Franceskooo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Öncelikle link: http://www.win-free-home.com/ Star said: KRİZ yüzünden emlak fiyatlarının düştüğü İngiltere’de evini gerçek değeri olan 700 bin sterline satmayı planlayan Dave Mackie, dahiyane bir plan hazırladı. Sudoku meraklılarına bir bilmece hazırlayan Mackie, 2010 sonuna kadar doğru cevabı bulup www.win-free-home.com adresli internet sitesine bildirene evi 50 sterline satacağını duyurdu. HERKES KAZANACAK BaŞvuru parasının 50 sterlin olduğu yarışmada 14 bin kişinin başvurması halinde evin parasına sahip olacağını söyleyen Mackie ‘Bu durumda hem çözen hem de ben kazanacağım’ dedi. MİHRİŞAH SAFA Kaynak: Star Tarih: 02:01:25 30.01.2009 Güzel yöntem açıkçası,50 sterline ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 tabi çözebilene adam baya bi düşünmüştür zorlamıştır sudokuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Çözdüm bile ben, olay o değil. İyice okursan anlaşmayı anlarsın, eğer 12000 kişi katılmazsa ev satılmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 entry fee diyo, zaten ordan para yapicak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 12000 kişiden zaten 600.000 sterlin ediyor. oha.. *hemen sitenin kodlarını copy/paste yapar boş bi html dosyasına* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 said: By entering into the Competition, all Entrants acknowledge that their payment of ?50.00 (GBP) per entry to complete the Puzzle and thereby enter the Competition does not guarantee in any way that they will win the Prize. Aman diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 scam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 scam degil, 50 pounda ev kazanma sansi. milli piyango almaktan veya iddaa oynamaktan farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 aquila said: scam degil, 50 pounda ev kazanma sansi. milli piyango almaktan veya iddaa oynamaktan farki yok. onların hepsi bi bakıma scam deilmi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 degil. scam herkesten alir, kimseye vermez. gerce bu da olabilir, garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ha şunu diyeydin aquila :] hiçbi resmi dayanağı olmayan ve tasarımı içler acısı olan bi sitenin ev vermesini beklemek, hatta üstüne para vermek büyük kerizlik olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 38 bin kişinin ziyaret ettiği siteyi star nereden bulup haber yapmış yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 saadet zinciri gibi olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ev baya iyiymiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 harika bir fikir bence :) ayrıca sudoku kolaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 fail olmuş. cplex/opl e sahip bir insanın çözmesi 3 dakika sürer herhangi bir sudokuyu. üniversitede olsaydım hala direk çözerdim. EPIC FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben liseye gidiyorum benim cozmem de uc dakika surdu niye bu kadar telaslandin ki asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hm ben yanlış anlamışım başvuru £50, sora sudoku geliyo, çözebilene evi veriyo sandım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 http://www.enilginc.com/pinfo.asp?pid=41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 oha heaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sudoku zor olsa kac yazar, dunyanin en zor sudokusu olsun, cozulebiliyor olmasi halinde 10 dakkani almayacak ILP ile cozdurursun bilgisayara. adam piyango cekilisine baska bi isim bulmus direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu okumadan mesaj atanları saydım = 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar