Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

direksiyon sınavı

reddiye

Öne çıkan mesajlar

of ulan kaldım sanırım
tam çıktık yola 5 m gitmeden farkettim ki emniyet kemerim takılı değil
-hocam sağa yanaşimi bi
-hayırdır?
-emniyet kemerini unutmuşum da
-sen devam et arkadakiler notunu aldı
-yok ehe şey için hani kendim için
-yemeez
(td)
Bir de salaklığa bak kalkarken sinyal vermemişim Ulan of O arabayı kaldıramayan Her durduğunda arabayı stop ettirenler geçecek ben yalan oldum
Ama bir de şu var mesela bizim arabalarda emniyet kemerini takmayınca bipbip ötüyor illaki takıyorsun unutmam ki ama HOCAA DUY BENİ GEÇİR LAN STAJYER SÜRÜCÜ OLMAK İSTEMİYORUM!!
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:
Kalmak için bikaç kere arabayı stop ettirmen, sinyal vermemen ve arkadaki tiplerin senden hoşlanmamasını sağlaman lazım (bi merhaba bile dememek, suratlarına bakmamak, vs).
Hoş, bazen garip bi heyet oturuyo arkana, bunları yapsan dahi geçiriyo ama.

eheh yok bi kaç kere ettirsen de geçiriyorlar :)

ben 2 defa ettirmiştim mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Syn said:
Sınav için gelen müfettişlerin hareketlerine kanıp, sınavdan kaldığımı sanmıştım... 95 almışım eheh, siz siz olun 4. vitese atmayın eheh.

ahah, benimde sınav alanı böyle hafif şehir dışında, uzun yokuşların olduğu bir yerdi. diğer sınav olanlar sağ tarafı silme kapatmışlar, baktım orda yığılma olacak, yokuşa gelmeden hızladım iyice, 4le tırmanarım yokuşu dedim. hoca naaabıyon dedi. hocam dedim trafiği sıkıştırmayayım falan, ı ıh in dedi 2ye. 95le geçmiştim ama sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

reddiye said:
kendime canavarım ben emniyet kemeri takmayarak da normalde ztn bipbipbip takmak zorundasın yoksa o sinyal sesi transa geçiriyor(inatlaşıyor bazen babam)

kemerin tokası satılıyor sanayide. bir tane alıyoruz, takıyoruz emniyet kemeri yuvasına. ses seda yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...