tunca Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Özdebir çok kolaydı, çalışan öğrencinin yapabileceği ölçücü sorular seçilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben de öyle diyodum össden önceki gün çalıştım bok gibi oldu biraz da moral bozalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yav said: Privhunter said: kolaydı bana göre ama kime sorsam zordu diyor.. çok salakça bitane hatam var: 251/1250 yi öyle bırakmışım 8 le çarpıp ondalık sayıya çevirmeyi unuttum :D ondalık sayıya çevirmene gerek yoktu çünkü diğer 4 şık direkt olamayacak şeylerdi oldukça bariz bir şekilde. Sınav çok da iyi bir sınav değildi bence ya, genelden sormamışlar, hazırlayan dersane direkt kendi müfredatında geldiği yere kadar sormuş(fen bilimleri hazırlıyomuş son 5 senedir diyolar) özellikle mat2'de çok barizdi bu. (karmaşık,trigo,toplamçarpım yoktu falan.(fbmde yapmamış onları daha zatensdf)) geo'da üçgenler haddinden çoktu; mat1'de problem çok azdı vsvsvsvs kısaca kaçıran kişi çok üzülmesin =p 15 Mart'da varmış bida tam geldiğimiz yere kadar değildi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 son işlediğiniz konu çıkmadı mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hocam ben girdim bugün hem çok kolaydı hem de tüm konuları kapsamıyordu yani pek bi kazancın olmazdı üzme kendini. ÖSS de böyle kolay çıkıyomuş çok mutlu oldum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yav said: özellikle mat2'de çok barizdi bu. mat1 ide mat2 yide bizim derse giren hocalar hazırladı :D gerçi sonradan söylediler bize bi yararı olmadı. fizikte dalgalar vardı dersanede daha görmemiştik ama trigonometri toplam çarpım falan gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yav said: son işlediğiniz konu çıkmadı mı? :P biyo ve mat 2 öyle. mat 1 geometri baya gerideydi. fiziği karışık sormuşlar anlamadım :D kimya aynıydı ama haklarını yemiyeyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 geometride çokgenler falan yoktu o şaşırttı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Vardı ya ikinci bölüm.Ben sosyal yapmadım bi de mat 2 de 5 boşum var o sakatladı.Geometride kafam durdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sınav bi yerde yayınlanıyosa (dersanelere gidiyodur muhtemelen) al sınavı evde çöz -5 puanda sınav ortamı falan ekle ne bileyim ona göre karşılaştır. yani çözmemek için bahane yaratma kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 dünyanın en büyük yalanı yarın çalışırım'dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ÖSS' yi unutanlar var, kendini üzme okadar. Cons demiş zaten, oakdar aradım xunn kişisinin topakını ama bulamadım hehe nasıl unutursun abi öss yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tunca said: Özdebir çok kolaydı, çalışan öğrencinin yapabileceği ölçücü sorular seçilmiş. eet.ben çalışmadığım için naptım?fıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 özdebir sınavında öss senesinde 283 yaparak yargılamıştım çok fena si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Zaten FBM hazırladığı için baya zıt konular vardı bana göre. girmedim gerek duymadım, ama bundan sonraki özdebir lere girerim heralde konu farkı pek kalmıyor. altı üstü 1 deneme kaçırmışın ne gerek var gerilime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 anan baban yok mu evladım senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 cevap anahtarını açıklamışlar 225 falan aldım ve üzüldüm :( durumlar feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 248 say2 ok cya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 fbm'de değilim diye telkin ediyorum tabi kendimi biraz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Privhunter said: 248 say2 ok cya oo olm kurtardın lan sen.dsfsd neydin ne oldun ÖRNEK ALIN ÖSSCİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 291 say2 koydum çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ismail hoca duymasın drall. atal öğrencisi DENEME SINAVINI NASIL UNUTUR?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Sevgili ÖSS ye hazırlanan ve mühendislik seçmeyi düşünen öğrenciler, faydalı bir link hazırladım sizlere sdfgkjsdf http://forum.paticik.com/read.php?21,3824350,3833415#msg-3833415 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ginaly said: 291 say2 koydum çocuğu. iyiymiş la baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mortis said: xunn öss sabahı lan partydeydi onu biliyorum. BIRAKIN BU İŞİN PEŞİNİ, UNUTUN ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar