Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 telefondan msnden ginaly nin dediği konuşmayı yapma bence. biraz abes kaçar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 first blood! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bak şimdi şu taktik hep işe yarıyo dediğim gibi.. ona ilgilendiğini göster . ama başka bi kız bul onla da ilgilen. ama diğelim x isimli kıza y ile ilgilendiğini söyle ... y ye de x le ilgilendiğini söyle :D kıskançlık krizleri tutuyo :D süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 triple kill :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 pardon da moku çıkmış senin aşk hayatının lexius. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oo yoksa bu konuşan z mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hey ğ nerdeydin, az önce g burdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yavuz kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 evet abi super khraman olan ğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kendimdeyim gökhan sen de gelsene çok eğleniyoruz. = sıkıntıdan içim kan ağlıyor, nolur beni alnımın ortasından vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Kızların yedek olaylarına bitiyorum , yani erkeklere iğrençsiniz 5 kızla çıkıyorsunuz hayvanlar diyen çoğu kızın da yalancılığına tanık olmuş biriyim . Adamlar full "bu geyik sarmadı, hooop başka geyiğe" muhabbetindeler ve erkeklerden daha başarılılar .iğrendiğim ve saygı duyduğum ya da bağyanları kal'a aldığım ya da ilgimi çeken diyeyim tek yanları da zaten bunlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Stepne dioruz aslında biz ona. yedekten çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 insan insana vurmaz yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 no more troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 insna insana vurmaz yavuz=yavuz haksızsız insan insanın arkasından iş cevirip yedektir, bilmemnedir bu tur hareketlere girmemelidir. ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dynun said: no more troll. http://images2.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/thumb/7/79/Aranshade.JPG/157px-Aranshade.JPG TROLL ME NO MORE! valla sondu fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 fds to you sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yavuz bi de zorluosun iice, ban yieceksiniz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Allah cızırtınızı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ban yok pati datlı O_O Lexius said: sana tek tavsiyem var aynı durumdan çekiyodum ben de. ilgilendiğini göster fakat başkaına bişeyler bakın kendin adına ^^ sonra zaten hayat sana gülüyo bi şekilde ^^ eheh bu durumda umut bağlamamak en güzeli zaten. -alatariel- said: pardon da moku çıkmış senin aşk hayatının lexius. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Yedek önermesine katılıyorum. Ben olsam bir süre kaybolur kendimi aratırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 xunn said: Yedek önermesine katılıyorum. Ben olsam bir süre kaybolur kendimi aratırdım. bu tarz yorumlar çoğunlukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Evet, yorumları okuduktan sonra kızın böyle bir numara çevirdiğine büyük olasılık vermeye başladım. Güzel noktalar yakalamışsınız. Bende haliyle kendimi çekip, buna göre davranmaya karar verdim. Sağolun pati ailesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Tamam kuulu oyna ama abartma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar