elesso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 nuki said: sahiden o büyük örümcekleri besliycek böcek möcek nerden buluyorsunuz ? benim öyle bi derdim kalmadı öldü benimki malesef,canlı un kurdu satın alıyodum ben. http://www.canliyemci.com/sanalmagaza/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 http://www.canliyemci.com/sanalmagaza/product_info.php?products_id=62 abi çıldırmış bunlar , bildiğimiz sinek için 10k TL ? nedir bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 said: Genetik olarak kanat kasları felçli olup uçamaz. Üretimi kolaydır, kullanımı pratiktir. bu sebepten olsa gerek diye düşünüyorum. yani aldıktan sonra bunları çiftleştirerek üretebiliyorsun sanırım. ama yani üretimi kolay falan değil gayet zahmetliydi biz genetik labında yapmıştık. uçabilmeleri ekstra bir dert evet ama tek dert o değil. gerçi biz çok iyi tanımlı zamanlarda erkekleri dişiden ayırma zorunluluğu altında yapmıştık bunu tabi normal yetiştiricilerin öyle derdi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bıraksınlar o işleri , koyarım bi dilim karpuzu bahçeye al oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 korkarım, iğrenirim, gördüğüm yerde kafasına en yakın sert cismi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 korkmam ama igrenirim tiksinç şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 PhysX said: korkarım, iğrenirim, gördüğüm yerde kafasına en yakın sert cismi yer. abi orda bi dur derim. yani aman diyim. nerde ne zaman yakalanacağın belli olmaz, sırf elinde sert cisim var diye onla vurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Chaz said: http://www.canliyemci.com/sanalmagaza/product_info.php?products_id=62 abi çıldırmış bunlar , bildiğimiz sinek için 10k TL ? nedir bu ya? 10k değil abi bildiğin 10 ytl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bide bazı elemanlar kutsal die örümcek falan öldürmüyor ya kıl oluyorum. bunların alayı gebermeli arkadaş. benim eski evde odamda paso örümcek çıkıyordu artık alışmıştım lan öyle ilk çığlık çığlıa tepkilerimi vermiodm ve eminim ısırıolardı beni çok manyak kaşınıyor ve acaip bi ısırık izi kalıyor sinek ısırığı gibi adam iki delikli flan çok manyak keşke spiderman olsaydım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 spidermani ısıran örümcek süper bi örümcekti, seni ısıran örümcek dandirik örümcek :). anca duvarda yürürsün hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 doğru tabii bizim evde hiç radyoaktif ışınlar geçmiyordu böyle örümceğin yakalanabileceği... belki sürekli televizyon monitör ve telefon üçgeninde yaşayan bir örümcek olsa radyasyona fazla maruz kalmış? yada fön makinasına yuva yapmış falan? fön makinası acaip radyasyon yayıyor diye bi geyik vardı ya... gerçi ben ağ atan aletleri bi türlü icat edemezdim bişiye benzemezdi spidermanliğim... ama yeni nesilde yok öyle bişi o özellikte geliyor ısırıktan... hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yok anlatamadım :) örümcek adamı ısıran örümcek ısırmadan önce süper özelliklere sahip, genleriyle falan oynanmış deney örümceği. 10 çeşitmi ne örümceğin özelliklerini bi örümcekte topluyolar deney amaçlı. kimi örümceğin ağ fırlatması kiminin zıplaması kiminin bilmemnesi bi anda 10 örümcek ısırmış gibi oluyo yani hehe bu tarz bi örümceği bulursan radyasyon 2. aşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yok zaten bizim evdekiler her türlü şeyi yapıyordu o yüzdne direk 2.adımdan girdim olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bizim bi arkadaşı sinek ısırdı zarar vermiyo ama mide bulandırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 elesso said: Chaz said: http://www.canliyemci.com/sanalmagaza/product_info.php?products_id=62 abi çıldırmış bunlar , bildiğimiz sinek için 10k TL ? nedir bu ya? 10k değil abi bildiğin 10 ytl :) evet ya :D FAIL virgül kurbanı olmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 10ytl de çok bence kiloyla değilse o satış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 örümcek değil de uçan hamam böceği bildiğin beni benden alıyor. gördüğüm zaman adana maymunu gibi kalıyorum. tansiyonum düşüyor, gözlerim kararıyor. ULAN HAMAM BÖCEĞİSİN ZATEN Bİ DE NEDEN UÇUYORSUN LAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 şimdi ankette birden cok şıkkı işaretleyemioruz ama bana uyanlar war mesela örümcekleri pek öldürmem elimle dısarı atarım keza kelebek falan da öyle, arılarıda mumkun olduğunca dısarı atarım öldürmeden. hamam böceee onu böle spatulayla kazınacak kıvama getirinceye kadar ezerim kacarı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 İğrenirim ama tarantula boyutlarında örümceklerle aynı odada uyumuşluğum da var, tavandan böcek yağarken yazlığın salonunda uyumuşluğum da. Umursamam yani pek. :D Biri isterse de seve seve kafalarını ezerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 nedense her böcek gördüğümde öldüresim geliyor. ama bazılarınada acıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hamamböcüklerinin hepsinin (yada çok çok büyük bir çoğunluğunun) kanatları vardır benim bildiğim ama uçmayı çok tercih etmezler çok gerekli değilse, çünkü havada uçarken kuşlara vb yakalanmak çok daha kolaydır, uçan cips gibi bişisin böle ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 valla foçada çok çektim. pencereden girio yatarken her yer karanlık. helikopter gibi bi ses çıkartıo zaten. tırırırırırır tak. kondu gavat. hah bul ki nereye kondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Norak said: hamamböcüklerinin hepsinin (yada çok çok büyük bir çoğunluğunun) kanatları vardır benim bildiğim ama uçmayı çok tercih etmezler çok gerekli değilse, çünkü havada uçarken kuşlara vb yakalanmak çok daha kolaydır, uçan cips gibi bişisin böle ehe. çünkü uçamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Böceklerden iğreniyorum. Ufakları kolayca etkisiz hale getiririm, sağa sola birşey sıçramasın diye uğraşırım, strateji geliştiririm ama büyük türlere aşırı güç kullanırım genelde, direkt olarak yani. Böcek kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar