reddiye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 of ulan kaldım sanırım tam çıktık yola 5 m gitmeden farkettim ki emniyet kemerim takılı değil -hocam sağa yanaşimi bi -hayırdır? -emniyet kemerini unutmuşum da -sen devam et arkadakiler notunu aldı -yok ehe şey için hani kendim için -yemeez (td) Bir de salaklığa bak kalkarken sinyal vermemişim Ulan of O arabayı kaldıramayan Her durduğunda arabayı stop ettirenler geçecek ben yalan oldum Ama bir de şu var mesela bizim arabalarda emniyet kemerini takmayınca bipbip ötüyor illaki takıyorsun unutmam ki ama HOCAA DUY BENİ GEÇİR LAN STAJYER SÜRÜCÜ OLMAK İSTEMİYORUM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ben 90 aldım emniyet kemeri takmadan. Bişey olmaz yani. Hatta muhabbet falan ettik hocalarla, piyasa yaptık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kalmak için bikaç kere arabayı stop ettirmen, sinyal vermemen ve arkadaki tiplerin senden hoşlanmamasını sağlaman lazım (bi merhaba bile dememek, suratlarına bakmamak, vs). Hoş, bazen garip bi heyet oturuyo arkana, bunları yapsan dahi geçiriyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Bence de sırf o ikisi yüzünden kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 malın biri benim önüme geçip birden çarpacak şekilde sağa kırıp park etmişti sürücü sınavında. reflekslerim kuvvetliymiş kurtardım olayı hatta arkadakiler fark etmedi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Sınav için gelen müfettişlerin hareketlerine kanıp, sınavdan kaldığımı sanmıştım... 95 almışım eheh, siz siz olun 4. vitese atmayın eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 100 almıştım ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 kalmak kolay değil direksiyondan, takma kafanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ben arabayı kaldırdıktan sonra sinyal vermiştim :D sdfadf hocaya sordum aynaları ayarliim mi diye yürü yürü boşver filan dedi.. 16876546 kişi bekliyodu gerçi ondan demiştir.. :D fdgfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 80 le geçmişim ehuyeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 vaay aramıza bi trafik canavarı daha katıldı yuppiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Kojiroh said: Kalmak için bikaç kere arabayı stop ettirmen, sinyal vermemen ve arkadaki tiplerin senden hoşlanmamasını sağlaman lazım (bi merhaba bile dememek, suratlarına bakmamak, vs). Hoş, bazen garip bi heyet oturuyo arkana, bunları yapsan dahi geçiriyo ama. eheh yok bi kaç kere ettirsen de geçiriyorlar :) ben 2 defa ettirmiştim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kendime canavarım ben emniyet kemeri takmayarak da normalde ztn bipbipbip takmak zorundasın yoksa o sinyal sesi transa geçiriyor(inatlaşıyor bazen babam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Syn said: Sınav için gelen müfettişlerin hareketlerine kanıp, sınavdan kaldığımı sanmıştım... 95 almışım eheh, siz siz olun 4. vitese atmayın eheh. ahah, benimde sınav alanı böyle hafif şehir dışında, uzun yokuşların olduğu bir yerdi. diğer sınav olanlar sağ tarafı silme kapatmışlar, baktım orda yığılma olacak, yokuşa gelmeden hızladım iyice, 4le tırmanarım yokuşu dedim. hoca naaabıyon dedi. hocam dedim trafiği sıkıştırmayayım falan, ı ıh in dedi 2ye. 95le geçmiştim ama sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 reddiye said: kendime canavarım ben emniyet kemeri takmayarak da normalde ztn bipbipbip takmak zorundasın yoksa o sinyal sesi transa geçiriyor(inatlaşıyor bazen babam) kemerin tokası satılıyor sanayide. bir tane alıyoruz, takıyoruz emniyet kemeri yuvasına. ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ALIN BU ARKADAŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ben henüz o sınavdan çakan duymadım etrafımda. Bizim kursta biri baya bir süre vites değiştirmeyi unutmuştu. Karşıki tepeden duyuyrduk artık aracın sesini. O dahi geçti işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 fede said: ALIN BU ARKADAŞI LANET OLASI FEDERALLER, BURADA DA BULDULAR BENİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kemerle falan kalmıosun. istop ettırmedıgın sürece sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 İstop ettirion yine kalmıon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hatta çarparsan arabayı hediye ediyolar çok kolay ya saçma bence sorna trafik te kafayı yiyoruz noob şöförler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar