aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 gitari almak icin calmak gerekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kıskanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Çok pis gitar çalarım.Evet açık sözlüyüm asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ben flüt aldım o da dolabımda duruyor.Kutusunda daha.Yaklaşık 11 senelik falandır hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 gitarı çalamayacağını onun için çok komplike bir alet olduğu söylüyor bana. ağlama diyorum. ertesi gün bi bakmışım evinde 7.5 milyarlık ses yalıtımı 5 tane marshall 100w. hala Em basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Akhlaur said: Ben flüt aldım o da dolabımda duruyor.Kutusunda daha.Yaklaşık 11 senelik falandır hemde. Helvacıoğlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ahahha dartanian tam onu yazmaya gelmiştim ben de. Ama burdan helvacıoğlu çıkmaz. O memur çocuğu işi. Zenginler yamaha alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 2 aydır gitar kılıfta. gocunmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Helvacıoğlu.Mor renkte hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 drencrom said: gitarı çalamayacağını onun için çok komplike bir alet olduğu söylüyor bana. ağlama diyorum. ertesi gün bi bakmışım evinde 7.5 milyarlık ses yalıtımı 5 tane marshall 100w. hala Em basıyor. em'e karşı obsesif bi insandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 roket adam said: Ahahha dartanian tam onu yazmaya gelmiştim ben de. Ama burdan helvacıoğlu çıkmaz. O memur çocuğu işi. Zenginler yamaha alır. 8e kadar helvacıoğlu aldırdılar bana.Daha sonra lisede de götürdüm bunu hoca beğenmedi git yeni helvacıoğlu al dedi.Benimde flütüm var hem de ''bir istanbul masalı''nı çalıyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 süper babayı çalardı herkes. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Hiçte çalan arkadaşım olmadı..biz karşıyaka lisesi olarak bir istanbul masalından öteye gidemedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 aradan bi kaç gün geçti. hala Em basıyor. hala Em basmıyosan gitarını bi haftalığına ödünç verir misin dedim. yok hala Em basıyorum dedi. neyse aldım gitarı çaldım son derece profesyonel bir şekilde. bi hafta geçti, abi gitarı getirir misin diyor. getirmem dedim. gitarın yeri kılıf değildir dedim. senin gibi kaç tırt adam var bu ülkede biliyo musun dedim ? alıyolar alıyolar kılıfa koyuyolar ziyan oluyor gitar dedim. çocukta bana hak verdi haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 gold top gibson'ım geldi slash olucam. ama sadece tutuyorum çalmıyorum kime batıyor? selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Gitar sende mi duruyo şu anda ? Eğer geri aldıysa haliyle sana hak vermesi ufak bir ayrıntı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 gitar hala bende durmakta. tarihi değeri olduğu için duvara astım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Drencrom, çocukken gitarla ilgili bi kaza mı geçirdin? Yada biri gitarını kafanda mı kırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 gitarin insaata mi kacti evladim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 drencrom said: gitar hala bende durmakta. tarihi değeri olduğu için duvara astım. Kılıfıyla mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 drencrom said: gitar hala bende durmakta. tarihi değeri olduğu için duvara astım. SENDE ÇALMIYORSUN İŞTE SENDE ÇALMIYORSUN DUVARA ASMIŞSIN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sercan senin gitar duriymi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 duruyor. (hem gitarım hem davulum var diyorum karizmanın tavanına vuruyorum ayt B)- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bağlama var benim duvarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar