Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadoluda seks patlaması

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Dünya da böyle değil mi bi sapık ve cani anadolu mu kaldı ne demeye çalışıyosunuz? (batı kıyıları da yoksa süperdir mesela falan)

Can Dündar'ın verdiği ihtimal var işte, iletişimin gelişmesi yüzünden mi daha çok karşılaşıyoruz bu haberlerle diye yukarıda da belirtmişler, ben de aynen öyle düşünüyorum.

Durduk yere puu ne rezil bi ülkedeyiz, müslümanlık yüzünden hep zaten peh peh diye hayıflanmak çok doğru değil; dünya böyle.

seri katillerimiz yok en azından henüz asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Joscelin said:
Aket-Atum said:
Joscelin said:
"Onu yapma yasak" "Bunu yapma günah" diye insanların en basit ve en güçlü içgüdülerini sürekli bastırmaya çalışırsan, eninde sonunda bir yerden patlak veriyor işte böyle.

böylesi başlıkların vazgeçilmezi, bir toplumsal saptama klasiği:D

nolur şunu demeyin artık. tamam doğru kabul ediyorum ama zaten başşlığın adını görünce akla ilk gelen bu.

E ne yazalım abi?

"Mini etek giyersen sonu öyle olur tabii hmpfs..." mı diyelim?

herbaşlığa yazı yazmak zorunda değilsin?
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
Joscelin said:
Aket-Atum said:
Joscelin said:
"Onu yapma yasak" "Bunu yapma günah" diye insanların en basit ve en güçlü içgüdülerini sürekli bastırmaya çalışırsan, eninde sonunda bir yerden patlak veriyor işte böyle.

nolur şunu demeyin artık. tamam doğru kabul ediyorum ama zaten başşlığın adını görünce akla ilk gelen bu.

E ne yazalım abi?

Bir dahaki sefere ÖM atarım mesaj yazmadan önce, "Bu konuya yazabilir miyim?" diye, hata etmişiz pardon.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
Joscelin said:
Aket-Atum said:
Joscelin said:

E ne yazalım abi?

Let there be Light da derse tam olacakmışsın aket ahah. =P
Sosyal ağlarda paylaş

Avustralyada üniversiteli bir arkadaşla bu ilişkiler ve cinsellik konularında konuşuyorduk, orda genelde insanların lise kısmında bu işi yeteri kadar yapıp hevesini yeteri kadar aldığından bahsetmişti.

Şimdi bizim tutucu Anadoluyu düşünelim. Evlenene kadar cinsellik yokla var arası. Evliliktede malum bir kişiyle beraber olmamız lazım ömür boyu. Yani sadece karısı yada kocasını cinsel partner olarak bulabiliyor. Şimdi dürüst olun forum ahalisi, kaç taneniz ömrü boyunca sadece 1 insanla beraber olmayı kabul edilebilir buluyor? Hiç mi merak etmez, başkasını beğenmez insan.

Eh, bizdede bu merak yada beğeni bir Namus yada cinnet cinayetiyle sonuçlanıyor.

Ha Avustralyada da oluyor elbet tecavüz yada bu tip aldatma nedeniyle cinayet. Ama rakamlar ve sıklık arasında korkutucu bir uçurum var. Burda günde 2-3 okurken orda haftada 1-2 kere gerçekleşiyor bu tip eylemler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...