Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ergenekon'da neden AKP'li yok? Deniz Baykal Meclis'te partisinin grup toplantısında konuşuyor. Baykal'ın gündeminde Kılıçdaroğlu var... Reklam CHP lideri Baykal Çankaya Köşkü'nünb web sitesinde yer alan Kıbrıs haritasında Kuzey Kıbrısk Türk Cumhuiyeti'nin bulunmamasını sert bir dille eleştirdi ve Çankaya'dan açıklama gelmediğini söyledi. Deniz Baykal konuşmasında başlıca şunları söyledi: İHMAL, DUYARSIZLIK, DİKKATSİZLİK KKTC'den Çankaya'nın haberi yoktur yada bunu önemli saymamaktadır. Tabi bu anlayış bir süreden beri Kıbrıs'ta tek devlet müzakeresinin götürülmekte olduğu bir ortamda kendisi gösterince bunun bir ihmal, duyarsızlık, dikkatsizlikten ibaret bir olay olmayabileceği kuşkusunu taşıyor. KILIÇDAROĞLU NİÇİN BU KADAR ÖNEMSENDİ Geçen haftanın en önemli olayı şüphesiz Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıdır. Kılıçdaroğlu'nun adaylağının önemsenmesinin bir sebebi olmalı. Niçin bu kadar önemsenmişitr böyle bir ihtiyaç olmuştur bunları birazdan detaylı olarak konuşacağız. GAZZE'YE DÜŞEN BOMBALAR BİZE ZARAR VERDİ Dış politikada hükümetin son Ortadoğu krizi dolayısıyla izlediği politika ne yazık ki yaşanan acılara son verme konusunda hiçbir somut sonuç vermemiştir. Türkiye bomba düşmemiştir, ama Gazze'ye düşen bombalar zarara yol açmıştır. Biz Türkiye olarak bölgede istikrarı her şeyin üstünde tutarız, bölgedeki çatışmaların bir an önce sona erdirilmesi için üzerimize düşen her türlü görevi bir araya getiririz. Ancak, o tartışmalarda kim haklı kim haksız söyleri ama hiçbir zaman Türkiye'yi o tartışmaların bir parçası haline dönüştürmeyiz. Hükümetin bu konuda ölçüyü kaçırdığı anlaşılmaktadır. Türkiye'nin bir ciddi çelişkide olduğu da ortaya çıkmıştır. AB 2006'da Hamas'ın bir terör örgütü olduğunu ilan etmiştir. Türkiye'de buna imza atmıştır. Şimdi biz Hamas sözcülüğüne çıkmış gibi gözüküyoruz. Bunun ciddi sonuçları olur. Aynı listede Hamas'ta PKK'da terör örgütü. Şimdi biri bize çıkıp PKK ile ilgili tavır alırsa ne diyeceğiz?n götürülmekte olduğu bir ortamda kendisi gösterince bunun bir ihmal, duyarsızlık, dikkatsizlikten ibaret bir olay olmayabileceği kuşkusunu taşıyor. SİLİVRİ GUANTANAMO Geride bıraktığımız hafta içinde birden bire toplumumuzu ilgilendiren gözaltılar gerçekleştirildi. Türk Metal Sendikası'nın genel başkanı gözaltına alındı. Bir televizyon kanalı hükümete karşı tutarlı mücadelesini sürdüren bir televizyon kanalı yine aynı şekilde arandı ve onunla birlikte araştırmacı yazar bir kadro geçen hafta gözaltına alındırlar. Bu, bu davaya bir kez daha dikkati çekti. Mustafa Özbek neden alındı? Ergenekon'a bir finansör arıyorlarmış acaba o Mustafa Özbek mi diye. Hatırlarsınız önce Kuddisi Okkır diye bir kişiyi finansör olarak çıkarmışlardı. Nitekim hayatını kaybetmiştir. Gereken dikkat gösterilmediği için göz göre göre herkesin gözü önünde hayatını kaybetmiştir ve cenazesini Edirne Belediye Başkanlığı kaldırmıştır. Başka finansör aradılar ve Sinan Aygün'ü ergenekon'un muhtemel finansörü olarak gözaltına aldılar. TOBB'un Türkiye genelindeki etkin müdahalesinden sonra Aygün'ün de finansör olmadığı ortaya çıktı. Bir iş adamından finansör bulamadılar şimdi bir işçiden finansör bulacaklar. Tabi acı bir tablo. Birbiri ardından yaşanan olaylar hepimizi derinden yaralıyor. İnsanlar tutuklanıyor, bazıları derhal tahliye ediliyor. Bazıları 11 ay sonra tahliye ediliyor. Tutuklanıp derhal tahliye edilenlerle ilgili olarak birine dikkat çekmek istiyorum. Saygınlığı olan bir insan, kamuoyunun gözü önünde olan bir insan acaba gözaltına alınırken onunla ilgili çok somut suçluluk emarelerini sağlam kanıtların delillerin bulunması gerekmez mi ? Elinizde bu olmadan birisinin kapısını çalma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz? Gidiliyor, alınıyor ve bir süre sonra deniliyor ki bulunan delillerin hukuki geçerliliği yoktur deniliyor. Böyle olunca tahliye etmek zorunda kalıyorsunuz. Elinizde delil yokken nasıl gidiyorsunuz. Önce sanık, sonra sanıktan delil arayışı. 2000 yıllık temel kuraldır. Sanıktan delile değil, delilden sanığa gidiliyor. Bakın Obama geldi "Guantanamo'yu kapatacağız" dedi. Sivilri bir AKP Gauntanamo'su olmamalıdır. Siz sanığı biliyorsunuz. Birileri size söylemiş, şunu alın diye. Nasıl alacaksınız? Eve gidelim, telefonlarını dinleyelim, buluruz bir şeyler diyorlar. Bu olur mu? Oldu, Yalçın Küçük'le ilgili durum bu... Yalçın Küçük'le ilgili elinizde bir emare vardıysa tutuklayın, yoksa gitmeyin... Vedat Yenerer diyor ki "11 ay içerde kaldım. Niye tutuklandığımı bilmiyorum" diyor. Bir tas çorbaya bir adet battaniye muhtaç edildiklerini acı acı anlattı. HESAP SORMAZSAN NAMERTSİN Darbe ihtimaline karşı yürütülen bir soruşturma dendi. Ama 2 yıl geçti. Var mı böyle bir durum. Eğer darbeyle ilgili bir durum varsa, git onlardan hesap sor, sormazsan namertsin. Korkma cesur ol, üzerine yürü. Ama darbe derim, üzerin yürürüm. Bu şimdi darbe soruşturması mı? Hiç alakası yok. Başbakan çocuklarımızın geleceği için temiz eller operasyon yapıyoruz diyor. Başbakan çocuklarının geleceği için endişe etmesin, onların geleceği güvencede. Biz de çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz, ama onlar başbakanın ve onun yakınlarının çocukları değil. Biz sahipsiz çocukların, unutulmuş çocukların, görmezden gelinen çocukların geleceğiyle ilgileniyoruz. "İtalya'da temiz eller yapıldı" diyor. İtalya'da başbakanın, milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırıldı. Kaldır sende!Devlete zarar verdiği söylenenlerin arasında bir tane bile AKP'li yok, olabilir mi? Bu dava başbakanın kişisel öç alma, burun sürtme davasıdır. Gözaltına alınan isimler arasında neden bir AKP'li yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 YÜRÜ BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 baykal olmasa ülkede kimseye hesap soran olmayacak babasının çiftliği gibi at koşturacaklar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Horizon said: Sakin ol arkadaşım :) , hakaret ettiğin kişi sev ya da sevme Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ergenekon'da neden AKP'li yok? bi daha ki turda alirlar 1-2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 |Joker| said: Horizon said: Sakin ol arkadaşım :) , hakaret ettiğin kişi sev ya da sevme Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı. o başbakanı ben seçmediğimden dolayı sorun yok bkz:kapı benim kapım olduğundan sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 said: GAZZE'YE DÜŞEN BOMBALAR BİZE ZARAR VERDİ Dış politikada hükümetin son Ortadoğu krizi dolayısıyla izlediği politika ne yazık ki yaşanan acılara son verme konusunda hiçbir somut sonuç vermemiştir. Türkiye bomba düşmemiştir, ama Gazze'ye düşen bombalar zarara yol açmıştır. Biz Türkiye olarak bölgede istikrarı her şeyin üstünde tutarız, bölgedeki çatışmaların bir an önce sona erdirilmesi için üzerimize düşen her türlü görevi bir araya getiririz. Ancak, o tartışmalarda kim haklı kim haksız söyleri ama hiçbir zaman Türkiye'yi o tartışmaların bir parçası haline dönüştürmeyiz. Hükümetin bu konuda ölçüyü kaçırdığı anlaşılmaktadır. Türkiye'nin bir ciddi çelişkide olduğu da ortaya çıkmıştır. AB 2006'da Hamas'ın bir terör örgütü olduğunu ilan etmiştir. Türkiye'de buna imza atmıştır. Şimdi biz Hamas sözcülüğüne çıkmış gibi gözüküyoruz. Bunun ciddi sonuçları olur. Aynı listede Hamas'ta PKK'da terör örgütü. Şimdi biri bize çıkıp PKK ile ilgili tavır alırsa ne diyeceğiz?n götürülmekte olduğu bir ortamda kendisi gösterince bunun bir ihmal, duyarsızlık, dikkatsizlikten ibaret bir olay olmayabileceği kuşkusunu taşıyor. Çok doğru söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 adamınbiri said: |Joker| said: Horizon said: Sakin ol arkadaşım :) , hakaret ettiğin kişi sev ya da sevme Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı. o başbakanı ben seçmediğimden dolayı sorun yok bkz:kapı benim kapım olduğundan sorun yok. süper mantık, bravo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Adam mesaj yazmadığım konu başlığına mesajımı alıntı yapıp mesaj gönderiyor tek kelime etmeden. İnanmış nediyim :). Gereksizliğin aşılmış hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 abi şu ergenekonda niye akpli yok sorusu ne mantıksız bi sorudur. yahu hükümeti yıkmak için yapılan bir tezgahta neden hükümetten birileri olsun. hükümete muhalefet olan adam yapar bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Buyse said: abi şu ergenekonda niye akpli yok sorusu ne mantıksız bi sorudur. yahu hükümeti yıkmak için yapılan bir tezgahta neden hükümetten birileri olsun. hükümete muhalefet olan adam yapar bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 aramızda akp li casuslar olabilri ama buyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dönis,buyse,horizon,jadelith... atos portos aramis dartanyan arkadaşlar üç silahşörler gibi takılıyorsunuz dikkat ettim.bir kişiye 4 kişi cevap veriyor.ilginç bir tavır beğendim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Horizon said: Adam mesaj yazmadığım konu başlığına mesajımı alıntı yapıp mesaj gönderiyor tek kelime etmeden. İnanmış nediyim :). Gereksizliğin aşılmış hali. Fikrin değişecek miydi? Nasıl olsa birbirinin aynısı lafları her konuda söylüyosun. Burda sen yazı girmeden ben yazdım senin yerine. Farkeden bişey olmadı yani. Ergenekon'da AKP'li yok ama bir dahaki seçimlerde seçilemezlerse kendilerini mahkemede görmek isteriz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adam fıkrıne katılmış alıntı yapmış lol katılmamış sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 odiflame said: dönis,buyse,horizon,jadelith... atos portos aramis dartanyan arkadaşlar üç silahşörler gibi takılıyorsunuz dikkat ettim.bir kişiye 4 kişi cevap veriyor.ilginç bir tavır beğendim doğrusu. niye aramızda temsilci belirleyelim o mu cevap yazsın sadece? ayrıca nasıl bi ön yargıdır bu 4-5 kişiyi aynı gruba koyuyorsunuz. benim bu saydıklarının her görüşüne katıldığımı nerden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 insanları rarlayıp, rar dosyalarına isim koymazsa HDD yetmiyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bi karar verseniz artık şu ergenekon akp'den önce mi kuruldu, akp'ye karşı mı kuruldu, hükümete karşı mı kuruldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bin yıllık tarihi var, AKP'yi beklediler ortaya çıkıp darbe yapmak için. Choosen one Tayyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 odiflame said: dönis,buyse,horizon,jadelith... atos portos aramis dartanyan arkadaşlar üç silahşörler gibi takılıyorsunuz dikkat ettim.bir kişiye 4 kişi cevap veriyor.ilginç bir tavır beğendim doğrusu. Adım geçmişte sanki anlamadıım konu ben o adamların kim olduğunu bilmiyorum bile ki görüşlerimizin bazıları ortak olabilir.Ayrıca hiçte dikkat etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sg-1 said: bi karar verseniz artık şu ergenekon akp'den önce mi kuruldu, akp'ye karşı mı kuruldu, hükümete karşı mı kuruldu? ben bilmem beyim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ahaha ona ne şüphe durmak yok şeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 beyin de bilmiyor ama. işinize gelince milattan önce kuruldu ergenekon işinize gelince akpye karşı kuruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dartanian said: odiflame said: dönis,buyse,horizon,jadelith... atos portos aramis dartanyan arkadaşlar üç silahşörler gibi takılıyorsunuz dikkat ettim.bir kişiye 4 kişi cevap veriyor.ilginç bir tavır beğendim doğrusu. Adım geçmişte sanki anlamadıım konu ben o adamların kim olduğunu bilmiyorum bile ki görüşlerimizin bazıları ortak olabilir.Ayrıca hiçte dikkat etmedim ahahah abi yok senle alakası hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sg-1 said: ahaha ona ne şüphe durmak yok şeye devam belki karıyım nerden biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar