Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaybetme korkusu

dunno

Öne çıkan mesajlar

irin said:
dunno seni bi seansa almak istiyorum,1 saatlik konusma sonunda sen de diğerleri gibi pipisiz yaşanabileceğini öğreneceksin.ama bunu soğutmadan korkutmadan yapıcam ,korkma feminist olmayacaksın.aşk kadını yapacagım seni!
var mısın ablası?

oha merak ettim benide al seansa
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
irin said:
dunno seni bi seansa almak istiyorum,1 saatlik konusma sonunda sen de diğerleri gibi pipisiz yaşanabileceğini öğreneceksin.ama bunu soğutmadan korkutmadan yapıcam ,korkma feminist olmayacaksın.aşk kadını yapacagım seni!
var mısın ablası?

Abi ben anlamadım pipisiz mi yaşamak istiyosun şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Llama said:
irin said:
var mısın ablası?

evet bunu ben de merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

kaybetme korkusu yoğusna ne yazık ki yalan olur ilişki. rahat olmak huzurlu olmakzorundasın. öbür türlü sürekli bi korku gerginlik modunda takılrısan davranışlarını da etkiler ona da yansır iice boka sarar

bk anakine ne oldu adama manitayı kaybetcem die asd.
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:
Xaenin said:
Llama said:
irin said:
var mısın ablası?

evet bunu ben de merak ettim.

böyle bişey mümkün deyl.. en fazla kendinizi kandırırsınız..oda bi süreliğine
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
hicbisey degismedi. mukemmel gidiyo
nasıl olur bu kadar guzel diye inanamiyorum.
kesin bi terslik cıkıcak heralde

Terslik olunca da, hah bak ben biliyodum işte dersin. Boşverip hayata bakmak lazım, habire bişi çıkıcak dersen bişi çıkar mutlaka. Pipisiz yaşam vaatlerini de boşver, sadece, kendi mutluluğunu düşünerek yaşarsan pipiyle de kukuyla da hayat güzel olur. Sen kendi mutluluğunu düşünmüyosan etrafına da mutluluk veremezsin. Erkek arkadaş buldum diye ağdayı bırakmıcaksın da güzel lafmış bu arada :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...