Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 küçük beyoğlu, kafe pi ve 45lik şu an aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 karıştırıo hepsi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 abi bar birasının özelliğidir hafif sulu olması o yanı güzel zaten hea abartan yok mu tabiki var oraya gidiyomuyum tabiki gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Aga öyle birşeyi zaten yapamazlar fıçıları vanaları doğru kullanamayanlar yada biranın soğukluğunu tutturamayan barlarda öyle gelir size ama öyle fıçı biraya su karıştırmak diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 abi nası yok 4 liraya 70lik veren yerler var.kar etmeden hayrına mı satıo bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 eğer bardağa bira koyarken harici olarak su koymuyorlarsa, musluktan sulu bira akma şansı yok arkadaşlar, bu bir şehir efsanesi tamamen. 50'lik fıçı biranın maliyeti 1,25 TL kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 şu su karıştırma olayını anlamıyorum haa nası karıştırırlar ki size verdikleri fıçı değişimindeki köpüklerin bira olması yada artık biralardır fıçı bıraya nası su karıştırırlır la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 DoGMeaT said: Aga öyle birşeyi zaten yapamazlar fıçıları vanaları doğru kullanamayanlar yada biranın soğukluğunu tutturamayan barlarda öyle gelir size ama öyle fıçı biraya su karıştırmak diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 cihant said: abi nası yok 4 liraya 70lik veren yerler var.kar etmeden hayrına mı satıo bu adamlar bakkal fiyatıyla karşılaştırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 cihant said: abi nası yok 4 liraya 70lik veren yerler var.kar etmeden hayrına mı satıo bu adamlar 50'lik şişe tuborgları 60 kuruşa alan yer biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 nasıl karıştırılmaz yahu? neden şişe bira fıçı dan kat be kat pahalı? 33 lük şişe 50 lik fıçı dan daha pahalı. tabi fıçı daha ucuza geliyor ama bu kadar fark olamaz. eloy'da fıçı bira için, arsen lüpen'de için. gidin sonra küçük beyoğlu'nda için. ki zaten eloy'da içtiğiniz birada direkt anlayacaksınız. bence su değil hatta kattıkları, o kadar ekşi bir tadı başka bir şey veriyor, ya da terkos suyudur tabi. böyle ekşimsi tadı o da veriyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 fıçıyı üreten su katmadığı sürece o fıçıya hiçbişey sokamazsınız arkadaşlar. nerdeyse 3senedir barmen olarak çalışıyorum mümkün değil. ama şöyle birşey var. bekletilen bira sizin deyiminizle sulu bira. motoru soğutmayan bira size göre sulu bira. birde o birayı doldurmak için tüplerle gelen hava var. onun ayarını kaçıran yerlerde çok olur bu. ki genelde kasten o ayar kaçırılır ki biradan kazanç sağlanabilsin. ya da tam tersi olursa ekşi tad alırsın tüpü açar abazanlar gibi. seri bira doldurulan barlarda en büyük sıkıntı bekletilen biralardır ki bunu hepsi yapar. o da artık musluğun ağzını sonuna kadar açar sonra bira köpermeye başlar o bardak bekletilir köpük biraya döner sonra üstünü tamamlar soğuk gelsin insanlara diye. ama inanın su katmanın imkanı yok. ancak bardağa koyduktan sonra yapar o işlemi. o da mümkün deil barmen kafayı yer onla uğraşıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bekletilmiş biranın kokusu böyle bir çirkin gelir. mesela akdenizde bira için çoğu zaman yumurta kokusu alırsınız : ) edit : kötüler gibi oldum mekan ismi verip yapmiyim ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben de fıçıya su katılabileceğini sanmıyorum lakin fıçı bira içince sulu bira geliyor. bayatlık olduğunu hiç sanmıyorum. her hafta yeni fıçı alıp o fıçıyı bitiren mekanlar bu söylediklerim. seri bira dolduran mekan küçük beyoğlu örneğin. fakat orası da her hafta 250 fıçı bitiriyordur. orası da taze yani. bayat bira ücra köşelerde olur. bu saydıklarım her gün dolan mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 asiti kaçıyor. yoğun hava basıyo ya da az. geldiğinde bira ztn böyle bi asitsiz gelir. bekletilmediğini de asla düşünme ztn fıçı değişirken 4-5bardak zai olur. ama zai yapmazlar onları bekletir üstlerine ekler satarlar. fix bu dediklerim. mekan ismi vermicem ama inan düşünemiyeceğin yerlerde var bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ama küçük beyoğlu iyidir. pnin sahibi zaten aynı adamın hepsi. belli bi kalite tutturdu gidiyor. haftasonları bile bozmuyor. bazen kokteylleri yeni barmenlere yaptırınca geri yollatıyosun o kadar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 fıçıyı ilk taktığında gelen köpük bekleyince de biraya dönmüyor yahu. gerçi saatlerce bekletmedim hiç fakat ona uğraşacak bar olduğunu zannetmiyorum. en azından saydıklarım uğraşmaz. yalnız arsen lüpen de bayat bira olduğunu kimseye anlatamazsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hehe su karıştırmak ne ya, yok öyle birşey. çalıştım ordan biliyorum yane, yukarıda yazmışlar asidi kaçması vs. hepsi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ferrero said: ben de fıçıya su katılabileceğini sanmıyorum lakin fıçı bira içince sulu bira geliyor. bayatlık olduğunu hiç sanmıyorum. her hafta yeni fıçı alıp o fıçıyı bitiren mekanlar bu söylediklerim. seri bira dolduran mekan küçük beyoğlu örneğin. fakat orası da her hafta 250 fıçı bitiriyordur. orası da taze yani. bayat bira ücra köşelerde olur. bu saydıklarım her gün dolan mekanlar. eet o yüzden diyoruz, çok iş yapan yerlere gidin eğer biranızı kaliteli istiyorsanız diye. ben skol içerim, üzerinde hiçbir marka vs yazmayan yeşil şişedeki şaraplar içerim fiyatı 2ytl dün aldım. o yüzden koymuyor bana biranın bayatı, kötüsü. ama eğer çok önemliyse sizin için, çok iş yapan yerlere gidin. fıçılar değişiyor sürekli, taze kalıyor biranız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ben de çalıştım, her çalışan illa bunu söylemek zorunda hissediyorsa kendini. o fıçılara su basmak neredeyse imkansız tabiki. fakat bulanık bira bayatlıktan değil yabancı maddenin karıştırılmasından oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar