Sylian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sir said: burada anti-semitist bir söylem görmüyorum ben, zaten yahudilerin kendi liderleri hakkında söylediklerini hatırlatarak anti-semitist söylem yapılır mı? Siz insan öldürmesini iyi bilirsiniz derken kimi kastetti? Malum tepkisi moderatöreyse doğrudan israillileri suçlamış. Bunu görmek çok zor değil. Onu geçtim başbakanın bu lafından sonra Türkiye'de yaşayanlar kimi kastettiğini düşündü. Daha doğrusu sokaktaki adam gaza gelip israillilerin hepsi katildir diye düşünmedi mi? sir said: bu tepkiyi uluslararası kamuoyu önünde ortaya koyma vakti çoktan gelmişti bile, yani kim yaparsa yapsın değerli bir çıkıştı. Hayır kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Tepkiyi kimin gösterdiği önemli, eğer tepkiyi gösteren kişi Türkiye'de alevilerin katliamında büyük rol oynayan bir zihniyetten geliyorsa, sudan başkanını kırmızı halıyla karşılıyorsa gösterdiği tepkinin zerre önemi yoktur. Hatta tam aksine desteklediği tarafı (hamas) gayet de haksız çıkarır. Belki Türkiye içinde pek az insan böyle düşünecek ama yurtdışında uluslararası siyasetle ilğilenen kişiler o kadar aptal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 YA bırak hala adamı çekiştirmeyi benimde düşüncelerimi yansıtmıyor bende türkiyedeki siyasi duruşunu beğenmiyorum politikalarından hoşnut değilim ama objektif değerlendirebiliyorum. Şu olay için ayrı bir parantez açıp değerlendirme yapmak ne kadar zor olabilir ? Başbakanın kolunu çekiştirip omuzuna iki saniyede bir vurup söz hakkını kullandırmayacaklar ondan sonra vaay canına çok rezil olduk vah vah diyeceğiz. Kepazeliği yapan biz mi onlar mı diye değerlendirin. Babanızı mı öldürdü ne bu kin. Tipik chpnin başına bela olmuş koltuk sevdalısı siyaset özürlüsü kişilerle aynı beyanlarda bulunmak buradaki birçok kişiye yakışmıyor. Bu kişiler bu tepkiyi RTE dışında biri vermiş olsaydı farklı yorumlarda bulunurlardı, ki bulunmuşlarda bkz:chavez konusu. Hakikaten hayal kırıklığına uğradım bu derece fanatik olmayın olayları bağımsız değerlendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 nuff said. cidden takım tutar gibi parti tutuyor insanlar, acınacak haldeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 |Joker| said: 2 gram kömür = %47 İsrail'e posta = %63 Filistin üzerinden iç siyaset için rant sağlamak = PAHA BİÇİLEMEZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 http://www.davosfatihi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sadfasdfadf lol. akp yine seçim kazancak öeh nese seçimden sora poposunu mu yalar bokunu mu yer napçak görcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Chavez'i de sevmem diktatörün teki. Hoşunuza gitse de gitmesede gayet olayları objektif değerlendirdiğimi düşünüyorum. Hitler çıkıp yaa yahudiler zencileri israilde çok eziyor dese ona da o zaman saygı duyacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 @sir peresin sozcusu aciklama yapti biz erdogandan ozur dilemedik diye. neyse hala israil dogru mu yapiyor yanlis mi yapiyor, cocuklarin oldurulmesinin dogrusu yanlisi yoktur bunu tartisinda yok. anlamadiginiz biz bu iste taraf degiliz , hele israile karsi hic taraf degiliz. adamlar bizim en buyuk muttefigimiz ne zaman sikissak jak kahmi yi yollayip yardim istedigimzi adamlar. filistin kim ya? oturup hala israil filistin konusunu tartismayin, yanlis yerdesiniz. birde sir tepkiyi koymaliyiz guclu olmaliyizda, bizimle ilgili bir sey icin koysak, mesela pkk terroru icin ab ye donup kapatin su hesaplari kapatin su ofisleri yoksa hepiniz terorist siniz desek? sen israilli olsan, ulan bu erdogana noluyor demez misin? yarin israil cikip siz kuzey irak i bombaladiniz suclusunuz derse katilsiniz derse biz ne deriz. israile noluyor anasini satiyim demez miyiz hayir sen bayag sacmalasanda erdogan kicinda gezmezdin iyicene sasirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sylian said: sir said: burada anti-semitist bir söylem görmüyorum ben, zaten yahudilerin kendi liderleri hakkında söylediklerini hatırlatarak anti-semitist söylem yapılır mı? Siz insan öldürmesini iyi bilirsiniz derken kimi kastetti? Malum tepkisi moderatöreyse doğrudan israillileri suçlamış. Bunu görmek çok zor değil. Onu geçtim başbakanın bu lafından sonra Türkiye'de yaşayanlar kimi kastettiğini düşündü. Daha doğrusu sokaktaki adam gaza gelip israillilerin hepsi katildir diye düşünmedi mi? ilğilenen kişiler o kadar aptal değil. Kesinlikle yahudi halkına demiyorum, bunları yapanlara diyorum gibi birşey dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 israil aynı şekilde pkk i desteklediğinde ve pkk ı tanıyın dediği zaman görürüm ben siyasi kriz olup olmadığını. RTE resmen hamas ı savunuyor. Filistin kendi içinde bile ikiye bölünmüş. bir tarafında hamas diğer tarafında el fetih var. el fetih hamas ın ortadan kaldırılması için elinden geleni yapıyor. Kendilerinin bile zerre umrunda değil ölen filistinliler. Başkaları demiş. Irak a tezkere çıksın diye götünü yırtan rte, el beşir e kucak açan bir RTE çıkıpta masumların hayatlarından bahsetmesin bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Dennis said: Sylian said: sir said: burada anti-semitist bir söylem görmüyorum ben, zaten yahudilerin kendi liderleri hakkında söylediklerini hatırlatarak anti-semitist söylem yapılır mı? Siz insan öldürmesini iyi bilirsiniz derken kimi kastetti? Malum tepkisi moderatöreyse doğrudan israillileri suçlamış. Bunu görmek çok zor değil. Onu geçtim başbakanın bu lafından sonra Türkiye'de yaşayanlar kimi kastettiğini düşündü. Daha doğrusu sokaktaki adam gaza gelip israillilerin hepsi katildir diye düşünmedi mi? ilğilenen kişiler o kadar aptal değil. Kesinlikle yahudi halkına demiyorum, bunları yapanlara diyorum gibi birşey dedi. "öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz" diyor RTE. bu lafı ettikten sonra takla atıp israil halkının tamamına demiyorum demesi bir şey ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Cons said: http://www.davosfatihi.com Ahahahah çok iyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yahu peres açık açık, yarım saat boyunca çoluk çocuk demeden öldürmeyi meşrulaştırmaya çalışıyo, siz tayyip için "haması savunuyo" falan diyosunuz. "siz öldürmesini bilirsiniz" derken bugünkü ve geçmişteki israil yöneticilerini kastettiği çok açık, bunu sonradan yaptığı açıklamada da özellikle belirtti zaten. ve israilin siciline baktığımızda, hiç de haksız değil. israilin birçok eylemi meşru müdafaa'nın çoook çok ötesinde. ve türkiye bu olayda taraftır, biraz vicdan sahibi her ülke de taraf olmalıdır. 1000 kişiyi göz göre göre katlediyolar, tarafı mı kalmış? israilin içinde de, dünyanın dört bi yanında da israile tepki var. üstelik o platformda tam da bu konu konuşuluyor, taraf olmayacaksak davosa niye gidiyoruz ki? susalım oturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bir şöyle br tespitim olacak şimdi israil ile olan anlaşmalar onlar ne olcak gibi şeyler var efendim parasını verip te silah istiyorum verin deyince ayağına masaj da yapalım diyecek sürüyle satıcı bulursun israil den alınan silahlarda en ufak bir kusur olsun anlaşma maddeleri dolayı kan çekersin israil ben vermiyorum desin yine anlaşmayı iyi yaptıysan tazminat alırsın, gider başka bir ülkeden gözetleme uçağı alırsın veya en güzeli arge için kaynak ayırırsın, yurtdışından bu işten anlayan insanlar ve kendi bilim adamlarınla biraz çakma da olsa bişeyler yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ben kısa dönem yüzeysel tepkiler - ki bunlar da tamamen medya kaynaklı olacaktır - haricinde herhangi bir israil-türkiye krizi beklemiyorum. Antlaşmalar aynen devam edecektir. yahudilerin ermenilere karşı olan tutumu zaten türkiye ile müttefikliğinden değil soykırım tanımını sadece yahudilere yapılan olaylar için kabul etmelerindendir. Soykırım yaşamış başka bir ırk olması en başından beri yahudilere çekici gelmemiştir. Bunu akademik yazıları okuyan her paticik üyesi biliyor zaten. Her neyse Davos'ta yaşananlar ise her yönüyle diplomatik olarak rezillik ne noktada derseniz; Peres'in Tayyip'e dönüp onu azarlar gibi konuşması, RTE'nin tepkisi ve moderatörün salak saçma el kol müdaheleleri. Sonuç nedir dersek elle tutulabilcek tek şey AKP'nin oylarında bir artış olacağı öngürüsüdür bunun haricinde hepsi buhar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yetkilinin reytingi tavan yaparsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sir efendi biz önce kendimize don alalım ondan sonra komşularımıza bakarız senin ülkende 30 yıldır insanın ölüyor.Bu konuda elle tutulur hiçbir politika sergilemeyen insan başka ülke için ağlayıp sızlıyor.Bu demek değildir ki Israil haklı.İsrailde işgalcidir fakat filistin bu durumda haklılığını en kötü şekilde savunan bir halk. Tayyip bu kadar emoysa afrikada ölenler için de ağlasın heryerde iç savaş var ülkesinde de kendileri çıkarmak üzere bu konuda birşeyler yapsın o zaman. Kimse cani değil çocukların ölmesini istemez.Siz eğer gerçekten çocukların ölmemesini istiyorsanız en azından coğrafyanızda bir barışın olmasını istiyorasnız bu düşlerinizi gerçekleştirmek için çalışmalısınız.Ama orada çocuklar ölüyor bu adil değil böhü böhü demekle olmuyor işte. Güçsüzsen acizsen ve başkaları senden güçlüyse sana düşen hep başkalarının vicdanlarını tartışmak olur.Güçlüye karşı tek yaptırımında küfür etmek olur.Başka hiçbirşey yapamazsın. Herşeyi geçtim çocukların ölmesi konusunda çocuklarını polise karşı kalkan olarak kullanan pkklıları hatırlayın. Gücendiğim başka bir konu ise bizim çanakkalede sırf 10-13 yaş arası şehitlerden oluşan mezarlarımız var bizim acılarımız bize yeter daha gücümüz yokken başkalarının abisi olmayalım bi enayi bizmiydik acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 @ rerore ben parasini veriyorum hadi git silah bul bakalim bize. bilmeden etmeden konusmayin, essek yukuyle para bile versen silah alamazsin. niye turkiyenin hala patriot fuzesi yok saniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 babamızın hayrına karışmıyoruz zaten olaylara yarın bir gün ortadoğuda kızın birini sokakta kıstırsalar, tayyip kescek raconu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 patriot füzelerini beleşe kurmadı mı amerika kendi incirlik üssü için nato vasıtasıyla para var, kriz var, silah var ve israile yamuk yapıldı diye bize kimse silah vermiycek öle mi diyorsun ayrıca, http://www.tumgazeteler.com/haberleri/patriot-fuzeleri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sir said: yahu hiç öyle uluslararası bi kriz yaşanmadı, hatta özür dileyen taraf da yine israil oldu? sir birincisi tayyip in bir adami ozur diledi demis, israil tarafindan ozurle ilgili birsey soylenmemis, bende merak ediyorum onu.. sorry mi demis apology mi? sorry ise ozur degil uzuntulerini bildirir, diplomatik olarak farkli anlamlari vardir.. ek olarak soyleyeyim dedim.. hatta The semiofficial Anatolian News Agency reported that Peres called Erdogan five minutes after the walkout in Davos to apologize for any misunderstanding, saying that his remarks about Israel's Gaza offensive had not been directed at the prime minister personally. In Jerusalem, a spokeswoman for Peres, Meital Jaslovitz, described the telephone conversation as "positive." But, she said on Friday, there was no apology from Peres, contrary to the Turkish news agency report. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Rerore said: babamızın hayrına karışmıyoruz zaten olaylara yarın bir gün ortadoğuda kızın birini sokakta kıstırsalar, tayyip kescek raconu Ayranı yok içmeye, tahterevanla gider sçmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 RTE haklidir haksizdir farketmez. Oy almak yahudi dusmanligi seriat vs. bunlarin hepsi yada hicbirisi.Orada birtek kazanan vardi,Filistinde olen cocuklar. Ben bu acidan bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sadece Filistin degil, dolayli olarak Amerika yi da isin icine katabiliriz (oy orani/amerikan masaligi orani olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 RTE aslında burda 1 taşla baya bi kuş vurdu, 1- Uluslararası vizyonda ayar verecek biri oldu 2- Savaş hakkında çok net ve sert açıklamalar yapabilen tek başbakan oldu 3- İsraile ayar verilebileceğini gösterdi 4- Türkiyedeki filistin severleri coşturdu oylarına oy kattı Adama sorarlar Iraktaki savaşta nerdeydin aslanım? Orada ölenler Allahın kulu deil mi? Müslüman deil mi? Ne çabuk unuttun masumların bombalarla, kurşunlarla katledildiği Bağdatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar