Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok küfür ediyorum hafızama, özdebir'i unutmuşum bugün!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav said:
Privhunter said:
kolaydı bana göre ama kime sorsam zordu diyor.. çok salakça bitane hatam var:

251/1250 yi öyle bırakmışım 8 le çarpıp ondalık sayıya çevirmeyi unuttum :D

ondalık sayıya çevirmene gerek yoktu çünkü diğer 4 şık direkt olamayacak şeylerdi oldukça bariz bir şekilde.

Sınav çok da iyi bir sınav değildi bence ya, genelden sormamışlar, hazırlayan dersane direkt kendi müfredatında geldiği yere kadar sormuş(fen bilimleri hazırlıyomuş son 5 senedir diyolar) özellikle mat2'de çok barizdi bu. (karmaşık,trigo,toplamçarpım yoktu falan.(fbmde yapmamış onları daha zatensdf)) geo'da üçgenler haddinden çoktu; mat1'de problem çok azdı vsvsvsvs

kısaca kaçıran kişi çok üzülmesin =p 15 Mart'da varmış bida

tam geldiğimiz yere kadar değildi aslında
Mesaj tarihi:
yav said:
özellikle mat2'de çok barizdi bu.

mat1 ide mat2 yide bizim derse giren hocalar hazırladı :D gerçi sonradan söylediler bize bi yararı olmadı.

fizikte dalgalar vardı dersanede daha görmemiştik ama trigonometri toplam çarpım falan gördük.
Mesaj tarihi:
yav said:
son işlediğiniz konu çıkmadı mı? :P

biyo ve mat 2 öyle.

mat 1 geometri baya gerideydi.

fiziği karışık sormuşlar anlamadım :D

kimya aynıydı ama haklarını yemiyeyim (:
Mesaj tarihi:
sınav bi yerde yayınlanıyosa (dersanelere gidiyodur muhtemelen) al sınavı evde çöz -5 puanda sınav ortamı falan ekle ne bileyim
ona göre karşılaştır. yani çözmemek için bahane yaratma kendine
Mesaj tarihi:
Zaten FBM hazırladığı için baya zıt konular vardı bana göre. girmedim gerek duymadım, ama bundan sonraki özdebir lere girerim heralde konu farkı pek kalmıyor. altı üstü 1 deneme kaçırmışın ne gerek var gerilime?
  • Yeni Oluştur...