Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Abi o glacial mavisi renk olmadi mi ne anlarim ben attan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 dory said: en hayırlısı bu oldu. her yüzünü görüşümde, mesajlarını okuyuşumda gözlerimden bir damla yaş süzülüyordu. şimdi en azından biryerlerde birileriyle mutlu olduğunu bilmek beni avutuyor. sjhfdasjhd bir yıldız kaydırılmış. üzüldüm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ayıp etmişsiniz biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bence yakisikli cocuk, ayip etmissin dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 zamanında uyarmıştım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Arada bir mesaj yazmak en hayırlısı heralde,çocuk naapmışda o kadar üstüne gitmişsiniz onuda anlayamadım. Bu arada resimdeki one mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Her ne yaptığını bilmesem de, böyle rencide ayıp olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tanrı insanı bi tarafı kalkmış kızların gazabından korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Komik degil foto koyup uzerinden dalga gecmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 zeytinler haklı, baya fenaymış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Çok çirkin geyik yapıyorsunuz.Adam sizin arkadaşınız bile değil.Çok ayıp etmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 fcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 geyikleriniz güzel ama,garbage olmasa paticik daha iyi bi yer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Burda olsaydım anında kitlerdim, bokunu çıkarmışsınız. En nefret ettiğim şey bu tarz dalga geçilmesi biriyle. Laf sokulmasını anlayabilirim, eğlenceliyse gülebilirim ama hiç komik gelmiyor bana bu kafayla yapılması. Çok ucuz olmuş gerçekten. Ayıp lan çocuğa. İşin iç yüzünü öğrendiğim için üstteki gideri geri alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar