Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bu iyidi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 benim elime ağaç battı sonra tuvalette kıçımdan çıktı buna ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 koskoca ağacı nasıl çıkardın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ya benim de elime bişi batmış. cıkartmısmıyım hatırlamıyorum. ama orası bayadır(1 sene) delik gibi ve kırmızı. elimi ustune getirince bir sertlik var ama icinde bisi gozukmuyor. sanki sivilcemsi bi sertlik ama sivilce de yok. bildiin cosluk var. acaba batan kısım, ben cıkarrtıysam dikeni öle mi kaldı. simdi tırstım biyerlerimden cıkmasın diken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 artık kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 1 sene öyle gezilir abi hiç mi aklınız çalışmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ben 10 senedir dudağımda aynı noktadaki hedeyle yaşıyorum. hava katıyo adsfsdf. patlamıştı kan toplamıştı, çok sert pıhtı halini aldı ve kilitlendi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 1 yıldır öpüşmüyor olmanın sebebi o. gören kız uzaklaşıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 şöle bi yolu var ama etraf batar http://z.about.com/d/horror/1/0/l/F/-/-/R-03549.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Voys said: 1 yıldır öpüşmüyor olmanın sebebi o. gören kız uzaklaşıo aslında daha dün öpüştüm bebeyim üstüne çekici bulanlar da oldu sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bi gündür öpüşmüyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 kesin o yüzden o zaman düşünemedim bir an =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 benim de dudağımın üst kısmı dikiş makinasına kapılmış, baya baya iz var. scarlips tadında geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ben buldum çözümü . Garanti çözüm hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Masquerade said: benim de dudağımın üst kısmı dikiş makinasına kapılmış, baya baya iz var. scarlips tadında geziyorum. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Dynun said: gülme abi. vücut içindeki yabancı maddeler kalbe doğru ilerleme eğilimindedir. valla. benim sol elimin serçe parmağında minik bi taş var..hala yatıyo orda..büyün çıkarma çalışmalarım sonuçsuz kaldı kalbime doğru gidicek olsa yolda yakalarım kendisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 benimde sol serçe parmağıma kurşun kalem ucu saplanmıştı hala duruyor izi. Çok deştim zamanında ama çıkmadı kemiğe cok yakın duruyor heralde o yüzden cok fazlada deşemedim feci acıyor. 4 sene oldu ilk başta aramız iyi değildi ama şuan gayet mutluyuz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar