerisinde ama kesinlikle oynanması gereken bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Kayda değer Mass Effect var, o da meeeh. Ama hızlı olsun, atmosfer olsun, güzel olsun, aksiyon olsun diyorsan ilacın Bioshock. FPSdir gerçi, RPG değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bio da atmosfer yok ama hızlıdır, grafikler güzeldir, akşın dıkşın vardır. hikayesi predictable diyelim :p mass effect'te de atmosfer az. düz "kötü adam" hikayesi. dediğim gibi deadspace oyna. atmosfer fena diil, hızlı. kamera açısına alışman 20 dk filan sürer sora seviyosun onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 said: bio da atmosfer yok ayıp. çarpılırsın hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Jadelith mümkünse oyun oynama, bizlerle paylaşma vb., gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ya bırakallasen ya mekan 1 e gir ayıları öldür çocukları em mekan 2ye gir ayıları öldür çocukları em ... grafikler oynanabilirlik filan güzeldi de. ne atmosferi be kardeşim. ki ben gezmeyi severim sağı solu, bütün teypleri açmayı vs. ama yok yani. güzel bir fps idi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Rollercoster Tycoon oyna, parkta gezer, trenleri izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Atmosfer = etrafı gezmek? Bu da iyiymiş. Tahmin edilebilirlik != Atmosfer ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 arcane said: Jadelith mümkünse oyun oynama, bizlerle paylaşma vb., gerçekten. eheh yalnız bio da ve mass efect'te atmosfer yok demek çok abest olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 @Cüce Fable'a başladım dün gece. Baya baya sevdim oyunu. Hatta ikincisi çıkmış X-Box'a umarım pc ye de gelir. Tek kusuru çabuk bitti. :P Mass Effect'e bakıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 arcane said: Rollercoster Tycoon oyna, parkta gezer, trenleri izlersin. hah yok bioshockta gezdim etrafı anlamında dedim. ama ölü geldi. sound cancelling kulaklık var deli gibi para baydığım, yine de oyunun içinde hissetmiyodum kendimi. atmosfer diyince bloodlines 1. sırayı alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar