Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 MMO Genel bolumune de acmistim ama buraya da koyalim tam olsun. Azmodai said: Selamlar. Ilginc bir oyun tanitacagim size... Global Agenda bu da kismi renderlanmis ve kismi in game tanitim videosu: Ahanda video ve iste bazi notlar: said: GLOBAL AGENDA is a fast-paced action MMO using Unreal® Engine 3 set in Earth's near future, a spy-fi world of advanced technology and player-driven conflict. In the wake of severe global disaster, the political face of 22nd century earth has changed and player-created factions scheme against each other for power. Traditional full-scale wars a thing of the past, factions must rely on covert agencies, teams of elite special operatives able to seize and defend key facilities. The future of humanity is their battleground, where knowledge is power, technology is a race, and everyone has an agenda. The players control the world of Global Agenda, forging alliances with their peers and executing lightning strikes against their enemies. They determine which factions to aid and which to oppose, while the only thing that stands in their way is other agencies. Develop your agent - Create, extensively customize, and improve your agent character over the course of your career, complimenting your FPS skills with RPG-style progression and high-tech gear. Advance your agency - Join a player-created agency, compete in technology races for advanced equipment, and capture critical locations to increase your influence in the world. Compete in fast-paced PvP combat - Work with your allies to gather reconnaissance data, then raid or capture enemy-controlled facilities during objective-based missions. Equip yourself from a powerful array of weapons, armor, and strategic devices like triggered explosives, deployable turrets, stealth suits, holographic decoys, and remote control robots. Experience a dynamic, player-driven world - Agency leaders navigate through a global conflict of other player-run groups, striving to reach their goals first. Territory, resources, technology, and influence are all valuable commodities, with agencies engaging in politics, intrigue, and outright deception to control them. kisaca guild based fps. Her clanin toprak icin savasacagi soyleniyor, cok ilginc olabilir. Su an alphada ve beta registrationlari acik, oyunu bir suredir takip ediyorum, mail attim onlara paticikten bahsettim ve kisa surede 1-2 tane key verebileceklerini soyledi ama kesin bisi yok daha. Ben de oyunu darkfall'i denedikten sonra deneyecem bi, size yazarim burdan nasil bisi oldugunu. Key gelirse de buradan size atarim. Oyun ilginc gorunuyor bir ara deneyecem ben de, guzelse bilgi veririm daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Tabula Rasa vardı benzer, pek beğenmemiştim ama bu daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 TPS ama bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 heh, lead developerin da nicki Chaz, bi an gorunce sasirdim :P Oyun tps de olsa bir shooter. Tamam burasi fps bolumu olsa da uygun yeri yine bu bolumdur. Mod bakar bu duruma ve ona gore karar verir. Ama clienti indiriyorum bi yandan, guzelse size daha cok bilgi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yok forumdaki yeri bakımından demedim ben , yukarıda MMOFPS demiş baggio da o acaip geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 cunku oyun bir MMOshooter ve mmofps deniliyor iste. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 baggio dememişki mmofps ne yalan atıyosun adama ? şaka bi yana mmotps derim ben buna :D ayrıca tabula rasadan daha güzel bişeye benziyo bakalım nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 3 gün ömrü olan oyunlara benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 MMO Death Match Game olmuş. Bunu oynayacağıma TF2 oynarım daha iyi. Bide sunumdaki aşırı klişe laflar ayrı baydı. "In global agenda, you hedehödehede.." Yes canım eminim öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 evet betasini oynadim biraz, cok kotu cidden. TF 2 oynayin daha iyi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adam gibi mmofps yapamiyorlar ya, buyuk bir firma ugrassa olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bu videolardaki saçma veya hepsi birbirinin aynısı olan özelikleri "çok önemliymiş" gibi söylemek için oyunculuk eğitimi almaları gerek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ya ben ileride cok zengin olursam 2. dunya savasi mmo'su yapicam anasini satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 zaten yapildi oldukcada iyi dur linkte vereyim bi trial oyna :) http://www.battlegroundeurope.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 oynayan varmı ses versin.. guildin cogu oraya baslıo dedım bızımkılerden bı fıkır alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DOvbv-LkK6w bu daha guzel olur heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 QQQQQQQQQ-netle fpsmmo ? hiç sanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yok abi yok insan gibi oyun yok şöle bi mmorpg yapan adamları bi conferansta toplayıp kafalarına vurmak istiorum kendinize gelin die. her gün böle oyun haberi alioruz hepsi fail oluo yatırıma, verilen paraya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 cengizhan66 said: zaten yapildi oldukcada iyi dur linkte vereyim bi trial oyna :) http://www.battlegroundeurope.com/ grafikler de bayağı iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Sağda oynayan videonun 10.saniyesinde silahın üzerindeki şey ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mortis said: yok abi yok insan gibi oyun yok harbi yok hea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Aldım ben bunu, çok kötüyse refund isticem pre-purchase oyunlar refund edilebiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Aynı anda onlarca kişinin zıplayıp durduğu ve aynı anda zikzaklar çizerek geri geri koştuğu bir dünya. Hoş gelmiyor, gelemiyor ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 hiç fena değil milleti öldürme kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mmofps sistemi nasıl? cs gibi değil değilmi her yer erişilebilir durumda. ayrıca quest falan varmı tam sistemini çözemedim bu oyunun. uzun süredir ww2 online oynuyorum ama yeni sistemlere uyum sağlayamadığı için yeni bir mmofps arıyordum betaya girilince oyun çıktığında devam edecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar