vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Arkadaslar 2 tane sorunum var artik questle ilgili yaratigin uzerine gelince quest oldugunu gostermiyor bide butun questler gizli duruma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Cevabı ss in kendi içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hahhhaahahehaehaehae ay yanlış anlama dalga geçtiğim yok da, yazmış oraya abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Greeny said: hahhhaahahehaehaehae ay yanlış anlama dalga geçtiğim yok da, yazmış oraya abi :)bug bu kendi kendine duzeliyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: Yorumsuz.cok basit biseyimi atliyorum anlamadimki:( quest helperin database resetleyince bole oluyor kendisi duzeliyor sonra suan cok ihtiyacim var acamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 abi o komutu yaz işte? /qh hidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Buyse said: abi o komutu yaz işte? /qh hiddenokadar malmi gozukuyorum show hide yapinca gelmiyor bug var diyorum :( takildigim yer bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kendi kendine duzeldi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 wimpir bu tarz sorular için ilk gördüğün kişiye msj at wowda onlar yardımcı olur hea diyosan bak ne güzelde post kasıyorum hava hoş tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 adamınbiri said: wimpir bu tarz sorular için ilk gördüğün kişiye msj at wowda onlar yardımcı olur hea diyosan bak ne güzelde post kasıyorum hava hoş tabiingilizcem okadar iyi degil post kasmak ne kazandiriyor? geriye donup mesajlarima baksan hep soru sormusumdur negatif birsey demek istemiyorum size artik forum nedir neler sorabilirim size danismam gerekicek sanirim konu acarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bizlere basit gelen sorunlar yeni başlayanlar için tam bir kabus.. 2 yeni arkadaşımı wow a başlattım.. tailor nasıl kasılırdan. abi armorum 300 senin 28000 moblar sana nasıl vuruyordan tut.. bonus nedir ? den gerekli statları nedir.. Adamların talent buildlerinden tut dps rotationlarına kadar anlatıyorum :) Ben ilk wow a başlarken yardım eden türk arkadaşlarım vardı burning legionda.. ismi darktr.. sonra Railistin hala bu forumdadır her zaman kendisini sevmiş saygı duymuşumdur. daha nice arkadaşlar oyunu öğretmiştir ^_^ hepsi çok sabırlı davrandı sorduğum yüzlerce soruyu teker teker açıkladı.. Ama şimdi bazı arkadaşlarda sabır yok. Herkez aynı yaklaşımı gösteremez Vampircim.. sana demiştim ama bilen birinin yanında aç sürekli o an yardım edebilecek ^_^ Kolay gelsin tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 vimpir said: adamınbiri said: wimpir bu tarz sorular için ilk gördüğün kişiye msj at wowda onlar yardımcı olur hea diyosan bak ne güzelde post kasıyorum hava hoş tabiingilizcem okadar iyi degil post kasmak ne kazandiriyor? geriye donup mesajlarima baksan hep soru sormusumdur negatif birsey demek istemiyorum size artik forum nedir neler sorabilirim size danismam gerekicek sanirim konu acarken abi /qh olayını falan soruyosun scarlet monastry diyosun burdaki wowcuların %80'i scarlet'e en son 2 yıl önce falan gitmiştir yani hayır nebilim ilk önce bi başka birilerine sor msnden falan hiç bi cevap bulamayınca topic aç çünkü sorular ilk okul çocuğunun abi ben bu soruyu çözemedim diyip x+4=5 x=? tarzı sorulara benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 adamınbiri said: vimpir said: adamınbiri said: wimpir bu tarz sorular için ilk gördüğün kişiye msj at wowda onlar yardımcı olur hea diyosan bak ne güzelde post kasıyorum hava hoş tabiingilizcem okadar iyi degil post kasmak ne kazandiriyor? geriye donup mesajlarima baksan hep soru sormusumdur negatif birsey demek istemiyorum size artik forum nedir neler sorabilirim size danismam gerekicek sanirim konu acarken abi /qh olayını falan soruyosun scarlet monastry diyosun burdaki wowcuların %80'i scarlet'e en son 2 yıl önce falan gitmiştir yani hayır nebilim ilk önce bi başka birilerine sor msnden falan hiç bi cevap bulamayınca topic aç çünkü sorular ilk okul çocuğunun abi ben bu soruyu çözemedim diyip x+4=5 x=? tarzı sorulara benziyoemin ol wow u konusabilcek 1 tane bile arkadasim olsa buraya yazmazdim zaten yazmicamda artik nasil olsa bir sekilde ilerliyorum afedersiniz ama olay cok basit biliyorsan yardim etmek istersen yazarsin yada okumadan gecersin herkez ayni yeteneklere bilgiye sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 benim demeye çalıştığım şey önce bi google'la en son çare buraya gel hemen alınganlık yapma hem buffyde vampire sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Adam yardım istemiş hayattan soğutmuşunuz be.Vimpir sor ne istiyosan özelden yanıtlıcam hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 adamınbiri said: benim demeye çalıştığım şey önce bi google'la en son çare buraya gel hemen alınganlık yapma hem buffyde vampire sayılır.nerde dedim hic aramadan buraya sordugumu? diyorum ya senin buldugun sonuclari ben bulamiyabilirim cokmu zor bunu anlamak ya uzatmamin sebebi baskasina yapmayin bari cidden hos olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ehehe gel abi The Maelstormda Aç karakter.. Sana level 30 mounth çantaların benden üstüne dungeon yaptırırım. birde ne zaman istersen spawmla cevaplarım level 30 falan bişi değil insanlar sıfırdan 80 kasıyor. Bak ciddiyim gel hemen aç the maelstrom da Alliance Night elf hunter sonra konuşalım bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ozii_x said: ehehe gel abi The Maelstormda Aç karakter.. Sana level 30 mounth çantaların benden üstüne dungeon yaptırırım. birde ne zaman istersen spawmla cevaplarım level 30 falan bişi değil insanlar sıfırdan 80 kasıyor. Bak ciddiyim gel hemen aç the maelstrom da Alliance Night elf hunter sonra konuşalım bol bolhorde olsa hemen transfer olurdum oraya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sen boşver kafana takılan birşey oldukça yaz sor, en azından "ahahah ahahaha...ahahahahaha" başlıklarından daha anlamlı başlıklar oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 vimpir said: horde olsa hemen transfer olurdum oraya:( Alliance said: The Alliance mainly consists of immature players under 13, so usually it's the over-played faction. There's very little cooperation and everyone's a fucking Night Elf. Players choose this also because its the only "pretty" race where one doesn't have to feel like the failure fat fuck cake they really are IRL. Additionally, Alliance PvP is a guaranteed loss, as every wow faggot will run around on their own and shout out immature crap. Real winners. Horde said: This side is basically furries and 15-year-old boys who want to be TOTALLY SERIOUS BUSINESS. But they're all fucking idiots too, on both sides. Most of these serious Horde players act like they were paid to play it and harp on people in Ventrilo to not use swear words. If you wish to be invisible in PvP, roll a healing class and you will never be attacked by Alliance. This is because killing the healer first is a valid strategy, but since Alliance is fucktarded, Horde healers are immortal and invisible at the same time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Aket-Atum said: sen boşver kafana takılan birşey oldukça yaz sor, en azından "ahahah ahahaha...ahahahahaha" başlıklarından daha anlamlı başlıklar oluyor :)sen olsan artik birsey sorabilirmiydin Pyro gibi bir insan varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ohoo wow oynuyosun alışacan öyle tiplere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Aket-Atum said: ohoo wow oynuyosun alışacan öyle tiplere :) Pardon, nasıl tip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar