Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 buna sardım da 2 gündür iyi gidio oyun da şu rci demand grafiğini anlamadım ben bi türlü. şimdi barlar yukarda olunca noluo altta olunca noluo. napmak lzm yukarı mı çıkarmalıyız alta mı indirmeliyiz. bu ne lan yardım plz http://premium.fileden.com/premium/2007/7/4/1237795/cam2-1184.jpg
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 talep işte iş imkanları artarsa millet taşınmak ister yeni residential area koyarsın educated population oluşursa ofis lazım olur commercial area yaparsın population arttıkça endüstri demandı da gelir illa, şehir gelişene kadar endüstri-population ikilisi ekmek ve köfte gibidir sonra mesela dirty industry gelmesin hava kirlenmesin istersin, vergilerini %15 yaparsın demand düşer daha da gelmezler bu ve bunun gibi işte, pek çok etken var tabii tüm bunlara ek olarak. 1 ay önce fln deli gibi kurup oynamıştım ben de fds
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 anladım. e peki şimdi benim mesela fakir kesim çok yüksek ama tarım da yüksek. e napcam mesela?
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 tarımı boşver abi bi şehri en hızlı geliştirme yolu medium industry>medium residential bunu sürekli tekrarla ta ki endüstri için kafanda belirlediğin alan dolana kadar bu sırada commercial talebi ne zaman yukarı çıkar o zaman aradala medium commercial koy advisorların sana lise yapmamız kolej yapmamız lazım diyecek bunları ilerde residential area olacak yerlere güzelce serpiştir educated population oluşmaya başlasın endüstrini evlerden ve commercial bölgeden 7-8 kare uzağa kur ki ilerde bunlar $$$'a dönüşebilsin. ilerde trafik sorunu olmayacak şekilde avenue ve yollarla güzelce çevrele buraları çünkü mutlaka tıkanacak. işte bi yerden sonra aylık gelirin +$7k olacak o zaman dirty indusrtyleri yıkarsın tamamen, vergisini 20 yaparsın gelmesinler diye, yerine high tech ve manufacturing açılacak educated ppl olduğu için böylece havan daha temiz insanın daha high wealth olacak falan filan aslında olayın mantığı yan şehre dirty industry+çöplük+elektrik yapıyorsun bu asıl şehirlerinin elektrik ve çöp ihtiyacını karşılıyor, neighbor deal yapıp ucuza kapatıyorsun diğer şehirlerinin havası kirlenmemiş environmentı bozulmamış oluyor diğer şehre sadece ev okul hastane kuruyorsun diğerine de sırf commercial ama dediğim gibi bi şehir yapıp olayı kapmadan buna kalkışırsan trafiğin içinden çıkamaz demandleri ayarlayamazsın 20 dakkada baş gösteren gökdelenlerin terkedilir soğursun dfsfs *bu arada co$$$ ve hightech industry vergisi 7.5 üzerinde olmasa iyi olur
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 sağol abi süper detaylı açıklamışsın biraz ürpermedim değil ama ehueh çok detaylı oyun ya :)
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Black-ice said: bilgisayar oyunları bölümünde yaz bunu, halka hizmet et. faydalı şeylerle uğraş. bi de simcity 4 çok reröre, git simcity oyna.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 DoruK said: sen de git bilgisayar oyunlarında yaz bunları, kaliteli wot'lar garbage'de harcanmasın, ziyan olmasın. herşeyi devletten beklemeyin, halkı düşünün biraz da.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 arama yaptım bu topic çıktı bakmadan yazdım. garbage'daymış. sorry.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 dikkatli ol valla ben öyle paticik.com bölümünden banlanmıştım sdfs.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 şimdi sen simcity diyince canım sims çekti yav. 4. çıksa da oynasak :P
Öne çıkan mesajlar