Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 OogahBoogah said: Spiegel said: pink elephanta bi gidemedim nasil bir yer? manhattanda kesin cieloya buddha bara ugrayin dün gece ordaydık içeri gimekkten gerçekten zor (para vermeden&yanında kız olmadan) ama promoter arkımız vardı girdik içeri herneyse müzik tam anlamıyla harika kızlar efsane geçen pazar öyle bi haldeydiki mekan kızlar senin üstüne atlıyodu :) dünde 3 erkek gittik hiçbirimiz boş dönmedik eğer foto ları yollarsa yakın zamanda kızlar koyarım buraya ama kesinlikle bi şekilde gitmenin yolunu bulmalısın bu promoterlar zaten amma para goturuyor milleti sokarak mekanlara new yorkta, promoter flm olmak gerek aslinda isi gucu birakip ama cevre gerek... pink elephanta bi ara gidicem kesin ya, diger butun clublara bir kere de olsa girip ciktim bi oraya gidemedim henuz, bir ara gidicem ama bir de new yorkta para vermekten cok yaninda kiz olmasi gerek biraz sanirim iyi yerlere girmek icin, bir de illa sirada bekliyorsun oyle kapiya gelip girmek yok pek, anca sise mise masa bla bla alirsan aliyorlar, ona da 4-5 kisi olmak sart en azindan para sacmiyorsan etrafa tabi =)
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kesin bişi vardır aga tırstım ben kutlama bence:D bu kadar ucuz olmaz lan dfgsd
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 01:00 den sonra böbrek alma ritüelleri başlıyo içerde dfs
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 baya bi insan kör olucak o günden sonra sahte içki yüzünden asdhu
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 elesso said: e damsız girilebiliyomu acep sosis kaynar içerisi o zaman tüm bağcılar sosyetesi gelir valla
Voys Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 adamlar en pahalı içkiyi 30'a alıyor. 10 vestiyer'den kazanıyor. içerde'de çekiliş mekiliş bişeyler satıyorlar. Gelip içmeyenler oluyor. Gelip kendini en çok zorlasa 1 şişe içebiliyor birisi. e noldu? gelen kişiden 30ytl kar. 1500 kişilik diyorum mekan. 2000 alsalar 2000x30 = 60.000ytl. hiç gerek yok bence sahte içki falan kullanmaya? ki discorium yani. Defalarca'da yapıldı bu tarz organizasyonlar. Sapphire-Champagne-Fancy gibi yerlerde de yapılıyor, bu ucuz organizasyonların asıl amacı yeni müşteriler çekebilmek, kalabalık partiler yapıp rant kazanabilmek vs. Damsız tabiki girilemiyor. ama 1 e 1 dam değil 20 kişisin mesela bi 7-8 i kız olmalı.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Of Discorium'da, o fiyata sınırsız yerli yabancı. İçersi yine fena olmaz da dışarda, ABİĞ AL BİZİ DEĞ ABİĞ diye apaçiler. Of süper.
Voys Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yok, bizim sattıklarımız dışında giriş yapılamıyor. üniversiteliler partisi zaten. hani üni dışında da satıyoruzda tanıdıklarımıza satıyoruz. kapıya gelen adam giremeyecek o gece
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 oo parti disko said: Damsız tabiki girilemiyor. ama 1 e 1 dam değil 20 kişisin mesela bi 7-8 i kız olmalı. bir grupta en fazla 2k+1 erkek olmalı da diyebiliriz (k kız sayısı). 7 kıza 15 erkek maksimum gibi
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gerçek hayatta ne işimize yarıcak derdik, buraya nasipmiş.
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 valla bu zamana kadar ögrendiğim bişi varsa gece hayatıyla ilgili.oda; büyük parti,10 numara parti,yılın partisi vs gibi etkinlikler fos cıkıyor.bide sınırsız içki var. ayrıca damsız girilemicek mekan var mı?
sesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gaz bombası atıp topluca götüreceklermiş böbrekleri amman diyim
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Voys said: Damsız tabiki girilemiyor. ama 1 e 1 dam değil 20 kişisin mesela bi 7-8 i kız olmalı. 50 ye 1 gibi bi rakam mesela uygun mu
Voys Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yeterince açıklayıcı değil mi sence de fe de hebelele
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Red said: valla bu zamana kadar ögrendiğim bişi varsa gece hayatıyla ilgili.oda; büyük parti,10 numara parti,yılın partisi vs gibi etkinlikler fos cıkıyor.bide sınırsız içki var. ayrıca damsız girilemicek mekan var mı? sapphire de yılbaşı gecesi. hayatımda bu kadar eğlenmedim. voys'a sorun o da vardı. böyle partiler ,mekanlar güzel ise gayette eğlendiriyor ki discorium sağlam bi mekan.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hiç olmadı daha da gelmem discorium'a dersin çıkar gidersin sarhoş bi şekilde :D
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 25 şubat doğmgünüm aslında gitsemmi neapsam la.. ortam yığınla sap olucaksa evde kutlamak daha ii :D dsf
Voys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sap tayfa die bişey yok abi nerden çıkartıosunuz anlamıyorum. Discorium istanbulun en büyük kapalı gece kulübü 1500 kapasitesi var. Her zaman dolu her zaman önemli isimlr geliyor. Gelenler saplar ordusu olsa, her büyük partisi fos olsa nasıl bunca sene bu kadar dolu olabilirdi? ki fiyatlarıda çok yüksek normalde. Bu özel üniversite partisi olduğu için ve discorium'un kriz yüzünden azalan gece hayatını renklendirme çabaları içinde alakarte değil, limitsiz içkiye geçtiği için fiyatlar böyle. 3-4 ayda bir denk gelirsiniz bu fiyatta sınırsıza, bu da onlardan biri.
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 istanbulda olsam direk atlardım güzel bir mekan ama 2 de 1 birşey içermisiniz diye yanınıza gelip rahatsız etmeleri son derece sinir bozucu :)
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fede said: 50 ye 1 gibi bi rakam mesela uygun mu 2k+1, 1 kıza maksimum 3 erkek
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 50 mi benim 50 tane arkadaşım yok lan
Öne çıkan mesajlar