Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merhaba yine yeniden tekrar ben

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

merhaba,yine yeniden bi alkollu kafayla canım sıkkın ve yazabilecegim tek yer paticik,ne sosyalim ne mukemmelim umarım modlar ve kullanıcılar kusura bakmaz bi kac lakırdı edicem

yaklasık bi bucuk ay once arkadasım evden cıktı ve cok buyuk bi ekonomik yük bindi sırtıma,bunu aileme yansıtmamaya calıstım,bana gonderdikleri 700 ytl para,400 ytl kira 100 ytl faturalar bana kalan ayda 200 ytl ile gecinmek,finaller oncesi cıktı ve ben o moralle finallere girdim elimden gelenin en iyisini yaptım ve yasadıgım tum zorluklarda hep babamın ne zor sartlarda universiteyi bitirdigini okudugunu adam oldugunu dusundum sıralar,babam 80 oncesi hani su filo taşlayanlardan,ben 80 sonrası apolitik nesil bugun de ugur mumcunun ölüm yıldonumuydu ankarada olmak isterdim neyse,finallerim iyi gecti ve hic ders bırakmadım sanırım,daha sonuclar acıklanmadı ama oyle umuyorum,gelgelelim icimde bulundugum bosluga

hep adam olmak istedim yani adam derken ilk once kendi sorumluluklarını yerine getiren sonra sosyal bilinci oturmus etrafındaki insanlara da faydası olan,neyse olabildim mi bilemiyorum

sorun dedik dert dedin karı kız mevzu olcak tabi,bi kız arkadasım oldu 6 aydır tanıyodum son 2 ayda benim bu zor donemimde yanımda olmasıyla daha da yakınlastık,fakat cok kıskanıyorum,belki psikolojik bi sorunum karakterimle alakalı,doktora gitmem gerek belki bunun icin,fakat kızın okudugu bolumde zaten 100 erkek 3 kız var ve bi ton erkek arkadası var evine geliyor gidiyor,dolayısıyla sinirlerim bozuluyor,cat pat bi erkek arkadası arıyor gel su bara gidelim gel bunu yapalım gece bende kal,gercekten icinde kotu bi niyet yok ve kız melek gibi fakat ben paranoya yapmadan edemiyorum,sokarım lan erkek arkadasına dedim kac kere kavga ettik onu da germek istemiyorum daha fazla,bıktırmak istemiyorum,ama ben evde otururken elin piçiyle barda iciyor sonra evine cagırdı gideyim mi diyor bana,ulan tamam eyvallah arkadasın ve yine eyvallah belki cocugun niyeti de iyi ama lan sevgilin var senin bu ne lakayitlik,ne bileyim aq bilmiyorum cok seviyorum ama bu arkadas mevzuları beni iyice germeye basladı,su an izmirdeyim tatile geldim icim hic rahat degil,yine bi arkadası buna gelmis kalıyo,ev arkadası desen manyak karının teki ona da hic guvenmiyorum,neyse yazayım icimi bosaltayım dedim umarım kafanızı utulemedim,saglıcakla kalın eyvallah
Sosyal ağlarda paylaş

Kızla kavga etmeden konuş bunu.Otur derdini anlat ondan çözüm önerisi iste.Ama ayrılmak istemediğini de konuşma şeklinden belli et.Ayrılmak istemiyorsan.Elbette senin de kendinden fedakarlık yapman gerekecek ama en azından öncekine oranla daha rahat olacağın bir yol bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

Soruna cevap beklemiyorsun heralde ama bende kendi fikrimi yazayım. Gerçekten zor bir durum. Çok kaptırmadıysan kendini, boş kalınca kafayı yerim ben demiyorsan, ölürüm ben onun için lan modunda değilsen pek çekilir çile değil dostum. Ieah bitir gitsin demek, herkes için kolay, yaşamayınca sorunları kimse bilemez. Kafana takıp kendini yiyip bitireceğine bence usul usul kaç, kendine zararı olacak çünkü ki şu durumda bile kafayı yemeye başlamışsın. Bir de apolitiklik konusunda kendini yalnız hissetme, çoğumuz öyleyiz ne yazıkki.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi öyle bi sınıfta olur zaten o kadar erkek arkadaşı yapılcak birşey pek yok kızla otur konuş takıl et ama evlere gitme kafayı takıyorum bende üzülüyorum seni de üzüyorum falan de.Oturun çözüm bulunur.Herkes katlanma çok sevmiyosan ayrıl gibi şeyler söylüyo ama kız anlattığın kadar melek gibiyse seni çok seviyodur ve çok üzülür onu da düşün..
Sosyal ağlarda paylaş

oturdum konustum,sinirli olarak bagırdım cagırdım kufur ettim de,sonra oturup adam gibi cok sade ve sakin bi sekilde konustum boyle boyle anlattım ama hala kankamdır falan felan diye kız bu hareketini tekrarlıyor,antidepresan kullanıyor kotu bi donem gecirmis ve en buyuk destekcim dostlarımdı diyor o yuzden bi anda sıyrılamıyor,bilmiyorum ne olur benim icin cok degerli biri cok karakterli biri fakat bilmiyorum ben buna ne kadar katlanırım veya bu tur davranıslarını o ne zamana kadar surdurur
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterli biri olduğunu biliyorsan ve kıza güveniyorsan dert etmeni gerektirecek bir durum olmaz. Hele zor zamanında kız arkadaşını değer verdiği arkadaşlarından ayırman büyük hata olur. Sen yokken onlar vardı, sen gittiğinde de onlar olacak diye iliştirmiştim ben mesela buna yeltenen bir kız arkadaşıma. Kızı mutlu eden olaylardan uzaklaştırmanın ne sana ne ona bir yararı dokunur.
Sosyal ağlarda paylaş

nutella yerim said:
oturdum konustum,sinirli olarak bagırdım cagırdım kufur ettim de,sonra oturup adam gibi cok sade ve sakin bi sekilde konustum boyle boyle anlattım ama hala kankamdır falan felan diye kız bu hareketini tekrarlıyor,antidepresan kullanıyor kotu bi donem gecirmis ve en buyuk destekcim dostlarımdı diyor o yuzden bi anda sıyrılamıyor,bilmiyorum ne olur benim icin cok degerli biri cok karakterli biri fakat bilmiyorum ben buna ne kadar katlanırım veya bu tur davranıslarını o ne zamana kadar surdurur

İşte onu sevmem o kıza nolursa olsun güvenmem..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kendini çek derken burada bizimle konuyu paylaşan ve bişiler duymak isteyen adam nutella diye sölüyorum. Sonuçta iyi bir kız olabilir ama acıyı çeken bu adam. Kafasına takan da bu adam. Kız, a erkek arkadaşım var, kötü şeyler düşünmesin bende bari en azından eve gitmiyim kimseyi de çağırmiyim diye düşünmüyorki. Herkes düşünceli olursa, sevgisinin değerini bilirse ilişki devam eder. Tek taraflı alttan almayla çok dayanmaz kimse. Adam bunu kafasına takmış ki burda açtı. Herkes fedakarlık yapmalı, yoksa zor. Konuşmadan çözülemez tabi ama 20 erkek arkadaşı varsa farzı misal, 15 tanesinin kafasına başka şeyler vardır, %25 ihtimali de iyi erkekler için söyledim, bence bu kadar bile yoktur ya neyse..
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Karakterli biri olduğunu biliyorsan ve kıza güveniyorsan dert etmeni gerektirecek bir durum olmaz. Hele zor zamanında kız arkadaşını değer verdiği arkadaşlarından ayırman büyük hata olur. Sen yokken onlar vardı, sen gittiğinde de onlar olacak diye iliştirmiştim ben mesela buna yeltenen bir kız arkadaşıma. Kızı mutlu eden olaylardan uzaklaştırmanın ne sana ne ona bir yararı dokunur.

haklısın ve dogru olanın bu oldugunu ben zaten biliyorum ve bi iliskinin yurumesi icin fedakarlık yapmam gerekiyor onu da biliyorum fakat sonuc da ben de erkegim be abi ister istemez bu tarz seylere gıcık oluyorum ve bu cok sık tekrarlanıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Senin bence mesela hatan ve bu durumda seni darlayan şey, kız arkadaşının çok fazla yakın erkek arkadaşı olmasını anlayışla karşılayıp, bu duruma ses çıkarmamayı "fedakarlık" olarak nitelendirmen. Halbüki bu fedakarlık değil, anlayış ve güvendir.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Senin bence mesela hatan ve bu durumda seni darlayan şey, kız arkadaşının çok fazla yakın erkek arkadaşı olmasını anlayışla karşılayıp, bu duruma ses çıkarmamayı "fedakarlık" olarak nitelendirmen. Halbüki bu fedakarlık değil, anlayış ve güvendir.

haklısın,ben bunu yapıyorum ama böyle patlayınca arada kız bana "guvenmiyomusun bana" diyo,ben de sana guveniyorum ama ortama guvenmiyorum diyorum klasik kız babası repligiyle
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de yani kız sana düşkünse, bu ayrılığın suçunu arkadaşlarına atıp ister istemez biraz onlardan uzaklaşma ihtimali var, ondan sonra seni unutunca arkadaşlarının onun için daha önemli olduğunu farkedicek ve onlardan uzaklaşmana sebep olduğun için senden nefret edicek.
Sosyal ağlarda paylaş

İçinde ciddi duygular besliyorsan en iyisini yapmıssın. Fazla kıskanç fln degilsin yani verdiğin tepki normal.
Bir ton erkek arkadaşı olucak bide kendisinde gelip kalıcaklar bla bla....
Sonuçta alkol diye birşey var. Kız ol erkek ol fark etmez yani içtinmi hayatta yapmam dediğin şeyleri yapıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Senin yerine kendimi koyup bi düşündüm.

Şahsen bu durumun süreklilik kazanması beni delirtirdi. Tamam herkesin arkadaşları var. Bir ilişkide diye arkadaşlar bi köşeye atılmaz. Ama bunun da bir ölçüsü var birader. Sen gelip kıza desen ki, "bi kız arkadaşımla bardaydık şimdi evine geçiyoruz" Yiyeceğin tribin haddi hesabı olmazdı. Sana sorması bile abest.
Onlar arkadaşıysa sende sevgilisisin. Biraz sağduyulu davranıp senide düşünmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...