Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL:Sivasspor-Galatasaray (14:00)

Red

Öne çıkan mesajlar

gs nin alehine bişey olunca hemen ayağa kalkıo herkes. vay vay vay

biz diyince ağlamayın zırlamayın diyen arkadaşlar bir anda haklarını arayan insanlar olmaya başlıyorlar.

buna sesli gülerler işte.

sen gs'sin hakemide yeniceksin madem öyle.

62. dk da sabri'nin gs nin lehine verilmiş karara rağmen sahasından hakemi alkışlayarak mekana gelmesinede güldüm.

geçen sene aynı saha şartlarında fb'de oynadı o zaman kimse sesini çıkarmamıştı ama bu maçtan önce baya gürültü oldu. aynı saha şartlarında sivas oynadı. onlarda farklı bir zeminde oynamadı. hhatta 2 golde de balilinin kenardan bindirmelerinde kaymamak için yaptığı hareketler komikti ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
...eğer oyuncu ihlal yapmak üzere oyun alanını terk ederse
demiş, herhalde Ümit'in pozisyonu da buna uyuyor; o zaman tekrar olmaz. İfade muğlak ama sanki yedek kulübesinden gelip yaparsa hareketi hakem atışı olurdu ama bu durumda oyundaki biri yaptığı için ihlali, endirekt doğru olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

"Kesinlikle kural hatası yok"

Lig lideri Sivasspor'un basın sözcüsü Fikret Ünsal, 2-0 galip ayrıldıkları Galatasaray maçında kural hatası yapıldığı yönündeki iddialarla ile ilgili olarak, ''Bu pozisyonda kesinlikle kural hatası yoktur, bilmeyenler hakem hocalarına sorup öğrenebilirler'' dedi.

Ünsal, ligde dün sahalarında 2-0 kazandıkları Galatasaray maçında kural hatası yapıldığı yönündeki iddialarla ilgili olarak açıklama yaptı. Ünsal, ''Bu gibi durumlarda oyun endirek serbest vuruşla başlar, çünkü teknik fauldür. Bu pozisyonda kesinlikle kural hatası yoktur, bilmeyenler hakem hocalarına sorup öğrenebilirler'' dedi.

Sivasspor-Galatasaray maçında, hakem Yunus Yıldırım'ın oyunu durdurup, Ümit Karan'a kırmızı kart gösterdiği pozisyonda, oyunu hatalı başlattığı gerekçesiyle kural hatası yapıldığı iddia edilmişti. Galatasaray Kulübü Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, yaptığı açıklamada, maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurduklarını bildirmişti.

Teknik faul ne yahu ?

2 serbest vuruş kullanıp kenardan mı başlanıyor ?

Hatta 3 korner 1 penaltı da olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar falan yalan da beni rahatsız eden tek durum Ümit Karan'ın küfür etmedim demesi kayıtlarda küfür ediyor gibi görünmemesi ve hakemin küfür ettiği için attım diye açıklama yapması eğer küfür yoksa ve küfür deniyorsa işin içinde pislik vardır... Ben böyle düşünüyorum yoksa deseydi ki üzerime buz sıçrattı ağır karar ama napalım derdik bu sefer abukluk var işin içinde neyse...

edit:bu işi araştırabilirler aslında bu işin uzmanları yok mu okusunlar ne demiş ne dememiş yalan söylüyorsa ümit karanın lisansını yaksınlar doğru söylüyorsa da o yan hakemin banka hesabını kontrol etsinler :D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

maç tekrarlanmaz. bir kural hatası olsa bile ordaki o hatanın maç sonucuna tesiri yok , saçma bişey olur. bence ümit hakeme küfür etmedi hakem öyle algıladı tarzı bir olay var. yada üstüne su geldiği için erkekliği kabardı bilemicem artık. ama ümit takımdan gitsin artık lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Ümit Karan da, yöneticiler de ustaca "hakeme küfür etmedim/etmemiş" diyorlar, pisliği biraz orada aramayı deneyin bence. Kendi kendine küfürlü söylenen ya da kendi arkadaşlarına küfreden bir oyuncu atılmaz mı, hakeme olması şart mı?
atılmaz genelde
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Ümit Karan da, yöneticiler de ustaca "hakeme küfür etmedim/etmemiş" diyorlar, pisliği biraz orada aramayı deneyin bence. Kendi kendine küfürlü söylenen ya da kendi arkadaşlarına küfreden bir oyuncu atılmaz mı, hakeme olması şart mı?

bir futbol maçında bir oyuncu ortalama 55 kere küfrediyormuş 90 dakikada öyle okumuştum bir yerde, kaleciler hariç.

edit : typo
Sosyal ağlarda paylaş

ben dedim tesiri yok lafını da erman toroğlu öyle dedi çünkü dün maratonda, hatta dediği şuydu, maçın tekrarı için gerekenler :
gözlemci raporu
hakemin kural hatası yaptığını kabul etmesi
TFF nun MHK ya başvurması.

gözlemci raporuna yazar mı bunu dikkat eder mi? bence etmez.
hakem kural hatası yaptığını kabul eder mi ? bence etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

gözlemciler amatör maçlarda bile en ufak kural hatasına dikkat eden adamlar, böyle önemli maçlara maç izleyip tezahürat yapmaya gelmiyor adamlar, kaldı ki bunun tv kaydı var her türlü karar tekrar incelenir yani rapor atılana kadar.

hakemler de o kadar kötü insanlar değiller merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kusura bakmayın bende galatasaraylıyımda şu kural hatasına abanıp onu savunmak biraz pathetic bir olay oluyo 2-0 lık mağlubiyetten sonra. sırf o yüzden bile savunmayabilirim yani kural hatası olsa bile. hakem atışı yerine endirekt serbest vuruşla başlamış. şunu belirtmek bile ayıp bence. siz başka türlü düşünüyorsanız bilemicem yinede..

pathetic. :awe:
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.fotomac.com.tr/gal107.html
demiş fotomaç

bir de başvuru resmi olarak yapılmış.

said:
tbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Galatasaray'ın, Sivasspor ile oynadığı Turkcell Süper Lig maçında kural hatası olduğu gerekçesiyle bir başvurusunun olduğunu, bunu kurulların değerlendireceğini söyledi.

Conrad Otel'de düzenlenen Turkcell Fair Play Ligi'nin tanıtımına katılan Mahmut Özgener, toplantı sonrası basın mensuplarının Galatasaray'ın
kural hatası nedeniyle bir başvuruda bulunduğunu belirtip, bu konuda ne düşündüğünü sormaları üzerine, ''Galatasaray'ın bir başvurusu var, bunu kurullarımız en kısa sürede değerlendirir ve sizlerle paylaşırız'' dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
abi kusura bakmayın bende galatasaraylıyımda şu kural hatasına abanıp onu savunmak biraz pathetic bir olay oluyo 2-0 lık mağlubiyetten sonra. sırf o yüzden bile savunmayabilirim yani kural hatası olsa bile. hakem atışı yerine endirekt serbest vuruşla başlamış. şunu belirtmek bile ayıp bence. siz başka türlü düşünüyorsanız bilemicem yinede..

pathetic. :awe:
haklısın yani, ben sadece kural açısından bakıyorum olaya. yoksa ben gs başkanı olsam itiraz ettirmezdim bile yani, tekrarlanırsa rezalet, geçen senelerde rakiplerimizin düştüğü duruma düşeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
geçen sene aynı saha şartlarında fb'de oynadı

cümleni çektim çıkardım ama..

1- http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&Kategori=spor&KategoriID=6&ArticleID=1051025&Date=24.01.2009&b=Sivas%204%20Eylul%20pisti&ver=52

2- http://www.milliyet.com.tr/2008/01/25/son/sonspo14.asp

Burda ayrımcılık var demek istemiyorum. Galatasaraylı yöneticiler sahaya branda istiyoruz tarzında isteklerde bulunacaklardı. Bu hatayı kural hatası ile kapatmaya çalışıyorlar gibime geldi.

linkler ek$iden alıntı bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
yukarıda birisi sonuca tesiri yok edilmesi saçma falan demiş,o öyle olmuyor malesef.

Öyle oluyor malesef. Her kural hatasında maç tekrarlanmaz, sonuca tesir edende tekrarlanır. Zamanında Ali Aydın'la başlayan kural hatası/maç tekrarı trendinde gayet güzel öğrendik bunu çeşitli yorumculardan, sen atlamışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

futbolcuya neden inanıyorsunuz ki? hakeme de inanın o zaman.

yani ayhan geçen senelerde kendine hakeme kötü sözde bulundun mu dendiğinde hayır etmedim. asla etmem tarzı şeyler demişti. ama aynı anda picture in picture olarak maçtaki pozisyonu gösterdiklerinde ağzından neler çıktığı resmen rahat rahat okunuyordu ve gayette ana avrat sövüyodu.

ümit karan'a ne kadar inanıyorsanız, hakemede inanmanız lazım.

bugün bjk yönetimi dünyanın en kötüsü ama şu kırmızı kartlarda futbolcularına çatır çatır ceza vererek örnek olması gerekiyor bence. buda mustafa denizli'nin olayıdır ama olsun.

edit: ayrıca hakem raporunu görmeden nasıl kural hatası olup olmadığını savunabiliyorsunuz. yani şaka gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi hakeme güven diyorsun tamam da orta hakem bile güvenememiş o yan hakeme biz nasıl güvenebilelim??
Ki slow motion izlerken ümit karanında küfürden çok ayıp ya demiş gibi göründüğünü atlamışsın sanırım...
Ne olursa olsun kural hatası diye itirazda bulunmamalıydı GS ama yine elindeki güçle bu yan hakem olayını iyica araştırtmalı gerekirse o dudak okuma uzmanlarını toplayıp ağzından çıkan her kelimeyi belirlemeli Galatasaray yönetimi...

edit:bir şey daha bu yan hakem neden çıkıp konuşamıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
CthuLhu said:
yukarıda birisi sonuca tesiri yok edilmesi saçma falan demiş,o öyle olmuyor malesef.

Öyle oluyor malesef. Her kural hatasında maç tekrarlanmaz, sonuca tesir edende tekrarlanır. Zamanında Ali Aydın'la başlayan kural hatası/maç tekrarı trendinde gayet güzel öğrendik bunu çeşitli yorumculardan, sen atlamışsın.

her kural hatası sonufca tesir edebilir buna herhangi bir şey diyemezsin ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...