Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Katil İsrail,O. Çocuğu Balili'ydi galiba,bu tarz birşey ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 zokarto said: büyük bir pankart değil, ayrıca resimde göründüğü itibariyle pankarttan ziyade bir bez parçasına yazılmış, katlayıp edip sokmuşlar içeri. bu benim kendi yorumum değil koyduğunuz resimde de buz gibi görünüyor. fenerbahçe yönetimi böyle bir şeye hiç bir zaman izin vermez, o yüzden ne yönetimi ne de taraftarın bütününü bu işe karıştırmak yersiz olur. 3-5 tane kamil toplanıp akıllılık etmek istemişler, olmamış. zaten bunu yapan tüm taraftar olsaydı, bizi kadıköy'de 4-3 yendikleri maçın sonunda bütün stad beşiktaşı alkışlamazdı. (ben dahil) lol, hic izin verir mi canım fb yonetimi, cık cık :D http://img518.imageshack.us/img518/5015/itaat9qd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yaf bunlar fenerbahce yönetimini sütten cıkmış ak kaşık sanıyor galiba : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 DarKRideR said: Katil İsrail,O. Çocuğu Balili'ydi galiba,bu tarz birşey ya da o adam şehitlerimiz için saygı duruşunda filan duran adam. artık bizden biri olmuş biri. yazık yani cidden yazık. kim yaparsa yapsın büyük ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 toggie said: zokarto said: büyük bir pankart değil, ayrıca resimde göründüğü itibariyle pankarttan ziyade bir bez parçasına yazılmış, katlayıp edip sokmuşlar içeri. bu benim kendi yorumum değil koyduğunuz resimde de buz gibi görünüyor. fenerbahçe yönetimi böyle bir şeye hiç bir zaman izin vermez, o yüzden ne yönetimi ne de taraftarın bütününü bu işe karıştırmak yersiz olur. 3-5 tane kamil toplanıp akıllılık etmek istemişler, olmamış. zaten bunu yapan tüm taraftar olsaydı, bizi kadıköy'de 4-3 yendikleri maçın sonunda bütün stad beşiktaşı alkışlamazdı. (ben dahil) lol, hic izin verir mi canım fb yonetimi, cık cık :D http://img518.imageshack.us/img518/5015/itaat9qd.jpg Fenerbahçe yönetimi ırkçılık yapmıyor ama ayrıca o 2 ekmek 1 süt pankart'ı tüm grupların ve yönetimin haberi olmadan açılmıştır gruplar bu tarz şeyler yapıyo (itaatet) yani ikisi bir tutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 "gağasarayyımız bu turu geçeceğ, ben de masaya yumruğumu vuruc..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Baliliye o küfrü edenlerin Allah belasını versin zaten, öyle adam da Galatasaraylı falan değil, çapulcunun tekidir. Fenerli dostlarıma da herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce dedim ki ilgili ssler durumu gösteriyor. Bülent Uygun için de birkaç şey söylemeden duramayacağım. Helal olsun, başarılı bir takım kurdu, her ne kadar göze hoş gelen top oynatmasa da 2 maçta Galatasaray'a üstünlük kurdu. Muhtemelen de yarı finale çıkacaklar. Ama arkadaşım bu kadar antipatik olmak zorunda mısın? Verdiğin demeçlerle, maç sırasında ki Fatih Terimcik tavırları vs insanı deli ediyor ki çoğu Galatasaray taraftarı için geçen sene son Sivas - Gs maçından önce ki konuşmaları ile kendi "fair" lığını bitirmiştir. Yine ASY'yede ki şu son maçta surat ifadeleri vs çok itici ve burnu havadalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sen kimsin arkadaşım? Wenger'le boy ölçüşecek saygıdeğer, büyük teknik direktörümüz bizim Bülent Uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ha birşey daha ekleme ihtiyacı duydum. Maçtan sonra Bülent Uygun, Gs taraftarı küfretti vs diye serzenişte bulunuyor, güzel. Sormazlar mı 3 gün önce oynanan lig maçında neredeydin diye? Maşallah Sivas seyircisi ne ana bıraktı ne baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 o kadar bütçeyle efsane takım yarattı bence şuan enbaşarılı teknik adam b.uygun türkiyedeki . fenerbahçe gs bjk milyon dolarlar harcayp rezil rüsva oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ana bacı serbest ırkçılık yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sivasta ruh var bu sene somut bişiler yapıp para kazanırlarsa seneye kadrolarını güçlendirip şampiyonluğa gideceklerine inanıyorum ki bu senede şampiyon olucak gibiler ama belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 DarKRideR said: Katil İsrail,O. Çocuğu Balili'ydi galiba,bu tarz birşey ya daoha ben duymadım ama böle bişi diyenin allah cezasını versin azğı yüzü yamulsun iki gözü önüne aksın beddua beddua beddua yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sivas'taki tribün kültürü felaket zaten. "lay lay gassaray olamazsın şampiyon" ve benzeri tezahüratlarla ligin 17 haftadan ibaret olduğunu ve kendilerinin futbolcusuyla, başkanıyla, teknik adamıyla, taraftarıyla galatasaray düşmanı olduklarını son derece güzel bir şekilde kanıtladılar. tabii, yine "ama balili?? balili??? balili aga balili????" diyecek arkadaşlar için bunlar pek bir şey ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bütün stad söyledi abi nasıl duymadınız ya yıkıldı ortalık resmen =) dakikalarca ana avrat baliliye bülent uyguna küfür edildi. gs fb maçnda böle küfür edilmedi bu ne hırstır anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ağlamayın gari hadi ok sivas gs düşmanı çok alakalı takımlar oldukları için. gsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kermit said: ana bacı serbest ırkçılık yasak sonra düğmeye basıldı amanın diye dolanır durursunuz. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bu arada ağlamıyorum ben. doğru düzgün mesaj atıyoruz ama onu bile trollüyorsunuz. sonra da "aga niye burda futbol konusulmuyor" diyorsunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hala yonetimin haberi yok diyenler var. essek kadar kapalıya mactan saatler once gorevliler gelip karton dizmis, yonetimin haberi yok. ayda falan mı yasıyo sizinkiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 çelikayna mı yaptınız siz şimdi ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar