drencrom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tellos said: yeni geldim izledim tabi eskik tepkisi davostaki modorötemi yoksa israilemi yoksa her ikisinemi anlamadım kalkıp gitmesi söz verilmemsinde falan dolayısılıya ise ii etmiş bravo yapcak tabi israil özür dilemiş falan gibi bişeler duyuyorum msnde dogrumu bilmiyorum %70 oyu garantiledi o kesin =) tayyip o işi yapmasa sen başka partiye verecektin oy yani öyle mi ? yapılan hareket o kadar hoşuna gitti ki kahvehane yıllarına geri döndün okeye dördüncü oldun öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 4Ever said: birde türkiyenin her sorunu bitti, herşeyimiz mükemmel sanki gidip yok filistinde adam ölmüş, yok israil söyle ulan yakında yicek ekmek bulamıcaz icecek su kalmıcak çok ayar oluyorum şöyle laflara. abi biz kıt mıyız aynı anda başka başka konularla ilgilenemez miyiz? bi bakın abi tüm devletlerin içinde sorun var. ama herkesi heryerde eli kolu var. şu kadar sığ olmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Birde bir daha gelmem diyor Davos'a adamlar bize yalvarıyordu ne olur diye ona cok güldüm ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 YOKUUUUM DİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Biz de gitmek için yalvarmıyoruz işte isabet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 http://www.worldbulletin.net/news_detail.php?id=35799 özür dilemiş israil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Akhlaur said: said: Erdoğan'ı karşılama komitesinden bir bayana soru yöneltiyorlar. +Olayları nasıl değerlendiriyorsunuz? -Çok güzel değerlendiriyorum. Ahahahaha. şu geldi aklıma asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 OogahBoogah said: http://www.worldbulletin.net/news_detail.php?id=35799 özür dilemiş israilyaptıkları için mi yapacakları için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Savaş mı açıcaklar bize :) Şeriat geliyor lölz'den sonraki favori komplo teorim oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mizah dergileri 1 ay ekmek yiyecek bundan ama. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yaptıkları için olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adamakıllı bi kaynakta görmeden inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dennis said: Savaş mı açıcaklar bize :) Şeriat geliyor lölz'den sonraki favori komplo teorim oldu bu.aklıma matrix'te kahinin korumasının neo'dan özür dileyip allah ne verdiyse girdiği sahne geldi aklıma hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 FOR WHOM THE BELL TOLLS edwinvandersan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 vay anasını cok iyide e cok güzel koymuşsun postayı tamamen kes ilişkilerini kardeşim kapat incirlikteki üslerini konsoluklarını kov türkiyeden bak o zaman ne kadar cok kişi sevicek sseni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 telefon acip ozur dileme flm yalan gibi geldi bana, oyle hemen birkac saat sonra arayip ozur dilerim tayipcim demez bence israil baskani adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 viole said: vay anasını cok iyide e cok güzel koymuşsun postayı tamamen kes ilişkilerini kardeşim kapat incirlikteki üslerini konsoluklarını kov türkiyeden bak o zaman ne kadar cok kişi sevicek sseni onlar yalan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 türkiye israille olan tüm silah anlaşmalarını iptal ederse ne olucak? öyle bi özür dilerki peeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yetkili ağızdan;durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 mesaj atmış peres +9725556827676 Perescim 01/30/2009 01:37 AM sznu kstiim icn ozr dlerm askm sni ck sviorm en ksa zmnda gelcm silah anlsmasi bahnesyle villamza gderz optm scs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Peres'in konuşması http://www.stargazete.com/dunya/iste-basbakan-erdogani-ofkelendiren-konusma-video-165656.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 23. sayfaya kadar dayanbildim.. zaten her şey tekrar etmiş bi süre sonra.. ee dönmüş her kafadan bi ses muhabbetine iyi benimde sesin çıksın dicem..yazsam yazarım çook uzun bi yazı da gerek yok.. diiceim şu ki.. objektif olarak bakarasak olaya (rte demeden bakmalı tabii ki) başbakan davranışıyla doğuya yaklaşmış batıya uzaklaşmış ve bence hiç bi amaç gütmeden( oy cart curt) direk kendi içindekileri dökmüş ortaya.. Uslubu kötü o kışkırtmaya rağmen, uslubunu bozmadan konuşmalıydı. ama izlerken içimden helal olsun dedim çünkü insan kendini yerine koyuyor sonuçta türk diil mi oradaki? senin adına konuşuor.. susturulmaya çalışıor. en son oh be dedim kendi kendime.. sonra naapptıınn rtee... neyse ekşın oldu.hatta iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 "Oğlum gerektiği yerde postayı koyacaksın, baktı ki kapris yapıyor peşinden koşmayacaksın. Eğer hata yaptığında postayı koymayıp peşinden koşarsan bigün seni terk eder. Ama lafı oturtup çekip gidersen seni bırakmaz. Gittikten sonra da telefon edip özür diler senden. Kızlar peşinden koşan erkeği sevmez." DoruK said: mesaj atmış peres +9725556827676 Perescim 01/30/2009 01:37 AM sznu kstiim icn ozr dlerm askm sni ck sviorm en ksa zmnda gelcm silah anlsmasi bahnesyle villamza gderz optm scs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adam kustu cikti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şimdi bu adam içki içmiyor mu arkadaş? ben bu kafaya ulaşabilmek için servet harcıyorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar