Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Strikes Back / Davos

paspatur

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Masticore said:
Ulan sen kimsin İsrail gibi bir ülkeye kafa tutuyorsun. Şaşırmış bu herif ya .

Nah şuraya yazıyorum en yakın zamanda ermeni soykırımı ile kapımızı çalıcaklar. Hiç bişey yapamıycaz.

Araplar bile ağzını açıp birşey demiyor. Gelmiş bıdı bıdı konuşuyor ya. Ulan bi git pkk ile uğraş türkiye elden gidiyor bu herif nelerle uğraşıyor.

En azından şuna seviniyorum dünya görmüştür nasıl bir insan olduğunu . Türkiye'de nasıl konuşuyorsa öyle konuştu şimdi. Yazılıp çizilip önüne koyulanı okumanın önüne geçince böyle bir herif çıkıyor ortaya :)

doğru, ne denebilir ki..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir moderatör bir ülkenin başbakanının sözünü zart zurt kesmeye çalışırken adam ne deseydi.Haklısın haydi yemek yiyelim diyip sözünü yarıda kesemezdi ki.Başlamış zaten maksimum 5 10 dakika daha sürecek bitirmesini beklememek saygısızlık.Erdoğan bir ülkenin başbakanı olduğunu hatırlatmışta ben bir daha buraya gelmem ya demesi kötü olmuş.Bence iyidir.Kimse aa adam bize laf söyledi bak diklendi diye bize savaş açmazlar.Onlar eğer bize savaş açmak için bahane arıyorlardıysa o antlaşmaları yapmazlardı.Savaş derken kanlı bıçaklı olması gerekmiyor.Bizimle dost geçinmek istiyorlar onlarda.Bizden korktuklarından değil elbet bizden yararlandıklarından ama vazgeçemiyorlar heralde ki rest te çekmiyorlar bize.Perez in sesini yükseltmesi de ayıp..O adam kabadayı mı da öyle bir oturumda bağırıyor adam gibi konuşsun işte.Başbakan yine iyi bağırmamış.Saygı yoksa ben kalkar giderim demiş.Bir daha ki görüşmelerde adam gibi konuşur işte herkes.Eyvah sıçtık şimdi demenin alemi yok.Yemek arası verecekmiş işte neymiş o aciliyet bitir artık bu konuşmanı diyecek kadar.İndir o elini demek ayrı şey, hakettiğin saygıyı göremediğin yeri terketmek ayrı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar taraflı bir şekilde kendi başbakanını eleştirmek de komik olmuş.İsrail Cumhurbaşkan peres parmak sallıyarak bağırıp çağırarak 25 dakika konuşucak ondan sonra tepki gösterilmiyecek var mı öyle bi dünya? Helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum zaten peresin arayıp özür dilemesi de burda abuk subuk konuşan bazı insanlara gereken cevap olmalıydı ama demekki yetmiyor size...
İnsan bir kere sabit fikirli, önyargılı olmamalı ...
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:
Ne olacaksa olsun diyenler, hareketlerini boyle surdururse, sonda yalvarmassa, olacaklar Dunya arenasinda Iran muamelesi gormek olur. Ikincisi Turkiye dogulasir, icine kapanir, islamofasizm artar, son kalan ermeniler kesilir, yahudiler zaten kacar. Iceride bir Turk Kurt ic savasi cikabilir. Ekonomi tamamen coker, Avrupa birligi biter. Issizlik ve parasizliktan insanlar sapiklasir, tecavuz artar, kapkac artar.

gerisinde darbe ya da islami bir rejim bizi bekler..

bizi daha cok islamlastiracagi en kesin olan..

şeriat kanunları geleceğinden tecavüz hırsızlık azalır orası yanlış. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum Farkı:

"PERES ERDOĞAN'I ARADI!
Yaşanan gerilimin ardından Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayan İsrail Cumhurbaşkanı Peres, "Olanlardan büyük üzüntü duyuyorum. Size ve Türkiye'ye büyük saygı duyuyorum. Sesimi yükseltme sebebim duyma problemi olduğunu düşündüğüm içindi. Türkiye ile İsrail arasında önemli bağlantılar vardır. Yarın da basın toplantısı düzenleyeceğim." dedi."
Sosyal ağlarda paylaş

drencrom said:
mod tayyibe hakettiğinden fazla saygı göstermiş. yaka paça dışarı atıp şaka olsun diye pantolonunu falan indirmesi gerekirdi.

uğur dündar yapsa eyvallah derim de o gerzek moderatör yapamaz onu, bilgisayar başından uçarak kafa atarım allaama
Sosyal ağlarda paylaş

Jerusalem Post muhabiri bağlandı NTV'ye gayet harika konuşuyor.

Kutuplaşma yaratılıyor,başbakanınız çağdaş bir Avrupa devleti değil köktenci İslam devleti olmak istiyor vs. diyor.

İsrail'in Türkiye'ye bakış açısı değişiyor,turistler artık gitmek istemiyor vs. açın bakın
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
Yorum Farkı:

"PERES ERDOĞAN'I ARADI!
Yaşanan gerilimin ardından Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayan İsrail Cumhurbaşkanı Peres, "Olanlardan büyük üzüntü duyuyorum. Size ve Türkiye'ye büyük saygı duyuyorum. Sesimi yükseltme sebebim duyma problemi olduğunu düşündüğüm içindi. Türkiye ile İsrail arasında önemli bağlantılar vardır. Yarın da basın toplantısı düzenleyeceğim." dedi."

+ Yorum farkı:

"01.30'da Davos'tan Atatürk Havalimanı'na gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için görkemli bir karşılama töreni hazırlanıyor."
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Kutuplaşma yaratılıyor,başbakanınız çağdaş bir Avrupa devleti değil köktenci İslam devleti olmak istiyor vs. diyor.

İsrail'in Türkiye'ye bakış açısı değişiyor,turistler artık gitmek istemiyor vs. açın bakın

Aynen dinliyorum , tam anlamıyla taraf olarak yorumluyor olayı. Oradaki olay ve söylenenlerle adamın söylediklerini çıkarmak nasıl bir beceridir anlamış değilim. Adama göre filistinde ölenleri savunmak dile getirmek , radikal islamcı olmaksa o onun insanları dine göre ayırmasındandır.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
ölenleri savunmak değil oradaki olay,kahvehane reisi gibi savunması oradaki olay

Nobel barış ödülü almış bir adama ülkücü reisi gibi konuşursan böyle olur

Sen videoyu ya seyretmedin ya da olayı farklı görüyorsun. Nobel ödülü adam alan adam gibi hal ve hareketlerine dikkat ederse aynen öyle cevap alır.

Adam nobel ödülü aldı diye , küfür edince veya yüzüne tükürünce , nobel ödüllü adam ne güzel tükürdü yarabbi şükürmü diyeceksin.

Ne alaka nobel ödülü ya ? İsterse 234234 tane alsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
DarKRideR said:

Aynen dinliyorum , tam anlamıyla taraf olarak yorumluyor olayı. Oradaki olay ve söylenenlerle adamın söylediklerini çıkarmak nasıl bir beceridir anlamış değilim. Adama göre filistinde ölenleri savunmak dile getirmek , radikal islamcı olmaksa o onun insanları dine göre ayırmasındandır.

Jersualem Post radikal devletçi bir gazetedir,o adamın dediğini pek ciddiye almamak lazım.
Fakat şunu da dile getirmek gerekiyor,burda asıl problem Tayyip'in İsrail'i eleştirmesi değil,eleştirisindeki tondur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...