paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Yürrü be RTE Daha de gelmem dedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Abi bir başbakan sinirlerine hakim olmalı ya.. Kanım dondu lan, o nasıl sert söylemler. İsrail katil bir devlet olabilir ama diplomaside her haksıza haksız diyemiyosun ki abi... Filistinin hamiliğini yapacak bir tek Türkiye kalmıştı, o kadar arap ülkesinin yanında. Bunun acısı çok pis çıkacak. Hakkımızda hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 çok feci şeyler oldu yalnız. şu forum akp iktidarı için milat olabilir. israil cumhurbaşkanın ağzına etti herif nerdeyse. bıraksalar daha da kötü olacaktı. edit: forum derken pati değil :) davos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 çok yanlış çok, hiç beğenmedim. "sesi yüksek çıktı" deyip 15 sn sonra bağıra çağıra konuşmak filan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 "Benim için Davos bitti." diyip kalkıp gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Tayyip Erdogan canlı yayında kontrolden cıktı diye başlık acıcaktım ama ahh...Deniz Baykal var sandı karşısında devlet başkanı la o adam ne olursa olsun oyle cevap vermesi baya sert oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bu arada haber sitelerinde israile çok ağır sözler demiş de. Bence paneli mümkünse bir yerden bulun izleyin. Perese dönüp hepiniz oç siniz dese bunun kadar ağır kaçacağını sanmıyorum. Bir de benim için Davos bitmiştir diyor. Seneye yalvarsan da almazlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Zamanında savaş nedeni bile sayılabilirdi şu tarz bi mektup falan yollansa bir devlet başkanına başka bir başkandan. Adam yüzüne soyledi. Cok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Rezil rte. Köylü ağzıyla konuşup "bir daha da gelmiyorum" gibi çocukça bir tavırla çekti gitti. Ananı da al git demediği kaldı hahah. Kazanmış gibi başladı, fakat kaybettiğini anladı. Şimdi görelim bakalım israil türkiyenin canına okumaz mı ermenilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi insanın yemişim diplomasiyi helal olsun diyesi geliyor, çok acayip ayar çekti. chavez'in yanında resmini koyuyorlardı adamın şu günden sonra onun da üstüne koyarlar. israil cumhurbaşkanına ayar çekmek bush'a oturduğun yerden ayar çekmeye benzemez. allah sonumuzu hayır etsin yalnız. bunun acısı kötü çıkacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Yanda duran adama gömecekti resmen bir tane sdfjksdfhsjfsdf . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Durmak yok magandalığa devam.Maksat yerel seçimde Saadet Partisi'ne oyumuz gitmesin.Irak'ta 1 milyon insan öldü,sesi çıkmadı Tayyip efendinin.Şimdi coşuyor.Kahvehane değil orası,Davos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben yiyecek stoklamaya başliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 moonfall said: Zamanında savaş nedeni bile sayılabilirdi şu tarz bi mektup falan yollansa bir devlet başkanına başka bir başkandan. Adam yüzüne soyledi. Cok feci ne laflar etti ama haa yarın artık abdden bi uyarı gelir bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ya iyide arkadaşlar bu sokakta küfürleşip ya da internette sözlükte birbirine yazıp sora cevap vermeye benzememeliydi sanki. oo ayar verdi falan garip kacıo. erdogan once söz hakkını kullandı. ne yapacaktıki perez o da tabiki kendini savundu. buna sinirlenip coşmak devlet başkanına ve temsil ettigi devletin agırlıgına ters düser bence. o zaman perez dozunu biraz arttırsaydı herhalde erdogan kafayı cakıcaktı oo kafayı caktı diycektik herhalde. ayrıca arkadaşın dedigi gibi bir türkiye mi kaldı araplar bile gelin barışalım oynaşalım ehi ehi derken türkiye nin bu resti herhalde ic politik dinamige yonelik secim oncesi falan bi coşma cabası. devletler arası ilişkilerde ne yazıkki duygusallıgın yeri yok sadece cıkarlar ve stratejik onem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ahah içten içe insan Türkiye düşmanına lafı koydu diye mutlu olmuyor değil ama bakalım olaylar nasıl gelişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 osmanlı tokadı atıp öldürseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yalnız peres başta olmak üzere herkes afalladı, afallanmayacak gibi de değil heh. şimdi tekrar izledim de, çok yakışıksız. "başını sallarsan salla" gibi değil hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 HELAL OLSUN BENİM BAŞBAKANIM İŞTE, KOYDU POSTAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 dünya calkalanıyodur şimdi asdasd :D oyy oy daha neler görcez bakalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Tayyip'in bu tepkileri hümanistliğinden verdiğini sananlar çok yanılıyor.'500 yıl önce sizi kurtardık' vs. tepkilerini hatırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi ahaha yaptığı çok riskli ama venezuela israil elçisini kovunca testis tartıyodu herkes burada. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Penguen 'in, uykusuzun kapaklarını görür gibiyim. Sağ bacağını altına almış, beyaz çorapları ayağında, yumurta topuk ayakkabıları yerde, elinde tespih sağa sola tükürük saçıyo... Şaka bi yana ama bu tam bir rezilliktir. Şaşkınlıklar içerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben son anda ceketin içinden kılıcı çıkarıp dalıcak diye bekledim ama olmadı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Eh bunun ceremesinin nereden çıkacağın belli oldu. 24 nisan geliyor. Soykırım denen temcit pilavını her sene çıkarıyodu ermeniler, biz de israile yamanıyorduk aman çıkartmasın soykırım yasasını amerika diye. Kesin geçer artık soykırım tasarısı ABD de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar