Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'10 kişiyi gerçekten öldürdüm'

Shadow

Öne çıkan mesajlar

2002 den beridir ülkemizde askere veya geçmişte gurur duyduğumuz şeylere saldırmanın(atatürke tsk v.s.kıbrıs barış harekatıda saldırılabilir bir durumdadır) moda olması ile prim yapmaya çalışan tiyatrocunun dikkat çekmek için sarf ettiği söz öbeğidir.kendisini uluslararası suça ve ağır cezaya götürebilecek bir isnatta bulunmuştur.işin bu noktaya gelmesinde tabiki kuduranlar vadisi isimli dizi önemli rol oynamıştır.orada kafaya sıkmak adam öldürme olağan bir olay halini aldığından bir zamanlar süleyman çakır rolünden kurtulamayan oktay kaynarca gibi oda dizinin etkisinden kurtulamamıştır.kafaya sıkmaya devam etmektedir.anılar 3 e ayrılır derler.gerçek anılar uydurma anılar hayali anılar.kendisi ortamın verdiği ve dizisininden aldığı gazla uydurmasyon bir anı ortaya çıkarmıştır.diplomatik krize neden olmuştur.böyle dizi modundan çıkamamaya hollywooddaki vietnam filmi çeken aktörlerdede rastlanmıştır.vietnama gitmeyen aktörler bile sonrada kendilerinin vietnamda çatıştığını askerlik yatığını felan söyler olmuştur.(merak eden araştırsın)

kurtlar vadisinde kudurmamak lazımdır.

son olarak take no prisoners diyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Adam yalan atmıyor , siz her zaman ki gibi körü körüne vatan savunuyorsunuz . Adama değil emri veren komutana sövün. Yok osmanlı üç kıtayıda adaletle yönetmişte bilmemneymişte , kusura bakmayın ama inanmıyorum bunlara , kimse evliya çocuğu değil , dünyadaki bütün herkes gibi bizde yapmışızdır
Sosyal ağlarda paylaş

ssg said:
Adam yalan atmıyor , siz her zaman ki gibi körü körüne vatan savunuyorsunuz . Adama değil emri veren komutana sövün. Yok osmanlı üç kıtayıda adaletle yönetmişte bilmemneymişte , kusura bakmayın ama inanmıyorum bunlara , kimse evliya çocuğu değil , dünyadaki bütün herkes gibi bizde yapmışızdır

tsk kantinci dedi, bitti.

yeterince sorunumuz var zaten farkettiysen, allahın 30 sene önce ölmüş savaş esiri için sorunlara sorun katmaya gerek yok.

adalet sux ama naparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

ssg said:

"Komutan git esirleri vur" dedi, diye bir açıklaması yok A.Olgaç' dolayısı ile ortada suçlanması gereken bir komutanda yok. Gerçekden o esiri vurduysa bu onunla ilgili bir durum, diğer vurduğu 9 kişide askerdi ve savaşın doğası gereği malesef olabilecek birşey.

Kaldıki sıcak savaşa giren ilk grupda ben yokdum dedi. Ben ikinci dalgada adaya indim savaş sona ermişdi diye bir açıklamada bulundu kendisi daha sonradan. Eğer hakkında bir soruşturma başlarsa herşey ortaya çıkar. Ama benim edindiğim ilk izlenim yalan söylediği yönünde.
Sosyal ağlarda paylaş

kıbrıs barış harekat ına bile bok atmaya başlandı. Helal olsun valla. Bize düşman ne gerek kendi içimiz de bukadar vatan hain i varken.

Rum lar bide sarıldı hemen bu habere. dava falan açmaya kalkıyorlar savaş mahkemesinde.

hayır bazen düşünüyorum elimiz kolumuz bağlı otursaydık keşke, kesen kesseydi biz mağduru oynasaydık. EOKA cılar ne yapacaklarsa yapsalardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
mani said:
kıbrıs barış harekat ına bile bok atmaya başlandı. Helal olsun valla. Bize düşman ne gerek kendi içimiz de bukadar vatan hain i varken.

(:D

Birkaç mesajını anımsıyorum kıbrıslısın sanırım sen. Yeni nesli pek kaypak oldu diyorlardı doğru olsa gerek. Haklısınız aslında yerden göğe kadar. Bırakacaklardı sizi öyle tek başınıza rumlar keseceklerdi hepinizi o zaman o top gibi zıplayan kafanı görürdüm. Hiçbirşeye saygınız kalmamış sizin yazık orada sizin gibileri kurtarmak için şehit olanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien said:
Jadelith said:
mani said:

(:D

Birkaç mesajını anımsıyorum kıbrıslısın sanırım sen. Yeni nesli pek kaypak oldu diyorlardı doğru olsa gerek. Haklısınız aslında yerden göğe kadar. Bırakacaklardı sizi öyle tek başınıza rumlar keseceklerdi hepinizi o zaman o top gibi zıplayan kafanı görürdüm. Hiçbirşeye saygınız kalmamış sizin yazık orada sizin gibileri kurtarmak için şehit olanlara.

Ondan diyorum işte, bırakın şu KKTC saçmalığını verin gitsin. Halkı bile nankör olmuş istemiyor bizi. Yapsınlar bir referandum mudur nedir görelim, kim kalıyor kim gidiyor. Harcanan paraya yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...