Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 irin said: dunno seni bi seansa almak istiyorum,1 saatlik konusma sonunda sen de diğerleri gibi pipisiz yaşanabileceğini öğreneceksin.ama bunu soğutmadan korkutmadan yapıcam ,korkma feminist olmayacaksın.aşk kadını yapacagım seni! var mısın ablası? oha merak ettim benide al seansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 pogodi said: ahahahhahahaha yerim seni köri soslu tavuğum eheh deme öyle şımarırım @llama ayıpsın,dunno kabul ederse koş gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kabul etmesede ben talibim bu derse çok işime yarıya bilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 çok dertsiz kalmış.. dert yaratıyor kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Llama said: irin said: dunno seni bi seansa almak istiyorum,1 saatlik konusma sonunda sen de diğerleri gibi pipisiz yaşanabileceğini öğreneceksin.ama bunu soğutmadan korkutmadan yapıcam ,korkma feminist olmayacaksın.aşk kadını yapacagım seni! var mısın ablası? oha merak ettim benide al seansa Abi ben anlamadım pipisiz mi yaşamak istiyosun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ben de onu sormaya gelmiştim selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sdlksfşsadkşasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ahuehuhue yok.dunnoys ''sevgilisiz yaşayamam'' teşhişi koydum o kadar.korkmayın,sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 pogodi said: ahahahhahahaha yerim seni köri soslu tavuğum lan senin köri soslu tavuğun benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Xaenin said: Llama said: irin said: dunno seni bi seansa almak istiyorum,1 saatlik konusma sonunda sen de diğerleri gibi pipisiz yaşanabileceğini öğreneceksin.ama bunu soğutmadan korkutmadan yapıcam ,korkma feminist olmayacaksın.aşk kadını yapacagım seni! var mısın ablası? oha merak ettim benide al seansa Abi ben anlamadım pipisiz mi yaşamak istiyosun şimdi? evet bunu ben de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Kaybetme korkusu olması geken birşey değil mi ya? Yani hiçkimse "nasıl olsa beni seviyor" düşüncesinde ve lüksünde olmamalı bence. Bir kaybetme korkusu olmalı ki davranışlar dikkatli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 osuruğa sansür osuruğa sansür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kaybetme korkusu yoğusna ne yazık ki yalan olur ilişki. rahat olmak huzurlu olmakzorundasın. öbür türlü sürekli bi korku gerginlik modunda takılrısan davranışlarını da etkiler ona da yansır iice boka sarar bk anakine ne oldu adama manitayı kaybetcem die asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 topic ne zaman kitlenicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 _ILuVaTaR_ said: Xaenin said: Llama said: irin said: dunno seni bi seansa almak istiyorum,1 saatlik konusma sonunda sen de diğerleri gibi pipisiz yaşanabileceğini öğreneceksin.ama bunu soğutmadan korkutmadan yapıcam ,korkma feminist olmayacaksın.aşk kadını yapacagım seni! var mısın ablası? oha merak ettim benide al seansa Abi ben anlamadım pipisiz mi yaşamak istiyosun şimdi? evet bunu ben de merak ettim. böyle bişey mümkün deyl.. en fazla kendinizi kandırırsınız..oda bi süreliğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 pipi tekrar mı çıkıyo yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Xaenin said: Abi ben anlamadım pipisiz mi yaşamak istiyosun şimdi? yok hacı ben ondan memnunum sadece bi kız bı kıza pipisiz yaşaması için ne öğütler vercek onu merak ettim bunları bilmek gerekki kadınlarla taktik savaşında galip gelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ehhe dunno ya title verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mortis said: bk anakine ne oldu adama manitayı kaybetcem die asd. adsaf , korktuğun başına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 dunno said: hicbisey degismedi. mukemmel gidiyo nasıl olur bu kadar guzel diye inanamiyorum. kesin bi terslik cıkıcak heralde Terslik olunca da, hah bak ben biliyodum işte dersin. Boşverip hayata bakmak lazım, habire bişi çıkıcak dersen bişi çıkar mutlaka. Pipisiz yaşam vaatlerini de boşver, sadece, kendi mutluluğunu düşünerek yaşarsan pipiyle de kukuyla da hayat güzel olur. Sen kendi mutluluğunu düşünmüyosan etrafına da mutluluk veremezsin. Erkek arkadaş buldum diye ağdayı bırakmıcaksın da güzel lafmış bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 dunno yaş 14-15 ise 18-19 da bir nevi düzeliceğini umarım :) ama yaşın büyükse sen bu kafadaysan yanlış yoldasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 i dunno if you dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar