MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Gecenin efsanesi slycandir kesinlikle. MURAT MOTORU SDJFHSD
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Cons said: fact 1: girenler ayıp etmiş. fact 2: sevilmiyorsun. ben sevinmiştim şahsen giremediğine zua alexi, griswold, spidee, madboy ve ben evlerimize döndük. slyone kayboldu, telefonu kapalı ve kafası güzel, evine dönmüş olduğuna inanıyoruz. yukarıdaki listeden geri kalan herkes cüce'nin evinde şu anda hadi bb bi de önümüzdeki cuma/cumartesi lan parti var, yarın başlık açıyorum.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 GENÇLER DİĞER MASADAKİLERİ ÜRKÜTÜYORSUNUZ
Vongspawn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Cüce'nin eve geldik Burn After Reading izledik. Zun, Xae, Jos ve ben yattık. Sonra kalktım ben. Baktım gençler Wanted izliyor. İzledim. Şimdi zun'un koynuna geri dönüyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 gercek erkekler olarak henuz uyumadik. chastise sexdice ve fuks az once bizi terkettiler, cucu vong ve urmeskle cizgifilm seyrederek gunesin dogusunu kutluyoruz. nikolodiyin.
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 şu an eve adım attım. efsane eğlenceliydi tabin ki. bi kere ardanın da dediği gibi, yan masaya gelen kimse dayanamadı duruma. 3-4 grup falan kovduk oradan ve eminim ki bir grup da saerosun eşsiz danslarından tedirgin olup kalktı. malgiyr, seni içim acıya acıya göndersem de, itiraf edeyim, güldüm. mortisle benim nazarımız değdi sanırım fdg. ve wanted da izlediğim en dandik filmlerden biri. ve khaldun, eğer o dediğin olayı yapabilirsem gözümde kıral olacaksın cidden. dfg
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://www.ficci.com/fqf03/ficci%20img/clap-copy_01.jpg
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Saeros said: gercek erkekler olarak henuz uyumadik. chastise sexdice ve fuks az once bizi terkettiler, cucu vong ve urmeskle cizgifilm seyrederek gunesin dogusunu kutluyoruz. nikolodiyin. fotoları aplasana =)))))
Vongspawn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Selam ben yine Asteroth, çok çok seksler hepinize.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Buluşmada eşcinsel rüzgarlar estirdik. Birçok insanın cinsel terchileri günyüzüne çıktı. Yan masadaki hatunlar da bizden özendi lezbiyen dürtüleri saldılar. Şimdi kahvaltı yapıyoruz, hadi kaçtım. -Xunn
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bence buluşmadaki en fail olay şu oldu : Ben umurun sigara bulalım bi yerden demesi üzerine kalkıp bulunduğumuz yerin tam ters köşesindeki en uzak masadaki 3 kıza gidip, oturup muhabbete başlayıp, iş bizim kim olduğumuza gelince zorlanarak öncesinde işte oyun forumu falan filan desem de ağzımdan çıkan paticik kelimesinden sonra yüz ifadelerinin değişmesi ve "hmm peki o zmn" demeleri. akabinde masadan kaçarak uzaklaşmam bu tepki üzerine. dsfds. o noktaya kadar baya hoşlarına gitmişti orda olmam.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 masadan kaçarken bir şeyleri devirip odadaki herkesin bakışlarını üzerine toplaman VE 15 ERKEĞİN SLY I ALKIŞLAMASI da görülmeye değerdi
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 can kaybolduktan sonra direkt evine mi gittin sen peki meraklandık ama telefonun da kapalı, travestilere emanet edip evimize döndük:(
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 korkmayın lan bana nolcak. hehehe. eve döndüm heralde bilmiyorum evde uyandım. sdfd
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Merhaba, ben Xunn. Asteroth'a katılıyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ZaugnaKhaldun said: masadan kaçarken bir şeyleri devirip odadaki herkesin bakışlarını üzerine toplaman VE 15 ERKEĞİN SLY I ALKIŞLAMASI da görülmeye değerdi ben kalkip alkislamaya baslayinca sly soyle bi bakip tartti beni, sonra heralde "ben bunu omuzlasam olur" diye dusunup vazgecti
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 abi HAHAHHA ADAMI ALMAMIŞLAR AHAHHAHAHA
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Off efsanevi satış olmuş hakkaten ahahhaha 18 e girmeme 3 ay kala üniye başlamıştım, o 3 ay boyunca arkadaşlarımla hiç dışarı çıkmadım bunun yüzünden sdfjsdgsdf
Öne çıkan mesajlar