Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sinema işi de iyice ayağa düştü arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 9. film konusunda saka yapmadım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 9 ne alaka ya 6 son olcak diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ondan once de 5 son olcak demislerdi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 aslında 4 5 6 ilk filmmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 eregorn2 said: theCio said: o ye akciğer onikiparmak karaciğer dokancaz böle 3d 3d 3d hangi filmde dokundun? dokuncaz dememiş, dokancaz demiş ne demek istediğini anladınmı da ayar vermeye çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 oyunu çıktı zaten ben 3d olarak dokundum insanların iç organlarına. filmini 2den sonra flan izlemedim ama seriyi sevenler oynasın oyununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Fistan said: eregorn2 said: theCio said: o ye akciğer onikiparmak karaciğer dokancaz böle 3d 3d 3d hangi filmde dokundun? dokuncaz dememiş, dokancaz demiş ne demek istediğini anladınmı da ayar vermeye çalışıyorsun?taşak muhabbete ciddi yaklaşıp ayar vermeye çalışanlar her zaman kaybeder. oyum Fistan'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 3te adam öldükten sonra tadı kaçtı olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yanlis yaptilar en basta. oturup kasacaklardi, ilk film gibi 2 tane daha cekim saw trio olacakti. boyle 6 tane bi iyi bi dandik bol gore yerine adam akilli, saglam twistli psikolojik gerilim triosu cikacakti. adamlar utanmasalar sirf 6 filmden flashbacklerle 7. filmi cekecekler be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 6/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bekliyoruz anacm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Neyin çekememezliği bu ? Sıkılan varsa boku cıktı dıyen varsa ızlemesın kardesım.Alan memnun satan memnun.Boku cıktı dıyen adamlar bok atmadan duramıyor.Daha ıyısı varsa,daha ıyısını yapıyorlarsa buyur yapsınlar.Boku cıktı dıyen adamlar bellı ki 5 seriyide ızlemıs.adım gıbı emınım kı 6. yıda ızleyeck,7. de... demekkı sızler ıcınde boku cıkmamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 imdb yorumlarına göre improvement diyor da bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 boku cıkmıs dendikten sonra da izlenebilir gayet. merak denen bisey var. boku cıkmıs diyen izlemesin ne demek, elestiremeyecek miyiz? bi de i yerine ı yazanlara sinir olurum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 toggie sımdı bende senın ımla hatalarınamı takayım kafama. ş yerine s yazmaların vs...sacma sapan konusma.boku cıkmıs seylerı ızleme merakı olanlara benım dıyecek bırseyım zaten yok :) devam edın kendınızce boku cıkmıs seylerı ızlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 toggie said: boku cıkmıs dendikten sonra da izlenebilir gayet. merak denen bisey var. boku cıkmıs diyen izlemesin ne demek, elestiremeyecek miyiz? bi de i yerine ı yazanlara sinir olurum ben.hmmm. filme gelcek olursak bende 9. son olcak diye duymuştum. her ne kadar boku çıksada merak ediyoruz izliyoruz her ne kadar miğdemiz bulansada:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 merak uyandıran birseyin nasıl olurda boku cıkar bende bunu anlamıyorum ıste. demekkı hala heyecan verıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 hayır merak uyandırabilir, heyecan vermez. cado i yerine ı kullanmakla aynı sey degil boldladıgın yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 SAW 7 ve SAW 8 kesinlesmis, cekecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 9 da kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Yalan Ruzgarina dondu SAW. SAW 77'yi izler artik torunlarimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 daha once bakmamistim. soyle diyeyim; filmler 4-11 milyon dolar arasina mal oluyor, sadece sinema gisesinden (dvd vs.. haric) 100-150 milyon dolar arasi getiriyor. ustelik bunu 6 filmde de basarmislar. seri resmen para basiyor o yuzden 9 da olur, bi kac sene sonra reboot olup gene 9 tane daha da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Hepiniz laham çukuruna düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Innuendo said: daha once bakmamistim. soyle diyeyim; filmler 4-11 milyon dolar arasina mal oluyor, sadece sinema gisesinden (dvd vs.. haric) 100-150 milyon dolar arasi getiriyor. ustelik bunu 6 filmde de basarmislar. seri resmen para basiyor o yuzden 9 da olur, bi kac sene sonra reboot olup gene 9 tane daha da olur. heh en güzel açıklama işte seri ne birşey anlatıyor ne birşey veriyor.Şiddet sahnesi desen artık onlarda iyi olmaktan ciddi gayet kötüler,ama ismi SAW Bizim Recep İvedik veya Şafak Sezer filmleri gibi para basıyor seri,zamanında birşeyi başarıp isim yapmış sonra o isimden senelerce para kazanıyor. Saw 2 dahil sonrasında gelen tüm filmler 1.'nin yarısı etmez gözümde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar