Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 suya vurunca hakeme sıçramış, o yüzden kırmızı görmüş galiba okudugum kadarıyla. bazıları su şişesi falan fırlatıp sahada kalabiliyor ama. Ha küfrettiyse vs atılsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 noma said: Yan hakemin hatalı kararıydı. suya vurdu yüzüyomuyuz macmi yapiyoruz belli degil diye bagırıp cagirirken yan hakem öküzü üstüne alındı diye yorumladım pozisyonu evet benim de babamdan duyduğum öyle olmuş... ben radyodan dinliyorum yorum da yapmadılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yahu umit ztn berbat oynadı.yani ilk yarı sivas ceza sahamıza gelemedi.umit bişi yapmasada 11 kişiydik en azından.boşu boşuna atıldı.berabere biterse iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Şu herif bi gitsin artık ya. Sezon başına 5 tane fantastik gol atıyo diye adama o kadar para veriyoruz, takıma da zarar veriyo. Sürekli huzursuz zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 aha 2 oldu güzel giden maçı verdik.teşşekkürler ümit karan bakalım fener trabzon maçı berabere biter işalalh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 of 2 :D 3'e yürür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 3 olsun 5 olsun ne fark eder. önemli olan 3 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 45dk kaleye gelemedi takım yahu.ah ümit yaktın bizi vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 haydi sivasss haydiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 tam zamanı tam zamanı şimdiiii :D yürü be sivasım 6da olur inş(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Helal sivasa eziyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 aha geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 fede said: 0 - 9 ulan fede beni güldürdün allahta seni güldürsün emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 MrLevie said: noma said: Yan hakemin hatalı kararıydı. suya vurdu yüzüyomuyuz macmi yapiyoruz belli degil diye bagırıp cagirirken yan hakem öküzü üstüne alındı diye yorumladım pozisyonu evet benim de babamdan duyduğum öyle olmuş... ben radyodan dinliyorum yorum da yapmadılar ya. hakem tecavüzü vakkasi ile karşi karşiyayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hakem olmasa yendiydiniz de işte hakemler gene neler etti takıma. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ağlamayın dfs. kupada üzüp ödeşiriz artık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 3 3 3 üç üç üç üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 4 versek fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 tüh be 3 leyemedi sivasım neyse yakışır sivasa akşam trabzondanda bişiler bekliyoz fenere karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Beklemeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 olsun olsun bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ümit yan hakeme su attığı için mi yoksa küfür ettiği için mi atıldı? Sevgierimi sunuyorum burdan ona her iki ihtimalde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 PhysX said: Ümit yan hakeme su attığı için mi yoksa küfür ettiği için mi atıldı? Sevgierimi sunuyorum burdan ona her iki ihtimalde de. ümit karan pozisyondan sonra sinirlendi suya tekme attı , (hakeme doğru değil) sonra kendi kendine küfretti (hakeme değil) ondan sonra atıldı. bence çok gereksiz bi kırmızı karttı yan hakem bişey ispatlamaya çalıştı heralde attırdı ümit. sivas a tebrikler, yunus yıldırıma bu kdr kötü bir maç yönettiği için cümlesine sevgilerimi iletiyorum, yardımcısına da aynı şekilde. ayrıca ümit karan bu takımda bana göre artık bir yere sahip değil, daha fazla düşmeden sene sonunda jübile yapması tavsiyemdir, hepsi bir yana yaser in önünü tıkıyor. son lafım sabriye: ulan her maç abanırsın, tam maçıydı hiç abanmadın. sevgiler. sivasa tebrikler sabaha kadar 11 e 11 oynansa yenemezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 skibbe bu sahada oynanmaz dedi kadro eksik dedi hakem dedi. sonra sivası tebrik etti allahtan. bide fener maçında da hakem hatası olmuştu dedi yuh artık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Emre Aşık yapıyodu yine asistinide Mehmet Yıldız atamamış direkten dönmüş.Bu adamı ne diye takımda tutuyoruz anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar