Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Tv ve Kılıçdaroğlu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Greeny said:
kodumun varoş memleketinde, sizin bizm düşüncelerimizin bi anlamı yok

Cahil topluma demokrasi fazla onlara kömür ve bulgur demokrasisi yetmiştir, yetmeye devam edecektir. İnsan değil hayvan gibi yaşayıp sosyal statü, eğitim ve daha birçok alanda geri kalmış haliyle boynu bükük dolaşmak zorunda bırakılırken deli gibi savunduğu kişiler iktidara taşıdığı kişiler gününü gün edip refah içinde yaşamını sürdürür. Bu duruma isyan edemez çünkü bu durumu kavrayacak kafa yapısına sahip değildir. Ee demokrasi böyle birşey işte herkesin oyu eşit. Düşünenide, düşünecek yeterliliğe sahip olamayanında.
Mesaj tarihi:
varoşlarda yaşanların hepsi, kendi gerizekalılıkları yüzünden bu fakirlik içine düşmüş, vatan haini şerefsizlerdir.

edepsiz herifler lan sizi!!! sizin insan vasfınız mı var ki, gidip bir de sandıkta oy kullanıyorsunuz? ben üniversite bitirdim ooooolm, para da bok ayrıca; ben yat diyeceğim yatacaksınız, kalk diyeceğim kalkacaksınız. ha işte o kadar.
Mesaj tarihi:
şu adama verilecek oylara acıyorum valla. resmen aday çıkartamıyor chp. murat karayalçından sonra bir zayıf rakip daha.

ha ayrıca istanbulda , ancak bütün diğer partiler birleşip tek bir aday çıkartırsa AKPden başka birisi seçimi kazanır. çok güçlü aday çıkmamasının sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
melih gökçek in kanalı ses tv ye her gün çıktığı zaman, sokakta röportaj yapan kanal muhabiri ankarada insanlara karayalçın mı gökçek mi diye sorup, hep gökçek şakşakçılarıyla konuştuktan sonra en sonda karayalçın diyen birine karayalçının bir icraatini söylermisiniz ne iş yapmış diye sorarken nerelerdeydiniz?
kılıçdaroğluna mı gareziniz?

next
Mesaj tarihi:
yanlış anlama da spark , onu da sen yazsaydın?

o yanlış yapıyor , bu yanlış yapıyor diye ; başka birisinin de yanlış yapmasına göz yummak neden?

ben hiç yanlış bişey için topik açmadım , bundan sonra da açamıycak mıyım?
Mesaj tarihi:
İki gurup medya da aynı şeyi yapıyor genelde. Ama hakatten bu aralar , ergenekon davası ile ilgili olsun , chp nin siyasi propagandası olsun Doğan gurubu tam gaz gidiyor.

Sanki doğan gurubu Chp nin himayesindeymiş gibi habercilik yapıyor uzun süredir. Kısaca haber bültenleri olmuş siyasi propaganda programları bunu kabul etmek lazım.

Birkaç kanal var bu tiksinçliğe bulaşmayan , bi onlara bakıyorum. Çünkü hakatten miğde bulandırmaya başladılar. Haber spikerleri haberleri devamlı kendi yorumları ile insanlara yedirmeye çalışıyorlar. Bu habercilik değil , insanları manipule etmektir.

Mesela eskiden arena programları ile doğru düzgün dinlediğimiz Uğur Dündar nerede , şimdiki Uğur Dündar nerede ? Hiç alakası yok. Mehmet Ali Birand bazen haberlerde öyle yorumlar yapıyor ki , okadar da değil diyorsun. Gün boyu söylediği şey için her yetkili kurum A demiş , Mehmet Ali geliyor akşam haberlerinde acaba B mi diye milletin damarına giriyor.

Olcak şey değil :) . Karşı taraf olarak görünen kanallardan hiç bahsetmiyorum , aynı şeyleri yapmaktalar. Bunların gözüme çarpmasının sebebi yılların gazetecileri , habercileri olmaları.

Bu arada
kaynak

said:
Hürriyet Gazetesi'nin kurucusu Sedat Simavi'nin adı gazeteden çıkarıldı

Simavi'nin adı gazetenin kurulduğu 1948 yılından beri Hürriyet logosunun altında "Kurucusu: Sedat Simavi" şeklinde yer alıyordu.

Gazetenin bugünkü sayısında Sedat Simavi'nin adının yerinde gazetenin internet sitesinin adresi yer aldı.
Mesaj tarihi:
Bu Olanları neden CHP Bağlıyorsunuz Onu anlamadım.
Doğan Grubu Erdoğan ile bozuştuğu için bu tarz haberler yapıyor olamaz mı?

Kılıçtaroğlu zayıf felan değildir.

2 Makarnaya Oy satan adamlar olduğu sürece zayıftır.
Mesaj tarihi:
Nessarien said:
Greeny said:

Cahil topluma demokrasi fazla onlara kömür ve bulgur demokrasisi yetmiştir, yetmeye devam edecektir. İnsan değil hayvan gibi yaşayıp sosyal statü, eğitim ve daha birçok alanda geri kalmış haliyle boynu bükük dolaşmak zorunda bırakılırken deli gibi savunduğu kişiler iktidara taşıdığı kişiler gününü gün edip refah içinde yaşamını sürdürür. Bu duruma isyan edemez çünkü bu durumu kavrayacak kafa yapısına sahip değildir. Ee demokrasi böyle birşey işte herkesin oyu eşit. Düşünenide, düşünecek yeterliliğe sahip olamayanında.

ee kendin sölüyosun işte, adam cahilse fakirse ne yapsın yani yüzüne güleni, evine biraz yardım getireni dostu sanıyo. ne kalkıp sade vatandaşa yükleniyosunki burda!? nedir bu herkesteki aysun kayacı tripleri ya... istersen şööle yapalım bu cahil adamların aldığı oksijene yazık diyip gebertelim gitsin hepsini ha nedersin? hem gayrisafi milli hasılamız artar hemde sadece senin gibi "yüce insanlar" oy vermiş olur!
ayrıca senin o cehapenide gördü bu ülkeyi Atatürkten sonra 30 sene kim yönetti sanıyosun? Ne akepe ne cehape ben Atatürkten başkasını tanımam kardeşim, diğerlerinin hepsi aynı şeyin laciverti, anca rant anca rüşvet anca para pul başkada bi amaçları yok...
Mesaj tarihi:
şu kömüre patatese oy satma muhabbetini fakirlikten ötürü haklı görmenizi anlayamıyorum.

bu dediğiniz haklı olsa, bu ülke daha kurulmadan amerikan mandasına girip patatesini kömürünü alıp özgürlüğünü verirdi arkadaş, bu millet aç da kaldı, gerekirse yine kalır, ülkesini satan adamlara teslim etmez bu memleketi. ama etti işte...
Mesaj tarihi:
-007- said:
OogahBoogah said:
bu adam seçilemiycek bence

metrobüs yaptı topbaş boru mu boru demişken boruda yaptı adam marmaray adında

yaptı da ne kadar çözüm oldu. istanbul'un nerdeyse tamamı küfretti metrobüse. Bugün de 2/3'e falana inmiştir hala laf eden insan sayısı, malum geçiş 3 saat.

ben metrobüs yapılmadan önce merter e 1 saatte gittiğimi hatırlıyorum floryadan şimdi en kötü trafikte bile 20 dk yı geçmiyo metrobüs hattı tamamen bitince çok daha fazla yararını görücez
Mesaj tarihi:
Kılıçdaroğlu dün Ali Kırca ile konuşurken Ali Kırca sordu , istanbul için projeleriniz nelerdir diye ,

Kılıçdaroğlu ;
Projeleri istanbullular ile beraber oluşturacağız dedi. Belediyecilik yapabilir mi bilemem. Ama Topbaşın okadar yaptığının yanında hangi vaadlerle gelecek onu düşünüyorum.

Bunun dışında Kılıçdaroğlunun yolsuzluk dosyalarını çıkarma kabiliyeti dışında ne gibi kabiliyetleri ve geçmişte başarıları var bunu sorgulamak lazım. Yani şu ana kadar adamın yaptığı "sen kakasın sen kakasın , al belge" den( bazen gösterdi bazen gösteremedi sözde kaldı ) ibaret.

Peki ben buyum ben şuyum , ben şunu yaptım ben şunu yaparım demesi nerede ? Bu bakımdan bana gayet antipatik geliyor. Bence birşey beceremez.
Mesaj tarihi:
Shadow said:
Nessarien said:
Greeny said:

ee kendin sölüyosun işte, adam cahilse fakirse ne yapsın yani yüzüne güleni, evine biraz yardım getireni dostu sanıyo. ne kalkıp sade vatandaşa yükleniyosunki burda!? nedir bu herkesteki aysun kayacı tripleri ya... istersen şööle yapalım bu cahil adamların aldığı oksijene yazık diyip gebertelim gitsin hepsini ha nedersin? hem gayrisafi milli hasılamız artar hemde sadece senin gibi "yüce insanlar" oy vermiş olur!
ayrıca senin o cehapenide gördü bu ülkeyi Atatürkten sonra 30 sene kim yönetti sanıyosun? Ne akepe ne cehape ben Atatürkten başkasını tanımam kardeşim, diğerlerinin hepsi aynı şeyin laciverti, anca rant anca rüşvet anca para pul başkada bi amaçları yok...

Ne alakası var Aysunun dediğini dedim sanki. Ben halkı değil geçmiş yönetimlerin başarısız politikaları sonucu (onlara göre başarılı halkı karanlığa gömmeyi başardılar mesela) bu tablonun yaşandığını vurgulamak istedim. Sebeplerine değinmeden tabloyu ifade ettim elitistlik göremiyorum sözlerimde en azından benim onları yazarken düşündüğüm bu değildi..

Benim cehapemden olayına girecek olursak. Biri yolsuzluk yapıyorsa ben onu eleştirmesinide bilirim, bir tablonun içined kötü bir yan varsa onu ifade ederim neden etmeyeyim ?

Şükürler olsun ki; paraları cebe indirip gemicikler alınca ya da dedem yaşındaki adamlar küçük çocuklara sapkınlıklar sergileyince bu bizdendir bunu savunmalıyım gibi refleksleri olan takunyacı kitleden değilim.
Mesaj tarihi:
Adamdan ne bekliyorsun ki şu ana kadarki siyasi kariyeri muhalefette geçti; ondan önce Maliye'de ve SSK'da çalışmış aynı zamanda İş Bankası yönetim kurulunda yer almış.

Bence ön yargılı bakmamak lazım, ayrıca kimse metropolü tek başına yönetemez; bir ekip kurulur oradan gelen fikirler değerlendirilir.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Peki ben buyum ben şuyum , ben şunu yaptım ben şunu yaparım demesi nerede ? Bu bakımdan bana gayet antipatik geliyor. Bence birşey beceremez.

Topbaş İstanbul Belediye Başkanı olmadan önce ne yapmıştı, yazar mısın merak ettim?
Mesaj tarihi:
Kadir Topbaş
said:
Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Altıparmak köyünde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nden 1971'de, İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Yüksekokulu'ndan 1974'te mimar olarak mezun oldu. Edirne-Meriç'te vaizlik, Küçükçekmece Lisesi'nde öğretmenlik yaptı. Çeşitli dernek ve vakıf yönetimlerinde, Ensar Vakfı kurucu üyeliğinde bulundu. Millî Selamet Partisi (MSP)'nin Beyoğlu İlçe Başkan Yardımcılığı ile ihtilalden önce iki dönem İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 1977 yılında MSP’den, 1987’de de Refah Partisi (RP)’nden iki kez Artvin Milletvekili adayı oldu. RP'nin Bağcılar İlçe başkanlığı ve İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyelikleri ile İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2 Haziran 1996 tarihinde yapılan kısmi yerel seçimlerde İstanbul Bakırköy ilçesinden RP’nin adayı oldu. İstanbul Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sanat ve yapılar konusunda fahri danışmanlığını yaptı. 1999 seçimlerinde Beyoğlu Belediye Başkanı seçildi.Kültür Bakanlığı İstanbul 1. Anıtlar Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptı. 2004 seçimlerinde Ak Parti (AKP)’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Halen bu görevini sürdürmekte olan Topbaş, evli ve 2 erkek bir kız çocuk babasıdır.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Kılıçdaroğlu dün Ali Kırca ile konuşurken Ali Kırca sordu , istanbul için projeleriniz nelerdir diye ,

Kılıçdaroğlu ;
Projeleri istanbullular ile beraber oluşturacağız dedi. Belediyecilik yapabilir mi bilemem. Ama Topbaşın okadar yaptığının yanında hangi vaadlerle gelecek onu düşünüyorum.

Bunun dışında Kılıçdaroğlunun yolsuzluk dosyalarını çıkarma kabiliyeti dışında ne gibi kabiliyetleri ve geçmişte başarıları var bunu sorgulamak lazım. Yani şu ana kadar adamın yaptığı "sen kakasın sen kakasın , al belge" den( bazen gösterdi bazen gösteremedi sözde kaldı ) ibaret.

Horizon said:
Kadir Topbaş
said:
Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Altıparmak köyünde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nden 1971'de, İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Yüksekokulu'ndan 1974'te mimar olarak mezun oldu. Edirne-Meriç'te vaizlik, Küçükçekmece Lisesi'nde öğretmenlik yaptı. Çeşitli dernek ve vakıf yönetimlerinde, Ensar Vakfı kurucu üyeliğinde bulundu. Millî Selamet Partisi (MSP)'nin Beyoğlu İlçe Başkan Yardımcılığı ile ihtilalden önce iki dönem İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 1977 yılında MSP’den, 1987’de de Refah Partisi (RP)’nden iki kez Artvin Milletvekili adayı oldu. RP'nin Bağcılar İlçe başkanlığı ve İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyelikleri ile İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2 Haziran 1996 tarihinde yapılan kısmi yerel seçimlerde İstanbul Bakırköy ilçesinden RP’nin adayı oldu. İstanbul Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sanat ve yapılar konusunda fahri danışmanlığını yaptı. 1999 seçimlerinde Beyoğlu Belediye Başkanı seçildi.Kültür Bakanlığı İstanbul 1. Anıtlar Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptı. 2004 seçimlerinde Ak Parti (AKP)’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Halen bu görevini sürdürmekte olan Topbaş, evli ve 2 erkek bir kız çocuk babasıdır.

Ha ha ha ha ha ha ha ha böyle gider bu..
  • Yeni Oluştur...