Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamburger yapan yer

riglous

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

jhonny rockets'a gittim

mekan şahane,dekarasyon müzikler fln.

menüye bakınca mükemmel birşey yiyecekmişim gibi mutlu oıldum

bir tavuk kanadı,peynirli patates kızartması,rocket single ve original söyledik.

60 küsür TL ödedik ve zerre zevk almadım burgerlar çok kötüydü.
milkshakede çok kotuydu.

patates kızartması bile çok kötüydü.

kolaları barlardaki bira gibi musluktan dolduruyorlardı gazı kaçmıştı

yani yediğim herşey kötüydü.

benim için jhonny rockets bitmiştir bir daha gelmem.

hepinizi neden urfa şark sofrasına davet edİyorum

http://www.nedenurfa.com

jhonny rocketsıda,bilimum hamburgerciyide yok edecektir.

Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
JR ben de hic sevmiyorum, ilk defa burda yedim, canim cok hamburger cekerse gidiyorum anca zira uni etrafinda mcdonalds vs yasak hamburger yiyemiyoruz.
hem gereksiz pahali burada bile, hem de cidden degmiyo. smoke house single onerirm gidecekler ama.
Diner da mi yok, abartma. McDonald's'ta yapilan yemekler TR'deki gibi degildir, gidersen gorursun zaten, yenecek gibi degil onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sen niye boyle atar yapiyorsun surekli?

Diner var, 3'te yapaniyor. Genelde kahvaltiya gidiyorum, gec gidersem yiyorum hamburgerimi. Hamburgerden kastettigim les mcdonalds hamburgeri, Misir'daki McDonalds haric su ana kadar nerede yediysem begendim, gecen sene buradayken de evimin orda vardi sik sik hayvan gibi yer 6-7 dolar mi ne verirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Eti dikine koyup, sonra bicakla keserekten servis edilen seye doner diyenler de var, hani cakma doner. Ortak tek yanlari etin bi cubuk merkezli donmesinden ibaret. Yanlis anlama, iskenderle doneri karsilastirmiyorum ki ayni durum iskender icin de gecerli, her yogurtlu doner veren yer iskender yaptigini iddia etmesi gibi bir sey bu. Duzgun doner yapan yerler var, ama benim bahsettigim bu yerlerde yapilan sey eti katletmekten baska bir sey degil.

big king xxl'de de iki ekmek arasi bilmem kac tane patty koyuyolar. Hamburgerle aralarindaki tek benzerlik bu.
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:
Eti dikine koyup, sonra bicakla keserekten servis edilen seye doner diyenler de var, hani cakma doner. Ortak tek yanlari etin bi cubuk merkezli donmesinden ibaret. Yanlis anlama, iskenderle doneri karsilastirmiyorum ki ayni durum iskender icin de gecerli, her yogurtlu doner veren yer iskender yaptigini iddia etmesi gibi bir sey bu. Duzgun doner yapan yerler var, ama benim bahsettigim bu yerlerde yapilan sey eti katletmekten baska bir sey degil.

big king xxl'de de iki ekmek arasi bilmem kac tane patty koyuyolar. Hamburgerle aralarindaki tek benzerlik bu.

(td)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...