Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 DERS 1 - Yabancı SanatçılarEmo İngilizce Eğitim Serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Hatalı şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 opeth = opıth aşsdasşldkasşd okuyamıyom ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 of haha ölüyorum disenchant: disinşant, disençeht iced earth: aysıd ört good charlotte: gud çarlıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ben şu an itirabiyle bölümümü bırakıyorum :( artık almak istemiyorum ing eğitimi ben sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 my chemical romance = may çemıkıl romans judas priest :jadus prest entwine..:entwin destruction=>destrukşon off :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Kane&Lynch said: my chemical romance = may çemıkıl romans judas priest :jadus prest bu kadar senedir yanlış mı biliyom la ben bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 BèN dhè èM0cha turqhjè shozLuqh vhèrèyhiM MadhèM, MiLLèt qhuLLaNshıN, LazıM 0Lur: http://www.emosozluk.com.tr.tc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 BİLEK SABAT AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 radyo het ne lan off of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 destruction=>destrukşon depeche mode=depeç mod manowar=menovır (vır ne lan ahaha) Alice cooper=ali kuupır (erkek yaptılar resmen:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Abi Alice Cooper ?? Bayan ?? Ne yaptın Privhunter. Ahaha al sana meme o zaman. Alice Cooper Memesi http://www.metalsucks.net/wp-content/uploads/2007/12/alice_cooper.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ne biliyim ben dinlemem rock/metal vs. Alice yazınca hatun sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hi quyhsh i aM èM0 dasdadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 http://img218.imageshack.us/img218/6885/adszms9.png espri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 okunmuyo ne yazıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 "hepsini doğru okuyorum vay beaaah" yazıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 chemical : ke-mi-k&l. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 katatonia win olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzelna Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ahahauhaua ya bunlar emo falan deil ya emo ne demek onu bile bilmiolar, 'emo' diye de okuyolardır haha bide yeni bi moda çıktı saçlarını 'emo' gibi yapmaya çalışıolar ki yapamıolar, altına milyon tane cebi olan şalvar gibi bi pantolon, converse, ve üste dar tshirt giolar ahaha işte bunlar emo deil artık memodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arcane said: katatonia win olmuş NNNGATATOSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 emoturk diye sitesi varmışi.. ama neden bannerdaki kızların jhepsi bi mutlu bir sevinçli görünüyor? emo dediğimiz hüzünlü gözü yaşlı ağladı ağlayacaklı olmaz mı? ben mi yanlış ibliyorum? emo dediğin hayatı sever mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ketitouniya ne ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 i want to cut my wrist. ders bitmiştir, dağılabilirsiniz. düzenledim: srits olsun. birisini keserse kurtulma ihtimali var. singular plural hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 menovır ı sevdim. bende öyle dicem artık. menovır. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar