peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sawı saw yapan o kurgu ve olasılıklar senaryosundaki tutarlılıktır , sahneler yanında çıtır çerez sadece , bu kadar acımasız eleştirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Saw serisi su anda önümüze sürülen korku,gerilim filmlerinin sanırım alayına on basar.Bu kadar fazla çekilmesi rahatsız ediyor insanları sanırım.Beğenmeyen izlemez argümanı burda işliyor.Ben devam filmlerinin olmasından mutluluk duyanlardanım. Bu degil ki filmleri körü körüne muhtesem olarak yorumluyorum.Tam tersine aşırı şiddet sahnesi tasıdıgına inanıyorum;ama bu serideki senaryonun ve kurgunun muhtesemligini gölgelemiyor.Sonuçta genel olarak bu kadar kötü oyunculuk performanslarıyla büyük bir başarı elde etti saw.Bence hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 lan polis akademisi bile 14 de tıkanmış saw 9 ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pes serilerini yakalamasini istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Okudugum yorumların çogu,serinin en iyi filmlerinden(ki bazılar en iyisi seklinden bahsetmiş)oldugu yönünde.Beklentileri yüksek tutmakta pek sıkıntı olmadıgını düsünüyorum.Ulan askere gitmeden gelse bari sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 VI 2. sahne bana sigara bıraktırdı. 1 ve 2 den sonra en başarılı film bu olmuş. 3 filmlik senaryo daha nerden çıkcak merakla bekliyorum. Çeksinler ben izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 şimdi geldim filmden. İlk başta hass dedim midem kalktı ama bi süre sonra alışıyo insan iğrençliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 6 son filmde jigsaw un ölmemesi , karının peşinden gitmesi 7 nin senaryosu olur. herifin aletten kurtulması efsaneydi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi cidden çok zeka üstü şeyler vardı yine yaa. 6 ve 7 hakkında bence jigsaw ölmedi abi ben zannetmiyorum bu dedektifin felan onun zekasının ürünü olan aletler yakın aletler yapacaklarını.Hadi plan formul felan vardır ama yine de ben jigsaw kokusu alıyorum Ayrıca 7 de dedektif jigaw'ın karısının pesine düşecek sonra bizim adamımız piyasaya çıkacak.Tabii bence:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sdexsde said: abi cidden çok zeka üstü şeyler vardı yine yaa. 6 ve 7 hakkında bence jigsaw ölmedi abi ben zannetmiyorum bu dedektifin felan onun zekasının ürünü olan aletler yakın aletler yapacaklarını.Hadi plan formul felan vardır ama yine de ben jigsaw kokusu alıyorum Ayrıca 7 de dedektif jigaw'ın karısının pesine düşecek sonra bizim adamımız piyasaya çıkacak.Tabii bence:o cigsov Aletleri dedektif ya da başkası yapmıyor zaten. Bütün aletler baştan sona kadar john kramer tarafından yapılıyor.Ondan sonrakiler planı yürütmede görevli. 6 da anlattığı o zaten herşeyin nasıl ana planın parçası olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 serinin 1 ve 2 den sonraki en iyi filmiydi kesinlikle tuzaklar zekiceydi sonu sürprizdi özlenen bir saw filmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Predator said: cigsov Aletleri dedektif ya da başkası yapmıyor zaten. Bütün aletler baştan sona kadar john kramer tarafından yapılıyor.Ondan sonrakiler planı yürütmede görevli. 6 da anlattığı o zaten herşeyin nasıl ana planın parçası olduğu. spo yaa jigsaw profesyonel bi insan sonuçta profesyonelce çalışması lazım.Ona bakarsak bence hanımının polisi kurban etmek için güvenilir bi tarafı yoktu.Poliste çok salakça hatalar yaptı.Amanda da öyle.Pek profesyonelce değil.Tamam onlar da sınamadan geçti sonra ama bana biraz tutarsızlık gibi geldi burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 güzeldi film, bütün soru işaretlerini sildi kafamdan neredeyse. bence bu film son olmalı böyle bitmeli seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 5den kat kat iyiydi... 6lı shot süperdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 en kötü saw filmiydi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Filmi izledim, gene test edilmeyen tek bir adam bile kalmıyor. Sonu her zamanki gibi beklenmedikti. Bu filmde 5. filmdeki zincirleme tuzaklardan kurtulan çifti bekliyordum, gözükmediler. Oyunlara gelince 1. tuzak gereksizdi. 6'lı tuzak ise gore içermese de "oyun" hissini en iyi verendi, süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar