Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kongreye Doğru:Demirören seçilirse Mattheaus geliyor...Ayrıca bücürlerlede el sıkışıldı...


SbNN

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş'ta başkan adaylarından Yıldırım Demirören'in anlaşmaya vardığı teknik direktör ortaya çıktı.. Demirören'in listesinde olan Kıvanç Oktay, seçilmeleri halinde takımın başına Alman teknik adam Mattheaus'u getireceklerini söyledi..
[12/05/2004-22:17]

Beşiktaş'ın yapacağı olağan genel kurul öncesinde adaylığını açıklayan Yıldırım Demirören'in listesinde yer alan Kıvanç Oktay, seçilmeleri halinde takımın başına Alman teknik adam Mattheaus'u getireceklerini bildirdi.

Oktay, yaptığı açıklamada, İtalya'nın Milano kentinde bulunduğunu ve burada Alman teknik adam Mattheaus ile bir araya geldiğini kaydetti.

Mattheaus ile her konuda anlaştığını kaydeden Oktay, ''Seçildiğimiz takdirde teknik direktörümüz Mattheaus'dur. Milano'da bulunma sebebimiz Mattheaus ile yapılacak transferler hakkında görüşmemizdir'' diye konuştu.

Demirörenin ayrıca Interli okan ile el sıkıştığı klübü ilede anlaştığı bildirildi.Emre ile de el sıkışan demirören Interin isteğini 9 milyon eurodan 7 milyon euroya çekmeye çalıştığı bildirildi[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırakın bunları abi...
Başkan yok tabi gazeteler paso sallıyor.
İnanmayın
ama demirören çok iyi transferler yapıcak şüphesiz...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mattehaus kesin bunu başka yerlerdede duydum babamın gazeteci arkadaşı var oda doğruladı.Ama bücükler konusunda başkasının yalancısıyım ama niye olmasın??[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Interin emreden memnun olmadığı herkesce biliniyor yaa...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya napalm o adamı of daha saçma bi adam getirelm takımın başına lütfen...

inatla rıza çalımbay getirlsin diorm takımın başına hem takımın yapısını biliyor hemde sözünü geçirebilcek bi insan..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mattheaus gelirse olabilir ama gelmeyecekmiş galiba. valla genç başarıya aç heyecanlı bi adam gelsin. mattheausun futbol bilgisi ileri düzeyde zaten. tdlikte partizanda iyi işler yaptı sonra macaristana gitti orda naptı bilmiyorum bilen var mı durum nedir?

ama işte açıklama yapmış gitmeyeceğine dair.

türk td bence ziya olmalı o olmazsa samet ki ona gelecek tepkileri göz önüne alırsak onu sallarız. bu durumda bence yabancı td
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BiTcH_oFBaT, 15 Mayıs 2004 10:17 tarihinde demiş ki:
ya napalm o adamı of daha saçma bi adam getirelm takımın başına lütfen...

inatla rıza çalımbay getirlsin diorm takımın başına hem takımın yapısını biliyor hemde sözünü geçirebilcek bi insan..
Bence daha çok tecrübesiz.
(Bknz. Rıdvan Faciası)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beyler italyan kluplerinde mali kriz var biliyomusunuz bilmem bu yüzden inter Emre,Okan,Vieri,Cannavaro gibi oyuncuları satılık listesine koydu.Ama Emre nin Türkiyeye donmesi cok zor deil imkansız bence okan döner ama neden italya da ve ya avrupanın diger kucuk takımlarında oynamasın ki.Ama doncek herhalde yıldıray bence Bremende zaten cok para istiyomuşbonservisi olmadıgı için açıktan 2 milyon dolar istiyomus beyfendi.o da avrupada kalır zaten kalsınlarda bakalım Tugay a ne olcak onun da sözleşmesi bitiyo eger su aralar yenilemedilerse.Rüştüde avrupada kalıcaksa hamburga gitmesin de.iyi bi takımda kalsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...