Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi TV Kanalı?

calimero

Öne çıkan mesajlar

hepimizin bir favori kanalı vardır, en sevdiğimiz falan, ama burada soracağım soru en çok izlediğiniz kanal üzerine. Karasal yayın yapan hangi kanalı en çok izliyorsunuz efendim? Aslında çoklu seçme şansı olsa ilk 9 ve 0 da hangi kanallar kayıtlı olurdu soru ve daha güzel olurdu ama idare edin artık. bir de yazdım yazabildiğim kadar da, bende uydu var şimdi hatırlayabildiğim ve netten bulabildiğim kadarıyla yazdım. eksik gedik varsa kusura kalmayın...
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle katılmıyorum. diziler açısından Cnbc-e son dönemde biraz sıçtıysa da filmlerde basar yani TNT ye. TNT eski filmleri yayınlıo paso. Ayrıca altyazı olmaması filmlerde büyük bi dezavantaj uydudan ingilizce izlense bile. Onun da dışında Cnbc-e de ekonomi, çizgi film vs si de var.

Bi de TV 8 var ya keşke ben ona ataydım mbak unuttum. aslında en çok izlediğim değil ama en beğendiğpim kanal. gereksiz program saysısı çok az. ve yayınladıkları filmler de aşmış filmler...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarsız bir ortama girmek zorunda kalırsam ntv, tnt izliyorum ben. Çünkü bilgisayar bile olamayan ortamda cnbc-e gibi kanallar olmuyor haliyle.

Tnt diyince belirtmek istiyorum ki kendileri bond serisini verip çok takdirimi kazanmıştı benim. Hani eski filmler veriyorlar kaka kanal diyemem o açıdan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...