Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK [Çeyrek Final]: Galatasaray - Sivasspor 27.01.09 @ 20.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

zokarto said:
büyük bir pankart değil, ayrıca resimde göründüğü itibariyle pankarttan ziyade bir bez parçasına yazılmış, katlayıp edip sokmuşlar içeri. bu benim kendi yorumum değil koyduğunuz resimde de buz gibi görünüyor.

fenerbahçe yönetimi böyle bir şeye hiç bir zaman izin vermez, o yüzden ne yönetimi ne de taraftarın bütününü bu işe karıştırmak yersiz olur. 3-5 tane kamil toplanıp akıllılık etmek istemişler, olmamış.

zaten bunu yapan tüm taraftar olsaydı, bizi kadıköy'de 4-3 yendikleri maçın sonunda bütün stad beşiktaşı alkışlamazdı. (ben dahil)

lol, hic izin verir mi canım fb yonetimi, cık cık :D

http://img518.imageshack.us/img518/5015/itaat9qd.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
zokarto said:
büyük bir pankart değil, ayrıca resimde göründüğü itibariyle pankarttan ziyade bir bez parçasına yazılmış, katlayıp edip sokmuşlar içeri. bu benim kendi yorumum değil koyduğunuz resimde de buz gibi görünüyor.

fenerbahçe yönetimi böyle bir şeye hiç bir zaman izin vermez, o yüzden ne yönetimi ne de taraftarın bütününü bu işe karıştırmak yersiz olur. 3-5 tane kamil toplanıp akıllılık etmek istemişler, olmamış.

zaten bunu yapan tüm taraftar olsaydı, bizi kadıköy'de 4-3 yendikleri maçın sonunda bütün stad beşiktaşı alkışlamazdı. (ben dahil)

lol, hic izin verir mi canım fb yonetimi, cık cık :D

http://img518.imageshack.us/img518/5015/itaat9qd.jpg

Fenerbahçe yönetimi ırkçılık yapmıyor ama ayrıca o 2 ekmek 1 süt pankart'ı tüm grupların ve yönetimin haberi olmadan açılmıştır gruplar bu tarz şeyler yapıyo (itaatet)
yani ikisi bir tutmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Baliliye o küfrü edenlerin Allah belasını versin zaten, öyle adam da Galatasaraylı falan değil, çapulcunun tekidir.

Fenerli dostlarıma da herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce dedim ki ilgili ssler durumu gösteriyor.

Bülent Uygun için de birkaç şey söylemeden duramayacağım. Helal olsun, başarılı bir takım kurdu, her ne kadar göze hoş gelen top oynatmasa da 2 maçta Galatasaray'a üstünlük kurdu. Muhtemelen de yarı finale çıkacaklar. Ama arkadaşım bu kadar antipatik olmak zorunda mısın? Verdiğin demeçlerle, maç sırasında ki Fatih Terimcik tavırları vs insanı deli ediyor ki çoğu Galatasaray taraftarı için geçen sene son Sivas - Gs maçından önce ki konuşmaları ile kendi "fair" lığını bitirmiştir. Yine ASY'yede ki şu son maçta surat ifadeleri vs çok itici ve burnu havadalık.
Sosyal ağlarda paylaş

sivas'taki tribün kültürü felaket zaten. "lay lay gassaray olamazsın şampiyon" ve benzeri tezahüratlarla ligin 17 haftadan ibaret olduğunu ve kendilerinin futbolcusuyla, başkanıyla, teknik adamıyla, taraftarıyla galatasaray düşmanı olduklarını son derece güzel bir şekilde kanıtladılar.

tabii, yine "ama balili?? balili??? balili aga balili????" diyecek arkadaşlar için bunlar pek bir şey ifade etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...