Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 der tabi, çok da iyi demiş. çok yerinde karşıladım. lol adam kasımpaşalı be, yarı çingene. neyi savunuyosunuz, adam başbakanlık koltuğunda, kıraathane ağzıyla konuşuyor. edit: kıraathane ağzı diyince, akp nin iktidar olması son derece mantıklı gözüktü birden. az bile oy almış. halkın adamı o! böyle halka böyle adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yetkili kişi ve gülümseten yorumları:).seviyorum cidden bu kadar büyük bir kademeyi işgali esnasında yaptığı gafları seviyorum. istanbul adayı için yapılmış yorumlar çok normal.. öyle ki geçtim yurt içi açıklamaları kişi yurt dışı temaslarda tamamen baştan sona hata.düşünün ki israilden alınacak heron-t tipi insansız uçakları yetkili kişinin hammas için yaptığı açıklamardan ötürü israilin bize satmaması.ha israil yardakçısıymışım gibi bir durum oluşuyor alakası yok. sadece elini attığı yeri kurutmasıyla ünlü bir şahsiyet olması ve böyle hatırlanacak olması güzel.. yaptığı açıklamalarla bu halka müstehak dedirtecek durumlar yaratması falan... güzel hoşuma gidiyor bu halk bunu hak ediyor.. yetkili ağızdan:durmak yok! yolmaya devam..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 durmak yok yolsuzluğa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Kılıçdaroğlu hakkında yaptıkları karalama kampanyası ile bu kesim kendi seviyesini gösteriyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 RTE gene boş konuşmuş. Eller havaya sevinenleri görmek cidden çok komik. Bazılarının dediği gibi Kemal Kılıçdaroğlu postacılık yapmayacak. Başbakanın çamur yok dediği istanbul sokaklarında bir kış günü, yağmur yağdığı bir gün yürüyün bakayım çamur neymiş görürsünüz. Adam gibi semt olan nişantaşında bile yol kenarında arabadan inerken cambazlık yapıyorsunuz çamur çukuruna girmemek için. RTE Hikmetyar dan belediyecilik dersi alıyormuş. Hatta adres sormaya Hikmetyar a gidermiş. http://site.mynet.com/ankara.gp_destek/mynet_resimlerim/tayyipvetaliban.jpg Bazılarına yakışan belediyeci başbakan oluyor kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bazıları cidden savunmuş maloz RTE nin sözlerini ya ne diyim. aacba Kılıçdaroğlu nu bir kez dinlediniz mi TV de , ne anlattığı hakkında fikriniz var mı ? Adamın tüm istanbulu sokaklarına kaar bilmesine gerek yok, zaten onun için pşehir planlamacısından tut gayet başarılı bir kadro kurmuş İstanbulu tekrar yaşanabilir bir hale getirmek için. 15 yılda 150 milyar dolar ödenek alınıp, harcanmış istanbulda. peki 15 yılda olumlu yönde ne değişmiş istanbulda ? şehre adam gibi metro bile döşeyememiş , E-5 ten emniyet şeridi çalarak metrobüs diye saçma sapan bişeyle meydana çıkıp övünen belediye başkanlarından bahsediyoruz ya. ciddi ciddi bu zihniyeti savunan adamlar var burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben 15 senedir kadıköy'de yaşıyorum , kadıköyde bir halt değişmedi , devamlı da chp alır . Bir kadıköylü desin yani selami şunu yapmış . Var mı böyle bir arkadaş ? Kemal kılıçdaroğlu hakkındaki düşüncem bence uğur dündar gibi adam. Ben dürüstüm , ben şöyleyim , ben böyleyim diye ekranlarda gezen bir adama da höt diye kimse inanacak kadar saf değil .O beğenmediğiniz mustafa sarıgül 3 kağıtçıdır okey eyvallah ama kadıköy'ün selamisine hizmetleri bin basmıştır . Tabi ki benim gözümde sarıgül ciddi bir adaydı , zira baykal tabi onu da direk salladı .Sırada da Kılıçdaroğlu var . Şimdi burda birbirimize samimi olalım , ben o makamda durup da kimsenin ben yemeyeceğim demesine zerre inanmıyorum ,bu yüzden çok bayat edebiyatlar bunlar . insan bir süre sonra bir haklılık payı buluyor kendinde ve nemalanıyor bir şeylerden . Böyle Kılıçdaroğlu gibi adayların çıkması da beni sevindiriyor , en azından daha ciddi projeler ortaya çıkar . Topbaş hiç bir şey yapmamıştır da acımasız olmuş baya , trafik sorununa ciddi el atmıştır topbaş . ben müfit gürtüna'dan daha başarılı buluyorum Gürtuna'yı tanıdığım halde . Tayyibin lafına da gelirsek , öyle güzel taş atıyor ki adam , hem karşıt görüşlüleri çileden çıkarıyor çok boş sözlerle , hem onları oyalıyor , hem dalgasını geçiyor .denicek bir şey yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sorgusuz sualsiz haber vermeden apartman numaralarını değiştirirse kafasına göre bırak adaylar postacı bile bulamıyor evleri. sokaktaki apartman numaraları değişti, postaları başka yerlerden topluyoruz yada apartmana alakasız postalar geliyor. kimse bulamıyorki adresleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 neden adres bulamasın ki gprs var.teknoloji var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 said: Şimdi burda birbirimize samimi olalım , ben o makamda durup da kimsenin ben yemeyeceğim demesine zerre inanmıyorum ,bu yüzden çok bayat edebiyatlar bunlar . insan bir süre sonra bir haklılık payı buluyor kendinde ve nemalanıyor bir şeylerden Sen böyle çarpık zihniyetinle yaklaşırsan tabii bir şey değişmez; niye bazı ülkelerde siyasi yolsuzluk oranı Türkiye'ye göre çok daha düşük, onlar insan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 onlar aç değil, onlar adam gibi çalışırlarsa ülkeleri daha iyi olur biliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Adamlar haklı bir yerde, bu kozu ellerine Baykal veriyor, her sene moloz moloz adaylarla çıkıyor seçimlere, yıllardır CHP'nin başında Türkiye'yi sürüm sürüm süründürüyor. Yerine birini yetiştiriyor mu peki? Bu da benim gelecekteki selefim diyor mu? O da yok. Baykal böyle yaparsa, AKP ve destekleyenleri de yardıra yardıra konuşur tabi. Biz yıllardır Baykal'ı değil CHP'yi savunduk, ama bu tür adamların karşısında başımızı eğen yine Baykal. Bende 10 senedir Kadıköy'de oturuyorum, Selami Öztürk sadece CHP'li olduğu için kazanıyor. Yaptığı benim gördüğüm maksimum 4 5 şey vardır. Bunların 3'ü Bağdat Caddesi onarımı falan filan. Sahil yolunu bile İBB düzenledi. Selami kendi mahallesi dahil en fazla 10 mahalleyi düzeltmiştir 15 senede. Başka hiçbir icraatı yok. Ha bir de 29 Ekim'lerde Cumhuriyet Yürüyüşü yapar. Allah razı olsun 10 senedir her sene yaptı, ordan Beşiktaş'a falan sıçradı bu yürüyüşler. Ama elle tutulur, belediyecilik adına bir şeyi yok. Her bayram mail atıyor, bayramınızı kutlarım, e-belediye ayağına. 10 senedir ordayım, bir kere görmedim dolaştığını falan. CHP içindeki bu atıl insanları temizlemeli, anca o zaman Kılıçdaroğşu aday olduğunda AKP'yi destekleyen adamların saygısını kazanır. İleri görüş yok, insanları kucaklama yok, yerine adam yetiştirme yok, kendi içindeki yiyicileri dahi temizlemiyor, ki yiyiciden kastım hortumcu ve Selami gibi CHP adını yiyen tiplerdir. Çünkü kendisi de CHP adını kullanıp yaşıyor. Sen böyle yaparsan, AKP ve destekleyenleri de, dalga da geçer, ezer de. Diceksin benim umurumda değil ama kazın ayağı öyle değil. Umurunda olmak zorunda. Türkiye sadece İç Anadolu'nun sol tarafı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Sam said: istanbul trafiğinde sıkışmamış adamdan büyükşehir belediye başkanı olmaz.argümana gerek bırakmıyorsunuz çok şükür. nasıl bir mantıktır bu ya ahaha başka bir alanda eğitim görmüş biri XXX şirketinde CEO olamaz!!!!! demek gibi bir şey. üzgünüm ama büyük fail. belli seviyede vizyonu olan, zeki ve sağlam ekibi olan biri her yerde belediye başkanı olabilir. yönetici vasıfları olmayan ama istanbulu çok iyi bilen biri yardımcısı olur. tamam bitmiştir olay. zira istanbulu çok iyi bilen ama yönetici vasıfları olmayan o kişiler belediye başkanı olmamalı! liderlik herkesin haddine olan birşey değildir hayır bana argüman yok diyen adam birşey dese bari... açıkla o zaman neden yönetemez istanbulu istanbul trafiğinde sıkışmadı diye? de ki bana yönetimde şu şu şu esaslar önemlidir kılıçdaroğlunda bu vasıflar yoktur. boş konuşmayı biliyorsunuz ama görelim senin argümanlarını yönetimden çok anlıyorsun gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adam kağıthane' ye kağıttepe demiş neyi konuşuosunuz anlamadım. doğru demiş tayyip, kaybolur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Balon arkadaşım, işte bu "çalsın ama çalışsın" meselesi bizi bugünlere getirdi. Ne olacak sende devam et. Hırsızlığı meşrulaştırın. Ama merak ediyorum, sittin sene okuduktan sonra zor bela bir işe girdiğinde, üç kuruşluk maaşının yarısı "VERGİ!" diye elinden alındığında da bu kadar mutlu olacakmısın bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kağıttepe bir kriterse, davosta bile krizi konuşan dünya varken, kriz teğet geçecek hamdolsun diyenin de başbakan olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 o kağıttepe olayını tv'den izlediniz mi bilmiyorum. adam semtleri sayarken tepeli bi semtin arkasından kağıthane yerine kağıttepe dedi, sonra da düzeltti. bariz dil sürçüğü yani. halisünasyon diyemeyen başbakanımız vardı hatırlarsanız, samsun'u da il yapıyordu. yandaş medyanın gazına gelmeyin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Apis said: Balon arkadaşım, işte bu "çalsın ama çalışsın" meselesi bizi bugünlere getirdi. Ne olacak sende devam et. Hırsızlığı meşrulaştırın. Ama merak ediyorum, sittin sene okuduktan sonra zor bela bir işe girdiğinde, üç kuruşluk maaşının yarısı "VERGİ!" diye elinden alındığında da bu kadar mutlu olacakmısın bu konuda? Asıl vergini zamanında verirken, sicil affı gibi saçma bir mantık çıkınca ortaya o zaman kafayı sıyırıcaktır. Dur bekle daha. 5 sene imanın gevreye gevreye vergini zamanında ver, adam aynı zamanda vergi kaçırarak para çaksın. Sen olduğun yerde dururken adam jiple dolaşsın, sonra vergi affı, sicil affı. Çok yaşa padişahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kağıthaneye kağıttepe demesi kağıthanedeki problemleri sallamayacağı anlamına mı geliyor? sanki istanbullu olsa tek tek dolaşıp şehirdeki problemleri çözecek. bu iş takım işi. 32213131231 tane rapor gelecek adamın önüne zaten. bırak kağıthanenin ismini, istanbulun ismini bilmesine gerek yok iyi yönetmek için. takımını yönetecek, gerekli sorumluluğu alacak gerektiğinde hesap verecek, liderlik yapacak ve kararları verecek. yapması gereken budur sen diyorsan ben istanbullu olmayan birinin istanbulu yönetmesini içime sindiremem; bu gayet mantıklı anlarım ama derseniz ki istanbullu olmayan biri istanbulu yönetemez; sadece komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sg-1 said: o kağıttepe olayını tv'den izlediniz mi bilmiyorum. adam semtleri sayarken tepeli bi semtin arkasından kağıthane yerine kağıttepe dedi, sonra da düzeltti. bariz dil sürçüğü yani. halisünasyon diyemeyen başbakanımız vardı hatırlarsanız, samsun'u da il yapıyordu. yandaş medyanın gazına gelmeyin hemen. tv de izledim zaten, ordan şey ettim. ama komik yani buna dil sürçmesi diyorsunuz, tayyip "yargının içine sıçmışlar" diyince küfürbaz oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 rüşvetin, yolsuzluğun belgesi olmaz derler ama burda bahanesi bile var. hatta bazı arkadaşlar bahane uyduruyorlar. İ. Melih Gökçek yanlış balonu patlatmış anlaşılan. Kalitesiz laflar ile, seviyesiz bir şekilde "ayar" vermeye çalışan başbakan anca kendi seviyesinde ve kalitesinde insanlardan şak şak toplar. Onlarda kendini belli ediyor. Trafik sorununu çok güzel çözmüş Kadir Topbaş. Metrobüs ( asıl adı tercihli yoldur. Metrobüs şark kurnazlığıyla yetişmiş insanların vereceği ad olur anca) sayesinde emniyet şeridi denen şey tarih olmuştur. İstanbul da yaşanacak en ufak bir felaket bu şehrin sonunu getirecek. Artık hastaları metrobüs le taşırsınız. Anca manevra yaparlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Hastalar artık 2. köprüden geçicekmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Greeny said: tv de izledim zaten, ordan şey ettim. ama komik yani buna dil sürçmesi diyorsunuz, tayyip "yargının içine sıçmışlar" diyince küfürbaz oluo dil sürçmesi ile küfürbazlık, kasımpaşalılık arasındaki farkı bildiğimizdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 asıl güzeli kanal d haberde kılıçdaroğluna "inşallah kazanacağız" denmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 KK ye bu kadar saldırdıklarına göre demek ki durum vahim.bir önceki seçimde sefa sirmene bu kadar saldırmamışlardı yüzde 30 civarı oy aldı.demekki kk daha fazlasını alabilir kazanabilir. eğer muhallebici kazanacak diyorsanız neden kk ye bu kadar saldırıyorsunuz anlamadım.içiniz rahat olsun, benden söylemesi muhallebici kazanacak fazla yazı döşemeyin buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar