Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Strikes Back / Davos

paspatur

Öne çıkan mesajlar

tellos said:
yeni geldim izledim tabi eskik
tepkisi davostaki modorötemi yoksa israilemi yoksa her ikisinemi anlamadım
kalkıp gitmesi söz verilmemsinde falan dolayısılıya ise ii etmiş bravo yapcak tabi
israil özür dilemiş falan gibi bişeler duyuyorum msnde dogrumu bilmiyorum
%70 oyu garantiledi o kesin =)

tayyip o işi yapmasa sen başka partiye verecektin oy yani öyle mi ? yapılan hareket o kadar hoşuna gitti ki kahvehane yıllarına geri döndün okeye dördüncü oldun öyle mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

birde türkiyenin her sorunu bitti, herşeyimiz mükemmel sanki gidip yok filistinde adam ölmüş, yok israil söyle ulan yakında yicek ekmek bulamıcaz icecek su kalmıcak

çok ayar oluyorum şöyle laflara. abi biz kıt mıyız aynı anda başka başka konularla ilgilenemez miyiz? bi bakın abi tüm devletlerin içinde sorun var. ama herkesi heryerde eli kolu var. şu kadar sığ olmayalım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

23. sayfaya kadar dayanbildim..
zaten her şey tekrar etmiş bi süre sonra..
ee dönmüş her kafadan bi ses muhabbetine iyi benimde sesin çıksın dicem..yazsam yazarım çook uzun bi yazı da gerek yok..
diiceim şu ki..
objektif olarak bakarasak olaya (rte demeden bakmalı tabii ki)
başbakan davranışıyla doğuya yaklaşmış batıya uzaklaşmış
ve bence hiç bi amaç gütmeden( oy cart curt) direk kendi içindekileri dökmüş ortaya..

Uslubu kötü o kışkırtmaya rağmen, uslubunu bozmadan konuşmalıydı.
ama izlerken içimden helal olsun dedim çünkü insan kendini yerine koyuyor sonuçta türk diil mi oradaki? senin adına konuşuor.. susturulmaya çalışıor. en son oh be dedim kendi kendime.. sonra naapptıınn rtee...

neyse ekşın oldu.hatta iyi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

"Oğlum gerektiği yerde postayı koyacaksın, baktı ki kapris yapıyor peşinden koşmayacaksın. Eğer hata yaptığında postayı koymayıp peşinden koşarsan bigün seni terk eder. Ama lafı oturtup çekip gidersen seni bırakmaz. Gittikten sonra da telefon edip özür diler senden. Kızlar peşinden koşan erkeği sevmez."

DoruK said:
mesaj atmış peres

+9725556827676
Perescim 01/30/2009 01:37 AM
sznu kstiim icn ozr dlerm askm sni ck sviorm en ksa zmnda
gelcm silah anlsmasi bahnesyle villamza gderz optm scs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...