calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 hepimizin bir favori kanalı vardır, en sevdiğimiz falan, ama burada soracağım soru en çok izlediğiniz kanal üzerine. Karasal yayın yapan hangi kanalı en çok izliyorsunuz efendim? Aslında çoklu seçme şansı olsa ilk 9 ve 0 da hangi kanallar kayıtlı olurdu soru ve daha güzel olurdu ama idare edin artık. bir de yazdım yazabildiğim kadar da, bende uydu var şimdi hatırlayabildiğim ve netten bulabildiğim kadarıyla yazdım. eksik gedik varsa kusura kalmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 kanal d yok, aydın dogan düsmanı seni !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 aa pardon abi ya en başa onu yazdıydım da noldu bilmiyorum. çok pardons...8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 adam kral tv koymuş kanal d koymamış fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 hiç birini izlemiyorum malesef :( bakarsam arada ntv,cnbc ve ntv spor a bakıyorum onun dışında hepsi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 eskiden sadece cnbce izlerdim sonrada internet girdi devreye tv komple fail oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ntv iyi hoş da 183 saat reklam yayınlamaları sıkıyor bazı bazı. ama olsun son dakika haberinin sesi gelince yaşanan heyecan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 internetin basindan kalkip gecenin bir yarisi akilli tv izliyorum. tam bagimlilik hep bagimlilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 arkadaşlar karasaldan gidersek daha iyi olur. bu bi nevi reytinkk şeysi. bi yerde falan çalışmıyorum ama. ya da yazın lan nolcak ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bende ntv, ntvspor, cnbc-e, e2 ve tnt ilk 5 kanalda kayıtlı, dışına çıkmıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tnt ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ntv ntvspor ve comedymax izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tnt bir kac adim daha atarsa rahat rahat cnbc-e'i gecer. ama su anlik cnbc-e tek gecer hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 digiturkte var mi bu tnt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 kesinlikle katılmıyorum. diziler açısından Cnbc-e son dönemde biraz sıçtıysa da filmlerde basar yani TNT ye. TNT eski filmleri yayınlıo paso. Ayrıca altyazı olmaması filmlerde büyük bi dezavantaj uydudan ingilizce izlense bile. Onun da dışında Cnbc-e de ekonomi, çizgi film vs si de var. Bi de TV 8 var ya keşke ben ona ataydım mbak unuttum. aslında en çok izlediğim değil ama en beğendiğpim kanal. gereksiz program saysısı çok az. ve yayınladıkları filmler de aşmış filmler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yok sanirim. d-smart, kablo ve normal canakda var. bir de turksatta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 "Televizyonu açtığım yok" şıkkıda lazım. Dizi, film vs. zaten bilgisayardan yada DVD den izleniyor. Haber desen salla haber bültenlerini. Ne kaldı ki geriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Uzakdoğu ve dünya sineması dostu olarak TV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Viktor said: iyilik kervanı FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 cnbce ve e2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Farinal said: eskiden sadece cnbce izlerdim sonrada internet girdi devreye tv komple fail oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Bilgisayarsız bir ortama girmek zorunda kalırsam ntv, tnt izliyorum ben. Çünkü bilgisayar bile olamayan ortamda cnbc-e gibi kanallar olmuyor haliyle. Tnt diyince belirtmek istiyorum ki kendileri bond serisini verip çok takdirimi kazanmıştı benim. Hani eski filmler veriyorlar kaka kanal diyemem o açıdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 digitürkün 50's - 60's radyosunu izliyorum. o akvaryumda koyu mavi şeritli balık var, favorim de o balık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 orada turuncu siyah bi balık var. hayatımın balığı. uzun süredir peşinden koşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar