Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saw VI

progamer

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

eregorn2 said:

theCio said:
o ye akciğer onikiparmak karaciğer dokancaz böle 3d 3d

3d hangi filmde dokundun?

dokuncaz dememiş, dokancaz demiş
ne demek istediğini anladınmı da ayar vermeye çalışıyorsun?
taşak muhabbete ciddi yaklaşıp ayar vermeye çalışanlar her zaman kaybeder. oyum Fistan'a..
Sosyal ağlarda paylaş

Neyin çekememezliği bu ? Sıkılan varsa boku cıktı dıyen varsa ızlemesın kardesım.Alan memnun satan memnun.Boku cıktı dıyen adamlar bok atmadan duramıyor.Daha ıyısı varsa,daha ıyısını yapıyorlarsa buyur yapsınlar.Boku cıktı dıyen adamlar bellı ki 5 seriyide ızlemıs.adım gıbı emınım kı 6. yıda ızleyeck,7. de... demekkı sızler ıcınde boku cıkmamıs.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

boku cıkmıs dendikten sonra da izlenebilir gayet. merak denen bisey var. boku cıkmıs diyen izlemesin ne demek, elestiremeyecek miyiz? bi de i yerine ı yazanlara sinir olurum ben.
hmmm.

filme gelcek olursak bende 9. son olcak diye duymuştum. her ne kadar boku çıksada merak ediyoruz izliyoruz her ne kadar miğdemiz bulansada:P
Sosyal ağlarda paylaş

daha once bakmamistim. soyle diyeyim; filmler 4-11 milyon dolar arasina mal oluyor, sadece sinema gisesinden (dvd vs.. haric) 100-150 milyon dolar arasi getiriyor. ustelik bunu 6 filmde de basarmislar. seri resmen para basiyor o yuzden 9 da olur, bi kac sene sonra reboot olup gene 9 tane daha da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:

daha once bakmamistim. soyle diyeyim; filmler 4-11 milyon dolar arasina mal oluyor, sadece sinema gisesinden (dvd vs.. haric) 100-150 milyon dolar arasi getiriyor. ustelik bunu 6 filmde de basarmislar. seri resmen para basiyor o yuzden 9 da olur, bi kac sene sonra reboot olup gene 9 tane daha da olur.

heh en güzel açıklama işte

seri ne birşey anlatıyor ne birşey veriyor.Şiddet sahnesi desen artık onlarda iyi olmaktan ciddi gayet kötüler,ama ismi SAW

Bizim Recep İvedik veya Şafak Sezer filmleri gibi para basıyor seri,zamanında birşeyi başarıp isim yapmış sonra o isimden senelerce para kazanıyor.

Saw 2 dahil sonrasında gelen tüm filmler 1.'nin yarısı etmez gözümde ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...