Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bu adamlar gelicekti buraya gelicek miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 terbiyesizligin ağlası? dinime hakaret! adamları kessen eternal rock düşer be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 abi bu cocugu bilim batagindan kurtarip hayata kazandirmaniz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bu kadar cahillik beklemezdim ardeth'ten hayal kırıklığına uğradım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 niye bu kadar sevdiniz anlamadım valla ama fena değil evet dinle deseler hayır demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ya bi sus! hala konusuyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you Can I sit next to you Yeah, c'mon now! So let me! Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, (Victoria?) Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl C'mon! Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I sit next to you, girl Can I? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ardeth said: neymiş diye merak ettim youtube'dan baktım. kötü değil ama iyi de değil abi şu mesaja kadar acdc nedir haberim yok diyorsan cidden 2. kattan atlıyorum şimdi. :/ ha sarcasm yaptıysan kendi rezilliğimden yine atlarım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar