Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 Şubat Discorium Büyük Parti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
OogahBoogah said:
Spiegel said:
pink elephanta bi gidemedim nasil bir yer? manhattanda kesin cieloya buddha bara ugrayin

dün gece ordaydık içeri gimekkten gerçekten zor (para vermeden&yanında kız olmadan) ama promoter arkımız vardı girdik içeri herneyse

müzik tam anlamıyla harika kızlar efsane geçen pazar öyle bi haldeydiki mekan kızlar senin üstüne atlıyodu :) dünde 3 erkek gittik hiçbirimiz boş dönmedik eğer foto ları yollarsa yakın zamanda kızlar koyarım buraya ama kesinlikle bi şekilde gitmenin yolunu bulmalısın

bu promoterlar zaten amma para goturuyor milleti sokarak mekanlara new yorkta, promoter flm olmak gerek aslinda isi gucu birakip ama cevre gerek...

pink elephanta bi ara gidicem kesin ya, diger butun clublara bir kere de olsa girip ciktim bi oraya gidemedim henuz, bir ara gidicem ama

bir de new yorkta para vermekten cok yaninda kiz olmasi gerek biraz sanirim iyi yerlere girmek icin, bir de illa sirada bekliyorsun oyle kapiya gelip girmek yok pek, anca sise mise masa bla bla alirsan aliyorlar, ona da 4-5 kisi olmak sart en azindan para sacmiyorsan etrafa tabi =)
Mesaj tarihi:
adamlar en pahalı içkiyi 30'a alıyor. 10 vestiyer'den kazanıyor. içerde'de çekiliş mekiliş bişeyler satıyorlar. Gelip içmeyenler oluyor. Gelip kendini en çok zorlasa 1 şişe içebiliyor birisi. e noldu? gelen kişiden 30ytl kar. 1500 kişilik diyorum mekan. 2000 alsalar 2000x30 = 60.000ytl.

hiç gerek yok bence sahte içki falan kullanmaya? ki discorium yani. Defalarca'da yapıldı bu tarz organizasyonlar. Sapphire-Champagne-Fancy gibi yerlerde de yapılıyor, bu ucuz organizasyonların asıl amacı yeni müşteriler çekebilmek, kalabalık partiler yapıp rant kazanabilmek vs.

Damsız tabiki girilemiyor. ama 1 e 1 dam değil 20 kişisin mesela bi 7-8 i kız olmalı.
Mesaj tarihi:
yok, bizim sattıklarımız dışında giriş yapılamıyor. üniversiteliler partisi zaten. hani üni dışında da satıyoruzda tanıdıklarımıza satıyoruz. kapıya gelen adam giremeyecek o gece
Mesaj tarihi:
oo parti disko

said:
Damsız tabiki girilemiyor. ama 1 e 1 dam değil 20 kişisin mesela bi 7-8 i kız olmalı.

bir grupta en fazla 2k+1 erkek olmalı da diyebiliriz (k kız sayısı). 7 kıza 15 erkek maksimum gibi
Mesaj tarihi:
valla bu zamana kadar ögrendiğim bişi varsa gece hayatıyla ilgili.oda; büyük parti,10 numara parti,yılın partisi vs gibi etkinlikler fos cıkıyor.bide sınırsız içki var.

ayrıca damsız girilemicek mekan var mı?
Mesaj tarihi:
Red said:
valla bu zamana kadar ögrendiğim bişi varsa gece hayatıyla ilgili.oda; büyük parti,10 numara parti,yılın partisi vs gibi etkinlikler fos cıkıyor.bide sınırsız içki var.

ayrıca damsız girilemicek mekan var mı?

sapphire de yılbaşı gecesi. hayatımda bu kadar eğlenmedim. voys'a sorun o da vardı. böyle partiler ,mekanlar güzel ise gayette eğlendiriyor ki discorium sağlam bi mekan.
Mesaj tarihi:
sap tayfa die bişey yok abi nerden çıkartıosunuz anlamıyorum. Discorium istanbulun en büyük kapalı gece kulübü 1500 kapasitesi var. Her zaman dolu her zaman önemli isimlr geliyor. Gelenler saplar ordusu olsa, her büyük partisi fos olsa nasıl bunca sene bu kadar dolu olabilirdi? ki fiyatlarıda çok yüksek normalde. Bu özel üniversite partisi olduğu için ve discorium'un kriz yüzünden azalan gece hayatını renklendirme çabaları içinde alakarte değil, limitsiz içkiye geçtiği için fiyatlar böyle. 3-4 ayda bir denk gelirsiniz bu fiyatta sınırsıza, bu da onlardan biri.
  • Yeni Oluştur...