Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böcekler

progamer

Öne çıkan mesajlar

said:
Genetik olarak kanat kasları felçli olup uçamaz. Üretimi kolaydır, kullanımı pratiktir.

bu sebepten olsa gerek diye düşünüyorum. yani aldıktan sonra bunları çiftleştirerek üretebiliyorsun sanırım. ama yani üretimi kolay falan değil gayet zahmetliydi biz genetik labında yapmıştık. uçabilmeleri ekstra bir dert evet ama tek dert o değil. gerçi biz çok iyi tanımlı zamanlarda erkekleri dişiden ayırma zorunluluğu altında yapmıştık bunu tabi normal yetiştiricilerin öyle derdi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

bide bazı elemanlar kutsal die örümcek falan öldürmüyor ya kıl oluyorum. bunların alayı gebermeli arkadaş. benim eski evde odamda paso örümcek çıkıyordu artık alışmıştım lan öyle ilk çığlık çığlıa tepkilerimi vermiodm ve eminim ısırıolardı beni çok manyak kaşınıyor ve acaip bi ısırık izi kalıyor sinek ısırığı gibi adam iki delikli flan çok manyak keşke spiderman olsaydım lan
Sosyal ağlarda paylaş

doğru tabii bizim evde hiç radyoaktif ışınlar geçmiyordu böyle örümceğin yakalanabileceği... belki sürekli televizyon monitör ve telefon üçgeninde yaşayan bir örümcek olsa radyasyona fazla maruz kalmış? yada fön makinasına yuva yapmış falan? fön makinası acaip radyasyon yayıyor diye bi geyik vardı ya... gerçi ben ağ atan aletleri bi türlü icat edemezdim bişiye benzemezdi spidermanliğim... ama yeni nesilde yok öyle bişi o özellikte geliyor ısırıktan... hmmm...
Sosyal ağlarda paylaş

yok anlatamadım :)

örümcek adamı ısıran örümcek ısırmadan önce süper özelliklere sahip, genleriyle falan oynanmış deney örümceği. 10 çeşitmi ne örümceğin özelliklerini bi örümcekte topluyolar deney amaçlı. kimi örümceğin ağ fırlatması kiminin zıplaması kiminin bilmemnesi

bi anda 10 örümcek ısırmış gibi oluyo yani hehe

bu tarz bi örümceği bulursan radyasyon 2. aşama
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ankette birden cok şıkkı işaretleyemioruz ama bana uyanlar war mesela örümcekleri pek öldürmem elimle dısarı atarım keza kelebek falan da öyle, arılarıda mumkun olduğunca dısarı atarım öldürmeden. hamam böceee onu böle spatulayla kazınacak kıvama getirinceye kadar ezerim kacarı yok yani
Sosyal ağlarda paylaş

hamamböcüklerinin hepsinin (yada çok çok büyük bir çoğunluğunun) kanatları vardır benim bildiğim ama uçmayı çok tercih etmezler çok gerekli değilse, çünkü havada uçarken kuşlara vb yakalanmak çok daha kolaydır, uçan cips gibi bişisin böle ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:
hamamböcüklerinin hepsinin (yada çok çok büyük bir çoğunluğunun) kanatları vardır benim bildiğim ama uçmayı çok tercih etmezler çok gerekli değilse, çünkü havada uçarken kuşlara vb yakalanmak çok daha kolaydır, uçan cips gibi bişisin böle ehe.

çünkü uçamazlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...